Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostidla.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, dlaczego mówicie że to kolejny hard? Owszem hardów dużo wychodzi, ale to syf, który nie jest dopracowany / ma bugi / nudny. Tutaj jest wiele nowości, fajny drop, przyjemnie się wbija skille, fajny system ulepszeń, miła administracja. Czego więc jeszcze żądać? Poza tym tych "waszych" mnóstwo hardów to teraz tylko balmora i ravia są, a oba się mi już przejadły. Mam nadzieję, że ten serwer zmiecie inne i pokaże graczą fajnego harda, na którym się gra przyjemnie. Ocenianie serwera bo ma napisane [HARD] to porażka ludzi nie myślących w sposób trzeźwy, którzy znają już zawartość po spojrzeniu na okładkę. Tak więc na serwer gorąco zapraszam, na pewno pokaże się on z jak najlepszej strony i będzie się grało fajnie !

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, dlaczego mówicie że to kolejny hard? Owszem hardów dużo wychodzi, ale to syf, który nie jest dopracowany / ma bugi / nudny. Tutaj jest wiele nowości, fajny drop, przyjemnie się wbija skille, fajny system ulepszeń, miła administracja. Czego więc jeszcze żądać? Poza tym tych "waszych" mnóstwo hardów to teraz tylko balmora i ravia są, a oba się mi już przejadły. Mam nadzieję, że ten serwer zmiecie inne i pokaże graczą fajnego harda, na którym się gra przyjemnie. Ocenianie serwera bo ma napisane [HARD] to porażka ludzi nie myślących w sposób trzeźwy, którzy znają już zawartość po spojrzeniu na okładkę. Tak więc na serwer gorąco zapraszam, na pewno pokaże się on z jak najlepszej strony i będzie się grało fajnie !

Ta ale nie bd gral na jakims smiesznym hardzie gdzie bedzie max 600 osob

Opublikowano

EnseroDS , nie sądzisz że nawet 600+ osób to jest dużo już? ile ty byś chciał teraz na hardach gra z 500+ i jest dobrze.

Opublikowano

Chętnie zagram ale bez ekipy to trochę dziwnie . ;x

Ekipa zawsze się znajdzie wystarczy na Ts'a wbić ^^

Opublikowano

czy client z bety nada sie na dzis? na oficjalny start?

Tak, ewentualne łatki będą możliwe do pobrania poprzez patcher.

Opublikowano

Ta ale nie bd gral na jakims smiesznym hardzie gdzie bedzie max 600 osob

600OSOB ?

na ravii gra moze ok 700

na triador tez max 600

600+ 450buffkow + 200shopkow = 1250online ..

56096062140461666809.png

Opublikowano

Serwer dziś o 16:00 startuje tak?

Tak, startuje o 16:00.

W prezentacji została edytowana grafika i wprowadzona nowa!

Nowe Logo oraz belki - zapraszam do zapoznania się.

Opublikowano

Okey. Kilenta można pobrać? I czy będzie trzeba do niego ładtke oraz serwer teraz online?

clienta można pobierać ewentualnie autopatcher sam pobierze pliki

Opublikowano

czesc pobralem wczoraj clienta zainstalowalem i mam problem z metin.bin ...

antywir mi caly czas usuwa ten plik (tak jest tylko przy tym servie)

mozecie upnac jakas inna binke lub metin2.exe'ta do odpalenia bez bledow?

mam AVG i nie bede wylaczac clienta na kazdy czas spedzony w grze:)

56096062140461666809.png

Opublikowano

czesc pobralem wczoraj clienta zainstalowalem i mam problem z metin.bin ...

antywir mi caly czas usuwa ten plik (tak jest tylko przy tym servie)

mozecie upnac jakas inna binke lub metin2.exe'ta do odpalenia bez bledow?

mam AVG i nie bede wylaczac clienta na kazdy czas spedzony w grze:)

Spróbuj dać metin2.bin do wyjątków antywirusa. Dodatkowo włącz (jeżeli masz Win 7) Patchera jako administrator.

I Będzie ten launcher ?

Pisałem, że nie będzie. Zaraz pojawią się mirrory clienta.
Opublikowano

Spróbuj dać metin2.bin do wyjątków antywirusa. Dodatkowo włącz (jeżeli masz Win 7) Patchera jako administrator.Pisałem, że nie będzie. Zaraz pojawią się mirrory clienta.

Pisałeś w stronę wcześniej że będzie launcher. Nie masz nic swojego tylko wszystko z mpc więc po co mam ściągać clienta ? Bez sensu.

Opublikowano

Pisałeś w stronę wcześniej że będzie launcher. Nie masz nic swojego tylko wszystko z mpc więc po co mam ściągać clienta ? Bez sensu.

Tharel pisał ze "nie będzie launchera" to theron napisał ze będzie chociaż nie dostał żadnych info o tym

Żeby było Jasne LAUNCHERA NIE BĘDZIE

Opublikowano

W przezce jest napisane "Na naszym serwerze spotkacie Jegal-Tunseoka, który oferuje loterie serwerową. Możecie wygrać w niej cenne przedmioty, ale zawsze jest

jakieś "ale". 1 los = 200.000 Yang. Czasami losowania przedmiotu mogą się nie udać i wtedy tracicie swoje pieniądze.

To jest męzczyzna czy kobieta ?

Ty jesteś jakiś ułomny? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem?

Jegal-Tunseoka to mężczyzna, a jeżeli chodzi Ci o ten fragment: "Możecie wygrać w niej cenne przedmioty..." To jest tu mowa o loterii. Loteria = rodzaj żeński ...

Mów mi KeiseN :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...