Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Diamond 1, coraz bliżej challenger

Firoz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę już kiedyś streamowałem więc jeśli byłoby trochę większe zainteresowanie tutaj na forum moim streamem to będę mógł zacząć znowu streamować.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też bardzo chętnie bym pooglądał, zresztą, myślę że wiele osób by chciało.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Pytanie mam , ostatnio widziałem jak ludzie grając ahri kupują lichbene (jakos tak mam polską nazwe) ten item ktory powinien miec kazdy Twisted fate , oplaca sie na ahri go kupowac?>

Opublikowano

Ludzie tacy jak Ty powinni wbić na krąg pretendentów.

Pomagasz innym tak o, poprostu żeby pomóc, widzę że szukasz ludzi do gry, pewnie nie obchodzi Cię dywizja tak jakoś czuję ;P

No to powodzenia, naqrwiaj tam równo ;]

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Pytanie mam , ostatnio widziałem jak ludzie grając ahri kupują lichbene (jakos tak mam polską nazwe) ten item ktory powinien miec kazdy Twisted fate , oplaca sie na ahri go kupowac?>

Według mnie nie jest on dobrym itemem na ahri ponieważ twoje combo e,q,w,r spokojnie wystarcza żeby kogoś zabić oraz z CDR'ami w late game'ie masz dość małe cdki na te spelle oraz żeby użyć lichbane'a ryzykujesz trochę życiem bo musisz podejść do kogoś na range twojego auto hita i hitnąć kogoś, a z buildem którzy robią większość jest się bardzo squishy.

Pomagasz innym tak o, poprostu żeby pomóc, widzę że szukasz ludzi do gry, pewnie nie obchodzi Cię dywizja tak jakoś czuję ;P

Tak jak napisałeś, jak szukam kogoś żeby sobie pograć to biorę każdego bronzeV-Challenger, lvl 1-30. I nie ważne jak im będzie szło ważne żeby dobrze się bawić :)

Dla zainteresowanych jeśli nie będzie mi lagować i nie będzie innych przeszkód będzie dzisiaj stream od godziny 15 do 20 oraz w piątek od 15 do 1. Później wyjeżdżam na tydzień więc kolejne streamy (jeśli będą) to jak wrócę o czym jeszcze poinformuje. Link do streama podam o 15.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra stream jest trochę wcześniej, zagram najpierw kilka normali żeby sprawdzić czy wszystko jest ok, a o 15 zacznę grać rankedy.

Stream: twitch.tv/firoxgg

Zapraszam wszystkich będę mógł także odpowiadać na wasze pytania. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A kim mi polecasz carrować gry? :D Ogarniam Lux, ale ciężko się nią carruje, jeśłi reszta teamu to kompletne nooby. Co prawda mój ulti duuużo robi w tf, ale jak mam noobów to gówno to daje... Zastanawiam się czy nie zacząć w jungli hecarimem. Co polecasz? ;p

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Zależy jaką linie chcesz grać, na midzie tf i ahri,a do jungli elise, zac, lee, j4

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to jak? Zrobic ta ankiete czy chcemy abys streamowal, bo bardzo mi zalezy :). Jeszcze bys mial free reklame u moich znajomych. Chce by kazdy wiedzial ze sa Polacy ktorzy ogarniaja troche jednak ta gre :). Mozesz tez sam ankiete zrobic.

sstwc.jpg

Opublikowano

Trochę dzisiaj streamowałem (od 15) niestety tylko 4 mecze bo zaczęły się LCS'y i jestem w que 25min więc nie ma sensu teraz grać, a smurfa nie mam :((. Jutro będzie stream też od 15 prawdopodobnie do 1. Zapraszam wszystkich do oglądania jutro będę komentował mecze które gram co robię i dlaczego.

Zdjęcie z dzisiejszych rankedów. Nie było tak źle :)

Edit: Już 40 min que... Kocham d1

1374163219-U168815.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

40minut ale trafiają się koxy

jutro wbiję na stream jak będzie ;d

będziesz pierwszym challengerem na mpc ?

Hejo

Opublikowano

będziesz pierwszym challengerem na mpc ?

Czy będę to nie wiem bo nie jest to takie łatwe, ale masz moje słowo, że spróbuję :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Stream jest up zapraszam wszystkich chętnych. Twitch.tv/firoxgg (Dajcie mi znać czy muzyka/mikrofon nie jest za głośno/cicho)

Edit: Pierwszy ranked i Shushei w drużynie :p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Same znane osobistości na streamie Vanosz, Farex :D

Ogólnie bardzo fajnie się ogląda

PS:idź do SK za Oce( KARTHUS ) :)

HmYDFyW.png

Opublikowano

Tak jak napisał LokeeCokee za około godzinę wyjeżdżam na tydzień (wracam w następną sobotę) tak więc na ten czas muszę się z wami pożegnać na forum :P. Jeśli stream się podobał (można powiedzieć, że pierwszy raz tak normalnie streamowalem z commentary dla zwykłych widzów a nie 3-4 znajomych :p) to bez problemu będę mógł streamować dużo więcej, a jak wiadomo im więcej będę streamował tym lepszy będzie ten stream. Muszę się jeszcze z tym oswoić trochę :D i jeśli będę więcej streamował to miłoby było jak moglibyście mnie polecić znajomym żeby ogarneli mojego streama (oczywiście jeśli sami uważacie, że jest w miarę ok :) ). Przez ten czas co mnie nie będzie bez problemu możecie tu umieszczać jakiekolwiek pytania odpowiem na WSZYSTKIE jak tylko wrócę. Tak więc trzymajcie się forumowicze i jak wrócę to chcę tutaj widzieć same SS z diamentów :D.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak jak napisał LokeeCokee za około godzinę wyjeżdżam na tydzień (wracam w następną sobotę) tak więc na ten czas muszę się z wami pożegnać na forum :P. Jeśli stream się podobał (można powiedzieć, że pierwszy raz tak normalnie streamowalem z commentary dla zwykłych widzów a nie 3-4 znajomych :p) to bez problemu będę mógł streamować dużo więcej, a jak wiadomo im więcej będę streamował tym lepszy będzie ten stream. Muszę się jeszcze z tym oswoić trochę :D i jeśli będę więcej streamował to miłoby było jak moglibyście mnie polecić znajomym żeby ogarneli mojego streama (oczywiście jeśli sami uważacie, że jest w miarę ok :) ). Przez ten czas co mnie nie będzie bez problemu możecie tu umieszczać jakiekolwiek pytania odpowiem na WSZYSTKIE jak tylko wrócę. Tak więc trzymajcie się forumowicze i jak wrócę to chcę tutaj widzieć same SS z diamentów :D.

Już wczoraj mi to mówiłeś. :D Jak przyjedziesz troche postreamuj. Powodzenia, wybije się z tej okropnej platyny i euw.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niedawno wróciłem i prawdopodobnie jutro w godzinach wieczornych będzie live stream rankedów. Najpierw muszę sobie przypomnieć jak się gra w lola :). Jutro dokładnie podam godzinę o której zacznę (prawdopodobnie jakoś po 18). Będzie webcam oraz commentary po polsku.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Stream będzie od godziny 17.00 długość jego trwania będzie zależała od widzów. Zapraszam każdego. O godzinie 17 zrobię jeszcze temat o tym streamie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...