Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Diamond 1, coraz bliżej challenger

Firoz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

MMR - MatchMakingRatio

@Selex

i jak grało się rivenką bez BoL'a :D ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

i tak selex tam nie ogarniesz :)

@ do tematu grałes z kims z topki przez te dni? ;d

Przecież pisał, że grał z ocelote, froggenem, etc

Opublikowano

Woow, gratki ;) Polak potrafi ;DD, a mógłbyś mi na PW wysłać build do Anivii i pare rad? Próboje ją ogarnąć, ale nijak mi idzie ;(

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

"League of Legends gra oparta w 75% na szczęściu przy dobieraniu przeciwników"

Święte słowa a nic się na to nie poradzi...

@Top Graty, grono osób które dobiło diamond bez bola zwiększa się :> Grasz na EUNE czy EUW?

Opublikowano

Hah, nieładnie boostować tak graczy .

..No chyba że ten folder oznacza co innego na Twoim pulpicie ;)

Ale mimo wszystko brawo z wbiciem d1, życze szybkiego challengera.

A i najlepiej jakby jakiś moderator zmienił "co raz" na poprawną formę ponieważ autorowi tematu widocznie przez przypadek nacisnęła się spacja.

Opublikowano

Grasz na EUNE czy EUW?

Gram na EUW

@ do tematu grałes z kims z topki przez te dni? ;d

Przez ostatnie dni które grałem spotkałem Bjergsen'a

Woow, gratki ;) Polak potrafi ;DD, a mógłbyś mi na PW wysłać build do Anivii i pare rad? Próboje ją ogarnąć, ale nijak mi idzie ;

Wiesz co anivie można budować na wiele sposobów bo praktycznie wszystko na niej działa.ale u mnie przeważnie wygląda to tak, że zaczynam z:

fearie charm, ward, hp i mana poty ---> tear of godness ---> rod of ages (w między czasie gdzieś składam buty wszystko zależy od mojej farmy/killi kiedy je zrobie) ---> Archangel staff ---> Rabadon's Deathcap (czy złoże najpierw rabadona czy archangel staffa też zależy od mojej farmy i killi jeśli mam bardzo dużo golda a dość mało stacków to najpierw zrobie rabadona jak nie to ide w archangel staffa jego active jest bardzo przydatny) ---> Void staff ---> Zhonya's ring / warmog's armor / guardian's angel.

Ale jak mówiłem jest to zależne dla przykładu jak mają przeciwnicy full ad team to czasami nawet robie jako 3 item zamiast rabadona Frozen heart'a itd. ale to co napisałem to taki opcjonalny build oczywiście kolejność można trochę zmienić w zależności od tego co jest potrzebne na przeciwny team.

Mam nadzieję, że w miarę czytelnie to napisałem.

Hah, nieładnie boostować tak graczy .

..No chyba że ten folder oznacza co innego na Twoim pulpicie ;)

Zapomniałem go schować przed zrobieniem SS, a teraz już nic na to nie poradzę. Wiem, że to nie jest takie dobre ale na czymś trzeba zarabiać :p

A i najlepiej jakby jakiś moderator zmienił "co raz" na poprawną formę ponieważ autorowi tematu widocznie przez przypadek nacisnęła się spacja.

Masz całkowitą rację, niestety ale zrobiłem tutaj błąd mam nadzieję, że się to nie powtórzy i tak jak piotr11104 napisał również bym prosił o moderatora o zmianę jeśli jest taka możliwość.

Jeśli macie jakieś pytania śmiało piszcie postaram się odpowiedzieć na wszystko tak jak potrafię. Jeśli nie chcecie tutaj pisać możecie mnie dodać w grze na serwerze Eu West nick "Firozy". Często też ze znajomymi w nocy gramy normale 5v5 i wtedy każdego zapraszam więc macie szanse ze mną pograć w miłej atmosferze. (dywizja/tier czy lvl nie ma znaczenia zapraszam każdego :) )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajnie, że taka życzliwa osoba może się podzielić wiedzą z niedoświadczonymi graczami i robi to w sposób otwarty. Powodzenia w dalszej drodze do grona pretendentów zią

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Gratuluje, ja bym prosił o nick steam bo również mam kilka pytań a taki sposób komunikacji bardziej mi odpowiada.

Powodzenia, szykuje się Polak CZELENDŻER

Opublikowano

Mało używam steama i nawet nie wiem czy dobrą nazwe podaje ale "Pseudonim" na steamie to Firox, jak już chce ktoś pisać przez jakiś komunikator to wolałbym skype (nie musi być rozmowa chat też tam jest). Skypie: zick1232

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak powstrzymac ragge? :(

Jeśli dobrze rozumiem chodzi ci o to, że ty się denerwujesz tak? (rage). Najważniejsza sprawa to trzeba pomyśleć (zakładając, że denerwujesz się po przegranej) co dana przegrana będzie znaczyła za jakiś okres czasu np tydzień. No właśnie nawet nie będziesz pamiętał, że coś takiego miało miejsce. Uwierz mi z takim podejściem będziesz się mniej denerwował. A jeśli chodzi o to, że się denerwujesz na graczy podczas gry to popatrz na to z drugiej strony, możesz się pośmiać jak inni failują, nie ważne że przegrasz jeśli ty ogarniasz w miarę to prędzej czy później odrobisz sobie tą przegraną, a będziesz miał chwile relaxu i śmiechu :) (co nie oznacza, że masz nie próbować wygrać :p)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli dobrze rozumiem chodzi ci o to, że ty się denerwujesz tak? (rage). Najważniejsza sprawa to trzeba pomyśleć (zakładając, że denerwujesz się po przegranej) co dana przegrana będzie znaczyła za jakiś okres czasu np tydzień. No właśnie nawet nie będziesz pamiętał, że coś takiego miało miejsce. Uwierz mi z takim podejściem będziesz się mniej denerwował. A jeśli chodzi o to, że się denerwujesz na graczy podczas gry to popatrz na to z drugiej strony, możesz się pośmiać jak inni failują, nie ważne że przegrasz jeśli ty ogarniasz w miarę to prędzej czy później odrobisz sobie tą przegraną, a będziesz miał chwile relaxu i śmiechu :) (co nie oznacza, że masz nie próbować wygrać :P)

Fajnie to wytłumaczyłeś :D

Wbijaj jak najszybciej do Challenger-a, graty :)

YLzOXFh.png

Opublikowano

Wielki szacun, że wbiłeś Diament bez BoL'a. Sam prawdopodobnie będę w brązie i nigdy z niego nie wyjdę ale trudno :D. Wbijaj do challengera jak najszybciej :)

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Dla zainteresowanych zaraz będę grał ze znajomymi normale 5v5 na EU west. Mamy 2 wolne miejsca (bot lane). Zapraszamy każdego nie ważne jaki lvl, dywizja czy tier. W drużynie będą 3 diamenty więc i mmr trochę wyższe, ale dzięki temu będziemy grali przeciwko silniejszym, a jak wiadomo nauczyć się lepiej grać można tylko przeciwko lepszym graczom :). Jeśli mnie dodajecie do znajomych bardzo bym prosił o napisanie, że jesteście z MPC forum. (Możliwe, że będziemy grać całą noc)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak z ciekawości , ile ważysz?

Zacne pytanie ;D

@top

Gratuluję Diamentu bez BoL'a .

Pnij się w górę, mam nadzieję, że nie długo dasz nam tu ss'a z Challengera ; >

lucyfergif.gif

Opublikowano

Dla zainteresowanych zaraz będę grał ze znajomymi normale 5v5 na EU

west. Mamy 2 wolne miejsca (bot lane). Zapraszamy każdego nie ważne jaki

lvl, dywizja czy tier. W drużynie będą 3 diamenty więc i mmr trochę

wyższe, ale dzięki temu będziemy grali przeciwko silniejszym, a jak

wiadomo nauczyć się lepiej grać można tylko przeciwko lepszym graczom :).

Jeśli mnie dodajecie do znajomych bardzo bym prosił o napisanie, że

jesteście z MPC forum. (Możliwe, że będziemy grać całą noc)

Ja mogę pograć jeśli WEST.I tak miałem zamiar wymainować sobie vayne, więc przy lepszych od siebie zrobie to szybciej xD.Teevez(w grze)

Opublikowano

Ja mogę pograć jeśli WEST.I tak miałem zamiar wymainować sobie vayne, więc przy lepszych od siebie zrobie to szybciej xD.Teevez(w grze)

Przepraszam Cheatek, ale jakoś się nam grupa rozpadła bo dwie osoby poszły spać (musiały wstać o 6 rano). Jeśli dzisiaj będziemy grali to cie zaproszę jeśli masz ochotę.

Pnij się w górę, mam nadzieję, że nie długo dasz nam tu ss'a z Challengera ; >

W drugim miesiącu wakacji postaram się wbić Challengera bo teraz nie mam za dużo czasu na gre, ale nie będzie to łatwe zadanie :). Szkoda, że duo wrzuca zawsze na last picki bo tak to bym już dawno siedział w challengerze :D.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nowe super build'y na ahri, j4 i vayne prosto z diamentu! :D (jest triforce jest wygrana haha)

1374074980-U168815.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mozesz robic streamy, chetnie bym sie czegos nauczyc od cb ale nie mam jak obserwowac twoich gier.

Ladnie bym Cie o to prosil

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...