Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona usunięta, silnik nie jest już rozwijany.

Jeżeli ktoś chce pobrać jakiś silnik zapraszam na chomikuj do użytkownika Krzemas (NIE jest to moje konto).

Szczerze odradzam używania moich ostatnich wersji, dużo bugów oraz nieoptymalny kod.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie albo dziś o północy albo jutro rano/w południe

//Edit

Próbuję przetestować czy mój nowy Generator serwerów będzie działał, wklejam jego kod:

Nazwa

Ilość światów: światy

Parametry dedyka:

RAM: Ram

Procesor: Procesor

Szybkość łącza: Łącze

http://mpcforum.pl/forum/270-plemiona/
lub

Test!

Dodatkowy Opis

Dodatkowy Opis serwera

Generator by Bartekst222

Opublikowano

A będziesz stawiał jakiegoś dedyka ? bo teraz to nie ma nawet gdzie sobie popykać w wolnym czasie;p

Nie będę stawiał żadnego dedyka.

:P jak wyjdą - postawie :D na nim serwera :D

Polecam postawić jak wyjdzie 7.5

Upłynęło 5 minut - 20%

Za chwilę link zacznie działać(Skan też), i będziecie mogli pobierać.

@EDIT

Silnik oraz skan - wrzucone!

Opublikowano

hmm, coś nie bardzo chce się pobrać, odświeżam i odświeżam i nic

Też tak miałem na Google Chrome(jeśli z niej pobierasz) przełączyłesz się na Mozillę i od razu sie pobrało.

Opublikowano

Mam pytanko jak dodać admina ? Bo to mi nic nie mówi

Witaj w panelu administratora!Aby się do niego dostać podaj swój login oraz hasło, jeśli jesteś właścicielem serwera i nie posiadasz teraz administratora, możesz go sobie dodać w bazie danych PHPMYADMIN.

I

Opublikowano

Wszystko było by pięknie gdybym mógł go odpalić :D wyskakuje error z MySql

EDIT:

Już wszystko gra :) wystarczyło xampa zainstalowac wrzucić tam serwer i odpowiednio skonfigurować

Opublikowano

wszystko ładnie spoko ;P ale mówiłeś że będzie nowy index.php a chyba nie ma :) .. I nie dodałeś tej wiadomości powitalnej :P zrobił byś to?

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

kamilek757 - Wiesz jak dodać Admin ? Proszę wyjaśnij mi to ?

Po rejestracji pierwszego użytkownika wyskakuje ci okno potwierdź swoje konto mailem i niżej "jesteś pierwszym użytkownikiem i tam jest napisane że możesz dać sobie admina.Klikasz w to wyskakuje ci kolejne okno i tam jest kratka na login wybierasz swój login i po rejestracji twoje konto ma admina. I wchodzisz w localhost/admin.php wpisujesz swój login i hasło które podałeś przy rejestracji i sie logujesz. jeśli chcesz dodać sobie admina do świata wpisujesz localhost/pl1/admin I tam wpisujesz swój login i kod który masz podany w pliku htcdocs/pl1/ lib/config.php (i to będzie hasło plemionka) A jeśli nie to tam będzie w pierwszych linijkach napisane. Jeśli przy rejestracji pierwszego użytkownika pominąłeś punkt wyboru admina to usuń silnik i wypakuj go jeszcze raz i zarejestruj się ponownie tylko wybierz opcje pierwszego admina :) .

Mam nadzieję że pomogłem

EDIT: właśnie zapomniałem jak dajesz sobie admina świata to jak dobrze wszystko wypełnisz to ci się tylko strona odswiey a wchodząc na swiat na którym dałeś sobie admina w pasku u góry po prawej stronie wyskakuje ci nowa zakładka "admin"

Co to jest? Gdzie nowy wygląd strony,jak mam dodać kościół,na admina jakiś kod potrzebny,ja ni9e wiem z czego to mam brać.

Panel admina świata kod to plemionka i twój login . strona się tylko odswieży a jak wejdziesz na swiat na którym sobie dodałeś to wyskakuje ci nowa zakładka w górnym menu "admin" aby dodać pierwszego admina do głównego panelu admina to przy pierwszej rejestracji wyskakuje opcja albo przez phpmyadmin jeśli nie potwierdziłeś co jest proste. jeśli masz admina to wpisujesz localhost/admin.php i swój login podany przy rejestracji i hasło

Opublikowano

No u góry macie napisane co i jak jak dalej nie będziecie mogli dodać admina to powiem jak dodać przez phpMyAdmin

@ up nie da się :) bartek jeszcze nie dał opcji koscioła chyba że chcesz sam zrobić nowy skrypt to mogę ci podać które kody musisz edytować

Opublikowano

Kamilek powiedz co z tym kościołem, sam się chetnie pobawię :)

Opublikowano

Kamile mam problem z daniem admina na http://localhost/pl1/admin/ . Wpisuje swój nick a potem jest niby Kod potwierdzający bycie właścicielem: wpisałem wszystko , plemionka, plemionka_adm , plemionka_adm.php i nic nie działa . I zrobiłem tak jak kazałeś dałem sobie adma przy rejestracji /

Opublikowano

Kamile mam problem z daniem admina na http://localhost/pl1/admin/ . Wpisuje swój nick a potem jest niby Kod potwierdzający bycie właścicielem: wpisałem wszystko , plemionka, plemionka_adm , plemionka_adm.php i nic nie działa . I zrobiłem tak jak kazałeś dałem sobie adma przy rejestracji /

podajesz zły kod to nie jest plemionka_adm.php ani plemionka_admin .. tylko po prostu plemionka .. do świata .. a do admina czyli localhost/admin.php to masz swój login i swoje hasło :)

Opublikowano

Tak robie wpisuje Plemionka i nic się nie dzieje wchodze na konto i ciągle

Admin Nie posiadasz uprawnień do przeglądania tej kolumny!

Próbowałem z odświerzaniem i nic

Opublikowano

Kamilek oco chodzi że wpisuje swój nick i plemionka i nie ciągle nie mogę edytować świata ?? Bo na edycje admina się dostałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...