Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmieniacz Bonusów Draconis #Update

Pavecio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam takie zajebiste pytanko.

Wszystko mi dzial wyciag nawet te do zmiany, ustawiam bony jaki ma mi dodac ale czemu wyskakuje mi "Prosze wpisac minimalna wartosc bonusu aby poprawnie wszystko dzialalo !"

Opublikowano

Wszystko mi dzial wyciag nawet te do zmiany, ustawiam bony jaki ma mi dodac ale czemu wyskakuje mi "Prosze wpisac minimalna wartosc bonusu aby poprawnie wszystko dzialalo !"

Nie ja pierwszy pisze to pytanie i pewnie nie ostatni prosze o szybka pomoc.

Opublikowano

proste ze nie dziala

Pavecio pomozesz ? mam takie cos

http://www.youtube.com/watch?v=3PpYBp4GkAE

M2pythonloader.exe uruchom jako admin.

Nie ja pierwszy pisze to pytanie i pewnie nie ostatni prosze o szybka pomoc.

Pewnie nie wpisujesz pierwszego bonusu, bs'a uruchamiasz kilkukrotnie lub coś zwyczajnie robisz źle :) Jeżeli uruchomisz okno bonusów alternatywnych powinieneś wpisać jakiś bonus, jeśli wszystko robisz tak jak być powinno to musi działać, bo wielu osobom działa więc Ty robisz coś nie tak :)

Opublikowano

Mi na windows xp nie dziala. Wrzucam zalatanego draconis do folderu> loguje sie>odpalam injectora>nazwa procesu:draconis(niby pisze, ze inject pomyslny, ale nie wyskakuje BS). Uzywam plikow GOOD'a: bs-G00d, kamermod 5 slotow-by-good, latka do bs, injector v1, v2 by padmak, Metin2 injector z ikonka mooba z m2 oraz twojego BS pod draconis. Nie dziala za ch*j. Pavecio HELP ME I"M DYING.

Opublikowano

Mi na windows xp nie dziala. Wrzucam zalatanego draconis do folderu> loguje sie>odpalam injectora>nazwa procesu:draconis(niby pisze, ze inject pomyslny, ale nie wyskakuje BS). Uzywam plikow GOOD'a: bs-G00d, kamermod 5 slotow-by-good, latka do bs, injector v1, v2 by padmak, Metin2 injector z ikonka mooba z m2 oraz twojego BS pod draconis. Nie dziala za ch*j. Pavecio HELP ME I"M DYING.

Wypakuj sobie normalnie czystego clienta gdzieś, wrzuć tam moje pliki i odpal moim injectorem.

Instrukcję masz na stronie głównej

metin2cheaty.tk

Opublikowano

Wszystkie pięknie działa.

Dla zielonych:

- WYPAKOWUJECIE WSZYSTKIE PLIKI DO FOLDERU Z CLIENTEM.

- OTWIERACIE METKA

- OTWIERACIE PROGRAM PYTHON LOADER ( CZARNE OKIENKO )

- PRZECHODZICIE NA OKIENKO Z METINEM I KLIKACIE F9

- KLIKAMY W NOWYM OKIENKU SELLECT I WYBIERAMY ZMIENIASZ DRACONIS

- KLIKAMY RUN

śmiga:)

192573xboxuser8dt.png

Opublikowano

Wypakuj sobie normalnie czystego clienta gdzieś, wrzuć tam moje pliki i odpal moim injectorem.

Instrukcję masz na stronie głównej

metin2cheaty.tk 
Podczas injectowania przez ,,m2pythonloader" wyskakuje blad na czerwono w oknie ,,m2pythonloader" ,,An Error Ocurred". Antywirus Kaspersky (bez licenjcji, wylaczony) + Avast(wylaczone wszystkie zapory). NetFramework 4.0.
Opublikowano

Podczas injectowania przez ,,m2pythonloader" wyskakuje blad na czerwono w oknie ,,m2pythonloader" ,,An Error Ocurred". Antywirus Kaspersky (bez licenjcji, wylaczony) + Avast(wylaczone wszystkie zapory). NetFramework 4.0.

A uruchomiłeś jako admin? :D

Pieknie, tylko nie mozna pobrac z cat share.

Można można :)

Opublikowano

Instrukja

1 WRZUCACIE BS DO NORMALNEGO CLIENTA

2 ZMIENIACIE KOCÓWKĘ PLIKU m2PythonLoader.DLL NA m2PythonLoader.MIX

3 ODPALACIE METIN2 , I OD RAZU WAM WYSKAKUJE OKIENKO BS TERAZ TYLKO DAJECIE SELECT , ALL FILES I SZUAKCIE ZMIENIACZ

4 W OKIEKU KTÓRE WAM WYSKAKUJE WCISKACIE SELECT

5 W OPCJACH DAJECIE ALL FILES

6 SZUKACIE ZMIENIACZDRACONIS.PYC

7 DAJECIE RUN

8 LOGUJECIE SIE NA METKA I ZMIENIACIE BONY

Opublikowano

Instrukja

3 ODPALACIE METIN2 , I OD RAZU WAM WYSKAKUJE OKIENKO BS TERAZ TYLKO DAJECIE SELECT , ALL FILES I SZUAKCIE ZMIENIACZ

6 SZUKACIE ZMIENIACZDRACONIS.PY

7 DAJECIE RUN

Zmieniaczdraconis.pyc a .py to istotna roznica? Bo mimo iz wyskakuje pasek po starcie draconisa to nic sie nie dzieje po kliknieciu run.

Opublikowano

Instrukja

6 SZUKACIE ZMIENIACZDRACONIS.PY

7 DAJECIE RUN

Zmieniaczdraconis.pyc a .py to istotna roznica? Bo mimo iz wyskakuje pasek po starcie draconisa to nic sie nie dzieje po kliknieciu run.

Nie dziala mimo iz robie tak: PPM na M2pythonloader.exe>uruchom jako> nastepujacy uzytkownik(wlasciciel)>ok i nadal erro occurred + po zmianie z dll na MIX nie reaguje na run

Opublikowano

Jakie macie windowsy?

Mo działa , ale może dlatgo że mam xp

Ja tez xp. Probuje od 4 dni i chu*... Nikt nie ma odpowiedzi na An Error Ocurred.

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć Antywirusa :)

Jeśli znasz Server Metin2 ,taki jak NovaMT2 hard moze Medium .. Max lv 99 , 125 ..

Pisz mi na PW

ODWDZIĘCZĘ SIĘ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie, ale gdy ja naciskam na stronie catshare wolne pobieranie, odczekuje 60 sekund, przpisuje kod z obrazka, naciskam "pobierz" iiiiiiiiii.... BRAVO!!! Znowu pojawia się wybór opcji pobrania (wolne lub szybkie[nie mam konta]), a nic się nie ściągnęło. Nie wiem, jakim cudem teraz mam to pobrać, może wcześniej działało, ale teraz nie

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...