Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmieniacz Bonusów Draconis #Update

Pavecio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano, na wlaczonym metku odpalam loadera, nic sie nie dzieje a w loaderze wyskakuje czerwony napis 'An Error occurred.'

pomoze ktos? ;x

Bow to your Knees :]

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu dałeś skan pliku txt ?

Bo musiał i tak dodać skan, bo do każdego pliku nawet do txt jest wymagany. W tym jego pliku jest odnośnik do jego strony, z której pobieracie bsa.

Opublikowano

Kurcze mam problem , dochodzę do momentu gdy jest select i run , no to biorę to select wybieram to m2pythonloader.dll klikam run i nic sie nie dzieje . Coś źle tutaj robię ? Dodam ze mam win7home i robię to na zwykłym cliencie . Mam nadzieje ze ktoś pomoże :)

Edit. Już działa ;)

0qvf.png

Opublikowano
https://www.virustotal.com/pl/file/8f487172aacfaeab2b34668de0399e6ca4f20f3175b4ddbdaf59cefd6c4b8377/analysis/

Tam kilka wirów jest :)

DOWNLOAD :)

http://www.speedyshare.com/XQNNT/Zmieniacz-Draconis.rar

Liczę na like :)

3 pliki z rar wklejasz do głownego folderu klikasz m2PythonLoader.exe, odpalasz clienta logujesz sie na postac i wchodzisz.Wciskasz F9 i wybierasz plik ZmieniaczDraconis.pyc, ale najpierw zeby bylo widac go musisz zaznaczyc opcje wszystkie pliki wtedy dopiero będzie widać. Po wybraniu lokalizacji i akceptowaniu klikasz Run. i Gotowe :)

Opublikowano

https://www.virustotal.com/pl/file/8f487172aacfaeab2b34668de0399e6ca4f20f3175b4ddbdaf59cefd6c4b8377/analysis/

Tam kilka wirów jest :)

DOWNLOAD :)

ht

Liczę na like :)

3 pliki z rar wklejasz do głownego folderu klikasz m2PythonLoader.exe, odpalasz clienta logujesz sie na postac i wchodzisz.Wciskasz F9 i wybierasz plik ZmieniaczDraconis.pyc, ale najpierw zeby bylo widac go musisz zaznaczyc opcje wszystkie pliki wtedy dopiero będzie widać. Po wybraniu lokalizacji i akceptowaniu klikasz Run. i Gotowe :)

Czego Ty kurwa nie rozumiesz w zdaniu "Zakaz reuploadu"? Jesteś aż tak przyjebany, że nie potrafisz tego zrozumieć? Zrób swojego bota i wrzucaj do woli, a tymczasem ten download masz wyjebać. I to moja sprawa czy są tam wirusy czy nie, pobierasz to pobierasz, nie to nie, a jak masz na kompie gówno typu avast bo Cie na nic innego nie stać to co ja poradzę.

Opublikowano

Pavecio skoro to jest twój bot ze sie tak rozpisujesz to czemu nic nam nie odpisujesz na nasze bledy, co nagle nie potrafisz nam pomoc ???

Huja nie sam robiles tego bota a placzesz jak dziecko

Opublikowano

Pavecio skoro to jest twój bot ze sie tak rozpisujesz to czemu nic nam nie odpisujesz na nasze bledy, co nagle nie potrafisz nam pomoc ???

Huja nie sam robiles tego bota a placzesz jak dziecko

To powiedz mi kto jeszcze robił tego bota ;)

I o jakie błędy Ci chodzi, że injectora odpalić nie potrafisz?

A nie dałoby rady zrobić bs na kilka slotów?? ;d

Żaden problem

kaylonger

A co to?

Opublikowano

Ja nie rozumiem... bs działa poprawnie -,- kiedy server będzie on zrobię filmik. Nie wiem czego wy się czepiacie.

Opublikowano

Ja nie rozumiem... bs działa poprawnie -,- kiedy server będzie on zrobię filmik. Nie wiem czego wy się czepiacie.

Bo pobierają pliki od jakichś ranodomów którzy chuj wie co uploadują i myślą, że są fajni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...