Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań

CraxaNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry, że muszę to wyjaśniać w kilku postach, ale robię to z pamięci, bo nie mam dostępu do gry przez kilka kolejnych tygodni. W najgorszym razie do końca wakacji. Teraz laptop jest w naprawie, a później mam wyjazd ze znajomymi.

Nadal będziesz mi wmawiał? ;/

1 zakładka, płomienne monety:

94307301333370316424.png

Widzisz tu gdzieś jakieś "kufry"? Bo ja nie... Póki co jeszcze widzę dobrze.. :D

2 zakładka, niebiańskie monety:

59465564109511951844.png

Jest jak byk, prawda? :)

Więc moje pytanie brzmi:

Co kupić za płomienne monety? Pieczęci? - Które najbardziej się opłaca?...

Rozumiem, że mogłeś się pomylić, ale po co nadal brnąłeś? ._.

1377019234-U697852.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze w nic nie brnąłem, kiedy zauważyłeś, że się mylę, mogłeś po prostu mi to napisać (Patrz- wyjaśnić/rozjaśnić dać bardziej do zrozumienia)

Po drugie fakt pomyliłem się, pomieszały mi się nazwy monet.

@Top

Za Płomienne monety (teraz już na 100% :P) na pewno nie opłaca się kupować pieczęci. Na Twoim miejscu bym je po prostu zbierał, bo za tak małą ilość nie kupisz nic przydatnego.

@Możesz też ludzi zapytać skąd szybciej zdobyć Płomienne Monety, bo jedyny znany mi sposób to modlitwa.

---

Tak z innej beczki, wiesz, że jesteś o 1 dzień starszy ode mnie >?? Spojrzałem z ciekawości na profil :D

Opublikowano

Czyli te płomienne mogę zbierać więcej niż 7?

Hmmm... To by się nawet zgadzało... Patrząc na te ceny na samym dole :3

@off

BesieK, no widzisz :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Tak tak, jak najbardziej, sorry za wprowadzenie w błąd, nie znam gry na pamięć.

@Gdybym miał dostęp do gry to pod GWF'a zrobiłbym Tuta... ale niestety nie mam :/

Opublikowano

@up,

:)

@top,

Pytanie 16: A właściwie prośba. Mój kumpel ma zamiar zacząć grać ze mną i zażyczył sobie specjalistę do broni dwuręcznej, a ja nie mam pojęcia jak może rozdawać umiejętności, osiągnięcia itd... Może mi ktoś dać pełny build na tą postać podobnie jak jest tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/989954-tut-oddany-kaplan/ ? Za pomoc: Dniówka like'ów i 5* :)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

60k AD w 5 dni zaczynam powoli być bogaty :D

53 lvl mam i szybciej idzie niż na 30 :>

Z potworków na przłomie 52-55 lvl wypadały rzadkie prezenty które można było normalnie otworzyć

wypadły mi tylko 3 a oto efekty :>

-10k AD

-Jakaś rzadka zbroja dla Speca Broni Dwuręcznej którą wystawiłem na licytacje

-Oraz jakiś przedmiot do Alchemii

Podsumowując chyba szybciej dorobimy się małej fortuny na +50 lvl niż na 20 czy też 40.

A tak po za tym jak mogę odejść z Gildii ?

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

@Up

Event jest :) Dlatego taki drop masz.

Klikasz G, zakładka spis i masz w prawym dolnym rogu napis "wyjdź"

Opublikowano

Pytanie 17: Mogę zakupić gdzieś te potki, które dają np. +80 moc na 30 min, obronę itd, itd...? ;x Czy one tylko i wyłącznie dropią? ;x

1377019234-U697852.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...