Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki serwer byście chcieli ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam do was pytanie, na jakim serwerze byście zagrali w sensie że jaka wersja. Mam pomysł zeby wrócić do starej dobrej wersji np alpha ale napiszcie w komentarzach, kto zdobędzie najwięcej lajków z tego zrobie serwa :)

Opublikowano

Aha czyli jak ktoś nie ma kasy, na premke lub nie chce wydawać na gre tylko na sensowne rzeczy to już nie ma prawa się fajnie pobawić na takim serwerze? Wiesz, co? Gardzę takimi jak ty..

Opublikowano

@up

:please: Ferrari też ukradnij, żeby dobrze się bawić na koszt innych i nie zapomnij wydać kasy na "sensowne" rzeczy.

Ps.Gardze takimi jak ty.

Opublikowano

Piractwo = kradzież.Ktoś poświęca swój czas, żeby ją napisać i zarobić na niej pieniądze.To tak jakbyś zamówił sprzątaczke i jej nie zapłacił, bo przecież muisz wydać kase na ważne rzeczy.

Opublikowano

Jak już to premium, nie popieram piractwa.

Nie popierasz piractwa? To w**ierdalaj z darmowego minecrafta

Super cieszę się.. Ale ja tutaj nie mówię o "Kradnięciu" Piractwo to piractwo ale nie znaczy że masz nie grac...

dobrze napisał

Ukradnij zegarek

Okradnij sklep

itd.

Piractwo = kradzież.Ktoś poświęca swój czas, żeby ją napisać i zarobić na niej pieniądze.To tak jakbyś zamówił sprzątaczke i jej nie zapłacił, bo przecież muisz wydać kase na ważne rzeczy.

Naprawde??? Piractwo to kradzież? HAHAHA

A co jak spotkasz pirata drogowego? Co on kradnie oznakowanie dróg? hahaha.

Skoro tak Wy sobie tutaj gadacie to teraz powiedzcie jakie macie minecrafty ? ;)

Bo jak nonpremium to już lepiej się zamknijcie i przestańcie pieprzyć bo to nie do tego miał być temat :)

Procesor: AMD Athlon II X2 270 Processor 3.40 GHz

Zainstalowana pamięć RAM: 4.00 GB

Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny

Opublikowano

Ja osobiście nie widzę różnicy między piractwem, a kradzieżą.Kodeks karny mówi jasno:

Art. 278. § 1. Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz ruchomą, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez zgody osoby uprawnionej uzyskuje cudzy program komputerowy w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.

§ 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

§ 4. Jeżeli kradzież popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

§ 5. Przepisy § 1, 3 i 4 stosuje się odpowiednio do kradzieży energii lub karty uprawniającej do podjęcia pieniędzy z automatu bankowego.

Ps.Mam konto premium.

Opublikowano

1. ONLY PREMIUM ! ( non-premiowcy to nie ogary+lagi+ okradanie cudzego konta premium, bo wpisują sobie mój nick, i grają jako ja -.-)

2. NIE FRAKCJE ! ( tego już jest w piz*u dużo+nuuuuda )

3. ALPHA ? Ok !

4. Jail ? Tego za dużo nie ma..

5. I jeszcze na pewno nie żaden freebuild, KwadratowaMasakra, survival, bo tego też jest w chol**ę :)

Aha czyli jak ktoś nie ma kasy, na premke lub nie chce wydawać na gre tylko na sensowne rzeczy to już nie ma prawa się fajnie pobawić na takim serwerze? Wiesz, co? Gardzę takimi jak ty..

A ja takimi jak ty... Piracisz, to nie grasz ? Proste

Jak nie kupisz tortu, to masz prawo go zjeść z półki w sklepie na wystawie ? No raczej nie...

Opublikowano

W jakim każdym razie ja nie mam premium po prostu nie mam kasy żeby wydawać na takie gówno 100 zeta za gre jaką mogę mieć za darmo co dodaje premium?

-Skiny

-Serwery premium

Tylko tyle?

Tak! Kupię za 50 zeta bf3 taką dobrą gre a nie takie gówno spod biedronki :p

,,Tak myśli każdy, szkoda że to się nie sprawdza....."

Opublikowano

Też nie mam premium ;) Za 100 zl kupie sobie benzynę i wyjeżdżę sobie gdzieś, będę robił to co lubię a nie jakiś pikselowy świat... nie nie to nie dla mnie ;)

Kocham moją brykę i zapach benzyny

Opublikowano

W jakim każdym razie ja nie mam premium po prostu nie mam kasy żeby wydawać na takie gówno 100 zeta za gre jaką mogę mieć za darmo co dodaje premium?

-Skiny

-Serwery premium

Tylko tyle?

Tak! Kupię za 50 zeta bf3 taką dobrą gre a nie takie gówno spod biedronki :P

To nie graj.. proste. Battlefielda też można mieć za darmo, ale minecraft, nie jest za darmo. Nie kupiłeś, to nie graj ! Ja nie kupiłem BF, więc nie gram -.-

PS: Dla wszystkich, którzy tłumaczą się, że nie kupią premium, bo mają lepsze wydatki... T R U D N O !

Nie kupiliście, to nie gracie, proste. Co wy tu jeszcze robicie, przyszliście się tu tłumaczyć, dlaczego nie macie premium ? Tylko winny się tłumaczy -.-

Nie ma nic za darmo, ja kupiłem, i gram. Nie kupiliście- nie gracie, więc w czym problem ?!

Opublikowano

No to sobie będziesz jeździć, kogo to obchodzi. Zazwyczaj na no-premium gra strasznie dużo nieogarów. Nie mówię tu o tobie czym innym randomowym użytkowniku, po prostu można to łatwo zauważyć. Tak jak kolega up zauważył, nie zapłaciłeś nie grasz, masz większy wybór serwerów, co Ci wadzi ten na premium? Dodatkowo serwer premium uniemożliwia kradzież nicku.

Co do serwera to proponuje zrobić RPG, takich jest najmniej i zazwyczaj przyciągają dużo graczy.

Opublikowano

To nie graj.. proste. Battlefielda też można mieć za darmo, ale minecraft, nie jest za darmo. Nie kupiłeś, to nie graj ! Ja nie kupiłem BF, więc nie gram -.-

PS: Dla wszystkich, którzy tłumaczą się, że nie kupią premium, bo mają lepsze wydatki... T R U D N O !

Nie kupiliście, to nie gracie, proste. Co wy tu jeszcze robicie, przyszliście się tu tłumaczyć, dlaczego nie macie premium ? Tylko winny się tłumaczy -.-

Nie ma nic za darmo, ja kupiłem, i gram. Nie kupiliście- nie gracie, więc w czym problem ?!

Czemu mam nie grać ? Bo tak mi napisałeś? Do szkoły dziecko. Zobaczysz ile za te 100zł (przez CIEBIE wydane na MC) można wyżyć :) Zacznij pracować a wspomnisz moje słowa , nie będziesz mógł wołać na tatusia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...