Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki serwer byście chcieli ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze - nie każdy kupił mc za 100 zł, wcześniej było dużo tańsze

Po drugie - hejt na kogoś ze względu na to, że jego serwer jest only premium, jest bardzo żałosny.

Opublikowano

Po pierwsze - nie każdy kupił mc za 100 zł, wcześniej było dużo tańsze

Po drugie - hejt na kogoś ze względu na to, że jego serwer jest only premium, jest bardzo żałosny.

wcale nie hejtuje jego serwera kolego, po prostu stwierdzam jaki jest fakt tego że zakupił minecrafta, prędzej czy później Wam się znudzi i tyle będzie.

Dobra koniec ;)

Procesor: AMD Athlon II X2 270 Processor 3.40 GHz

Zainstalowana pamięć RAM: 4.00 GB

Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny

Opublikowano

Znudzić się? Wystarczy nie wdać się w monotonnie, grać nie tylko na jednym typie serwerów. Zawsze można też wrócić po jakimś czasie so... your argument is invalid.

Opublikowano

@01echo Tak, właśnie dla tego masz nie grać, nie ma takiego tłumaczenia, że ,,masz lepsze wydatki" albo ,,bo minecraft jest za darmo", nie nie jest.... Mojang nie udostępnił minecrafta za darmo i nie masz nic do gadania. Np: ,,Nie kupię jedzenia, po przecież mogę do ie je wziąć z półki sklepowej. Więc tak jak mówię... Nie kupiłeś nie grasz, TYLE

Opublikowano

@01echo Tak, właśnie dla tego masz nie grać, nie ma takiego tłumaczenia, że ,,masz lepsze wydatki" albo ,,bo minecraft jest za darmo", nie nie jest.... Mijamy nie udostępnił minecrafta za darmo i nie masz nic do gadania. Np: ,,Nie kupię jedzenia, po przecież mogę do ie je wziąć z półki sklepowej. Więc tak jak mówię... Nie kupiłeś nie grasz, TYLE

Podziękuj sponsorowi za gierkę w którą można pograć za darmo , a PREMIUM dla którego się tak s**sz dodaje tylko skiny serwery i tyle.

Nie przestane się bawić tylko dlatego że jakiś młodziak mi zakazał :)

Mijamy nie udostępnił minecrafta za darmo i nie masz nic do gadania.

W takim wypadku, chcesz mi powiedzieć że wszystkie programy, gry masz oryginalne? Windows oryginalny ? ;]

Nie wierzę Ci synek, nie wypłaciłbyś się :)

Przecież Ci programiści nie robili tego żeby było za darmo ;]

Opublikowano

Powrót do starej wersji nie jest zły, ale licz się z dużą ilością bugów, małą ilością graczy. :)
Ja bym zrobiła coś oryginalnego jak serwer RPG, albo mniej oryginalny, ale dopracowany Hardcore w stylu MCHC z nowościami! :)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

@01echo

Nie wiesz czy ma czy nie, to nie są aż tak drobie rzeczy.

btw. W końcu popiera ktoś mój pomysł z rpg :D

Opublikowano

" Survival + frakcje => nuda takich serwerów jest pełno " ... Nie właśnie, że nie ma takich serwerów obecnie. To są pospolite survivale, które tylko wgrały plugin factions i skonfigurowały go niezgodnie z przeznaczeniem tego pluginu powodując, że albo nie powstają żadne bazy frakcyjne albo, że powstają sześcianowe kloce z obsydianu, wody, lawy itd. Obecnie jest luka na rynku i brakuje serwera, który wspierałby tworzenie rozbudowanych frakcji na survivalu. Poprzez rozbudowane bazy mam na myśli gildie parunasto-osobowe gdzie każdy gracz ma swój domek itd a po między frakcjami dochodzi do interakcji takich jak wojny, sojusze, wspólne budowle itd. Takie, w których jedynym sposobem przejęcia/rozwalenia całej frakcji jest tylko i wyłącznie zbicie powera.

Opublikowano

Kiedyś grałem na serwerze Jail było tak że chodzisz po labiryntach przez 5,10 minutek potem znajdujesz palke (miecz z tekstura) i bijesz sie i tak caly czas jak zdobędziesz 10 killów trafiasz do swiatu survival potem mozesz dac za 2 stacki 64 diax idziesz na freebuild potem crative :D tylko pluginy to problem duzy ;D

:)

Opublikowano

Podziękuj sponsorowi za gierkę w którą można pograć za darmo , a PREMIUM dla którego się tak s**sz dodaje tylko skiny serwery i tyle.

Nie przestane się bawić tylko dlatego że jakiś młodziak mi zakazał :)

W takim wypadku, chcesz mi powiedzieć że wszystkie programy, gry masz oryginalne? Windows oryginalny ? ;]

Nie wierzę Ci synek, nie wypłaciłbyś się :)

Przecież Ci programiści nie robili tego żeby było za darmo ;]

Kur*a ! Przestań mnie nazywać dzieciaczkiem, bo i to świadczy o twoim rozumie. I tak nie masz czego bronić, NIE MA czegoś takiego jak ,,minecraft za darmo" za tą grę się płaci i nie masz nic do gadania ! Pogadaj sobie z Mojangiem, jak coś ci się nie podoba, (podajże Dinnerbone) Dinnerbone napisał ostatnio na swoim Twitterze, że będzie walczył z piractwem jak tylko się da ! Piracenie jest złe ! Nie kupiłeś gry, ja kupiłem, i chcesz mieć takie same prawa do tej gry jak ja ?! Coś mi tu nie pasuje... .Nie mówię, że ja kiedyś nie byłem piratem, bo byłem, ale nie domagałem się czegoś, czego nie mogłem mieć, bo wiedziałem, że jak nie kupiłem, to nie mam praw do tego ! I powinieneś zrobić to samo ~!

PS: Nie płacz, że minecraft jest za 100 zł, bo w cale nie jest, a ja go kupiłem za 30, i mam :P

PPS: Jeżeli chcesz kupić minecraft'a przez minecraft.net to kosztuje 86,47 ale na allegro można znaleść za 60-30, jak wiesz gdzie szukać :P

Opublikowano

Kur*a ! Przestań mnie nazywać dzieciaczkiem, bo i to świadczy o twoim rozumie. I tak nie masz czego bronić, NIE MA czegoś takiego jak ,,minecraft za darmo" za tą grę się płaci i nie masz nic do gadania ! Pogadaj sobie z Mojangiem, jak coś ci się nie podoba, (podajże Dinnerbone) Dinnerbone napisał ostatnio na swoim Twitterze, że będzie walczył z piractwem jak tylko się da ! Piracenie jest złe ! Nie kupiłeś gry, ja kupiłem, i chcesz mieć takie same prawa do tej gry jak ja ?!* Coś mi tu nie pasuje... .Nie mówię, że ja kiedyś nie byłem piratem, bo byłem, ale nie domagałem się czegoś, czego nie mogłem mieć**, bo wiedziałem, że jak nie kupiłem, to nie mam praw do tego ! I powinieneś zrobić to samo ~!

PS: Nie płacz, że minecraft jest za 100 zł, bo w cale nie jest, a ja go kupiłem za 30***, i mam :P

PPS: Jeżeli chcesz kupić minecraft'a przez minecraft.net to kosztuje 86,47 ale na allegro można znaleść za 60-30, jak wiesz gdzie szukać :P

Chcesz porozmawiać sobie na skype , ts, czy w innym programie ? ( który masz ORYGINALNY) , nie będziemy spamować.

*Przepraszam bardzo ale Ty to napisałeś ;]

**A czy ja się czegoś domagam ? Np. od Ciebie czy Mojang ?

***Kiedy go kupiłeś?

Opublikowano

Chcesz porozmawiać sobie na skype , ts, czy w innym programie ? ( który masz ORYGINALNY) , nie będziemy spamować.

*Przepraszam bardzo ale Ty to napisałeś ;]

**A czy ja się czegoś domagam ? Np. od Ciebie czy Mojang ?

***Kiedy go kupiłeś?

TS i Skype, są za darmo xD

*Ja napisałem ?!

Czemu mam nie grać ? Bo tak mi napisałeś? Do szkoły dziecko. Zobaczysz ile za te 100zł (przez CIEBIE wydane na MC) można wyżyć :) Zacznij pracować a wspomnisz moje słowa , nie będziesz mógł wołać na tatusia :)

Domagasz się,a by serwer był non-premium

Minecraft'a kupiłem w wersji Beta 1.7.2

PS: To nie ,,tatuś" kupił mi minecraft'a sam go sobie zafundowałem -.-

Opublikowano

TS i Skype, są za darmo xD*

*Ja napisałem ?! **

Domagasz się,a by serwer był non-premium***

Minecraft'a kupiłem w wersji Beta 1.7.2****

PS: To nie ,,tatuś" kupił mi minecraft'a sam go sobie zafundowałem -.-

* Proszę bardzo: http://www.skype.com/pl/premium/

Tak samo jest z minecraftem.

Zaraz mi powiesz że to premium. Tylko że wiesz... Ty też masz konto premium w minecraft ;]

Za darmo jest stworzone żeby poznać możliwości programu.

**Tak Ty napisałeś pozwól iż zacytuję "chcę mieć takie same prawa do tej gry jak Ty ", ponieważ w żadnej wypowiedzi tak nie stwierdziłem, i jak możesz to daj cytat bo prawdopodobnie źle coś rozczytałeś i muszę Ci to wytłumaczyć.

***Wcale się nie domagam żeby ten tutaj serwer był non-premium.

****Co mnie to obchodzi ?

A co do tego Twojego PS nie będę wnikał, bo faktycznie mi to nie potrzebne i zbędne.

Minecraft jest stworzony dla wszystkich:

-non-premium

-premium

Mojang może ścigać jedynie za (i tutaj się zgodzę) pirackie wersje serwerów premium.

Gdyby to było only premium to już dawno by pozwali te hostingi co uploadują launchery NP.

Ale jak widać nie robią tego ponieważ to jest dobra reklama.

Dziękuje koniec naszego spamu ;]

Opublikowano

* Proszę bardzo: http://www.skype.com/pl/premium/

Tak samo jest z minecraftem.

Zaraz mi powiesz że to premium. Tylko że wiesz... Ty też masz konto premium w minecraft ;]

Za darmo jest stworzone żeby poznać możliwości programu.

**Tak Ty napisałeś pozwól iż zacytuję "chcę mieć takie same prawa do tej gry jak Ty ", ponieważ w żadnej wypowiedzi tak nie stwierdziłem, i jak możesz to daj cytat bo prawdopodobnie źle coś rozczytałeś i muszę Ci to wytłumaczyć.

***Wcale się nie domagam żeby ten tutaj serwer był non-premium.

****Co mnie to obchodzi ?

A co do tego Twojego PS nie będę wnikał, bo faktycznie mi to nie potrzebne i zbędne.

Minecraft jest stworzony dla wszystkich:

-non-premium

-premium

Mojang może ścigać jedynie za (i tutaj się zgodzę) pirackie wersje serwerów premium.

Gdyby to było only premium to już dawno by pozwali te hostingi co uploadują launchery NP.

Ale jak widać nie robią tego ponieważ to jest dobra reklama.

Dziękuje koniec naszego spamu ;]

Minecraft premium, to kupiony minecraft, i tego się wymaga

Skype premium, to tylko dodatek -.-

Mojang nie udostępnił żadnego non-premium...

TYLE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...