Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań

CraxaNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Dlaczego na 20 poziomie nie mogę dołączyć do dominacji PvP? Można jakoś walczyć? ;D

2. Po wykonaniu Inwokacji, gdy dostanę diamenty astralne itd. to gdzie je mogę odebrać?

Jeżeli będę miał więcej pytań to będę pisał :)

1377019234-U697852.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Dlaczego na 20 poziomie nie mogę dołączyć do dominacji PvP? Można jakoś walczyć? ;D

2. Po wykonaniu Inwokacji, gdy dostanę diamenty astralne itd. to gdzie je mogę odebrać?

Jeżeli będę miał więcej pytań to będę pisał :)

1. Klikasz "K" i z lewej strony zapisujesz się na kolejkę PvP. Nie rozumiem czemu nie możesz dołączyć.

2. Automatycznie dostajesz do plecaka

Opublikowano

1. Wszystko gra :)

2. Nie dostaję. Dostałem 2,9k diamentów za pierwszą misję na 11 lvlu bodajże, i teraz się modlę, dostaję po 300-800 diamentów i nic. Nadal mam 2,9k w ekwipunku....

3 pytanie: Można gdzieś przechowywać przedmioty, te które są nam aktualnie nie potrzebne, ale zalegają nam w eq? Nie chodzi mi o sprzedaż, czy wywalenie, bo wiem, że znajdą się tacy :DD

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Możesz przechowywać przedmioty w banku a co do diamentów, to możliwe, że dostałeś nie oszlifowane, więc naciskasz "i" wchodzisz w jedną z zakładek i tam masz wybór oszlifuj dziennie można chyba 24k oszlifować, powodzenia\

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

1. Wszystko gra :)

2. Nie dostaję. Dostałem 2,9k diamentów za pierwszą misję na 11 lvlu bodajże, i teraz się modlę, dostaję po 300-800 diamentów i nic. Nadal mam 2,9k w ekwipunku....

3 pytanie: Można gdzieś przechowywać przedmioty, te które są nam aktualnie nie potrzebne, ale zalegają nam w eq? Nie chodzi mi o sprzedaż, czy wywalenie, bo wiem, że znajdą się tacy :DD

2. Błąd. Dostajesz w postaci nieoszlifowanych, jak otworzysz plecak w odpowiedniej zakładce możesz zamienić nieoszlifowane na AD

3. Bank, Skarbiec gildi

Opublikowano

Maximus, co do "Bank, skarbiec gildii" możesz się coś więcej wypowiedzieć? xD Gdzie to znajdę ;x

Bank podkreśliłem pomarańczowym kolorem:

925d56a2.jpg

Natomiast skarbiec gildii znajduje się tam, gdzie można rejestrować gildię.

Opublikowano

W Wielkim Magazynie u kogo mogę przechować te przedmioty? Możesz mi to napisać?... ;>

Pokazałem ci na screenie bank, tam możesz przechowywać swoje itemy.

Opublikowano

Mogę cie zaprowadzić jak grasz na Dragonie :P

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Jeżeli da się to opisać/wytłumaczyć gdzie go znajdę - proszę zrób to ^^. Jeżeli nie, no to w ostateczności możesz mnie zaprowadzić, bo na razie robię misje na innych mapkach i trochę szkoda mi marnować czas, przechodząc z jednej na drugą.. ;D

4 pytanie: Czy jest możliwość cofnięcia skilli? Jeżeli tak, to w jaki sposób? ;x

1377019234-U697852.png

Opublikowano

up kupujesz żeton przetrenowania albo coś takiego i możesz rozdać ponownie z tym że możesz go kupić za Zen chyba 300 czyli jak byś nie chciał tracić kasy to około 100 tys AD

Opublikowano

Pytanie 5: Zacząłem grać kapłanem od nowa, bo tamten był beznadziejny (jak każda pierwsza moja postać w nowej grze :D) i moje pytanie jest takiego typu, że... jakiego wziąć towarzysza dla kapłana? Proszę o dokładną nazwę towarzysza, bo w tych żołnierz/tank, nie orientuję się jeszcze o których chodzi :D Hmmm... Tank to chyba zbrojny strażnik jak mniemam, ale jednak proszę o dokładną nazwę ^^

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Pytanie 5: Zacząłem grać kapłanem od nowa, bo tamten był beznadziejny (jak każda pierwsza moja postać w nowej grze :D) i moje pytanie jest takiego typu, że... jakiego wziąć towarzysza dla kapłana? Proszę o dokładną nazwę towarzysza, bo w tych żołnierz/tank, nie orientuję się jeszcze o których chodzi :D Hmmm... Tank to chyba zbrojny strażnik jak mniemam, ale jednak proszę o dokładną nazwę ^^

Tak, Żołnierz. Możesz go kupić w Wielkim Magazynie w Enklawie.

Opublikowano

Tak, Żołnierz. Możesz go kupić w Wielkim Magazynie w Enklawie.

Chodzi mi o towarzysza z misji... Da się również wziąć tego żołnierza? I jaka jest jego dokładna nazwa? :D Po prostu "Żołnierz"? ;x

Sory, ale nie kojarzę jakie były ich nazwy, podczas brania towarzysza na starym kleryku.. ;d

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Chodzi mi o towarzysza z misji... Da się również wziąć tego żołnierza? I jaka jest jego dokładna nazwa? :D Po prostu "Żołnierz"? ;x

Sory, ale nie kojarzę jakie były ich nazwy, podczas brania towarzysza na starym kleryku.. ;d

Będziesz miał wsystkich towarzyszy do wyboru tylko jednego. Będzie nazywał się Żołnierz.
Opublikowano

Pytanie 6: Jakie wkładać żołnierzowi, jako towarzyszowi kapłana offense i defense slots? Tzn. Co w 1 slot (offense), co drugi i trzeci.. (defense)

I czy można gdzieś kupić te uroki 1/2/3 poziom, czy trzeba je dropić? :) Z góry dzięki.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Pytanie 6: Jakie wkładać żołnierzowi, jako towarzyszowi kapłana offense i defense slots? Tzn. Co w 1 slot (offense), co drugi i trzeci.. (defense)

I czy można gdzieś kupić te uroki 1/2/3 poziom, czy trzeba je dropić? :) Z góry dzięki.

Musisz mieć kamienie runiczne, które umieszcza się towarzyszom. Kamienie możesz dropić z mobów, dungeonów, questów itd. Można również je kupić na AH.

Opublikowano

Maximus, nie chcę Cię obrażać... Szanuję Cię, ale po prostu nie lubię, jak ktoś nie czyta ze zrozumieniem. Czy mógłbyś mi odpowiedzieć na moje pytanie? :)

Prościej:

Jakie wkładać kamienie runiczne żołnierzowi?

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Maximus, nie chcę Cię obrażać... Szanuję Cię, ale po prostu nie lubię, jak ktoś nie czyta ze zrozumieniem. Czy mógłbyś mi odpowiedzieć na moje pytanie? :)

Prościej:

Jakie wkładać kamienie runiczne żołnierzowi?

Normalnie tak jak do swojego ekwipunku. Twój towarzysz musi mieć założoną jakąś część ekwipunku i wtedy przenosisz kamień na odpowiedni slot deffense lub offense na towarzysza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...