Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział Neverwinter Dungeons Dragons!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda jest taka, że przez decyzje jakich podejmuje się Blizzard. WoW powoli do lamusa odchodzi.

Coraz więcej graczy z globa, albo przechodzi na inne gry patrz. GW2 itp. Albo idzie grać na privy, bo jeszcze ujdzie Cataclysm jak to mówią, ale MoPa nie mogą ścierpieć.

Neverwinter to ciekawa pozycja, i nie omieszkam jej sprawdzić. Już wolę grać w MMO z item shopami, niż gdzie są triale z limitami ala SW:TOR i WOW.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Seldek kuthfa madź...
Dungeons & Dragons Neverwinter... Nie na odwrót xD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Kolejna podróba WoW-a, wcale od niego nie lepsza.

Back to Azeroth bitchezzzz!

Prawda jest taka, że przez decyzje jakich podejmuje się Blizzard. WoW powoli do lamusa odchodzi.

Coraz więcej graczy z globa, albo przechodzi na inne gry patrz. GW2 itp. Albo idzie grać na privy, bo jeszcze ujdzie Cataclysm jak to mówią, ale MoPa nie mogą ścierpieć.

Neverwinter to ciekawa pozycja, i nie omieszkam jej sprawdzić. Już wolę grać w MMO z item shopami, niż gdzie są triale z limitami ala SW:TOR i WOW.

Bo Mop to dodatek robiony pod cioty i każuali. Priv na lich kingu i basta.
1374788544-U921656.png

Opublikowano

Kierzek miszczu :DDD

Ja również polecam, głównie przez to że questy nie są zwyczajowe "zabij 10 mobków" ale zróżnicowane, no i po 15lv możemy tworzyć własne. Gorąco polecam. Zapraszam również na TSa Neverwinter :D

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Fajnie, ze dodano dzial :) Od razu pojawily sie tutki ktore na pewno popogą nowym graczom :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Kierzek miszczu 2x dead na jednym bossie :DDD

Ja również polecam, głównie przez to że questy nie są zwyczajowe "zabij 10 mobków" ale zróżnicowane, no i po 15lv możemy tworzyć własne. Gorąco polecam. Zapraszam również na TSa Neverwinter :D

To zapraszam do gry w GW2 jeżeli znajdziesz tam questy typu "10 mobków zbij".

W grze są jakieś dynamiczne eventy? Jakiś crafting ciekawy? Coś nowego co nie jest kopiowane z GW2 i Wowa? jak nie to jest to kolejna marna gra która padnie tak samo jak tera czy raiderz. W sumie z tą wpadką z polską wersją już jest u mnie na czarnej liście.

Ogólnie rzecz biorąc dla ekspertów w dziedzinie mmo polecam omijać tą "produkcję".

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

metin z lepszą grafiką ;s nic nowego.

Nie... w nw chociaż skakać można ;3

Opublikowano

Normalnie chyba mnie przekonaliście do tej gry, hmm ;-)

Może zagram, może nie :D Cóż, fajnie, że MPC się rozwija pod tym względem ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Cały czas w grze są eventy polegające na tym że dostajemy czegoś (expa, pieniędzy na przykład) więcej za wykonywanie dugeonów, pvp i tego typu rzeczy. No i co jakiś czas są eventy typu "złap szpiega" (jeszcze nie ogarniam o co w nich chodzi xD)

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Jak na PerfectWorld to grafika jest bardzo słaba. Mimo to rekompensują to możliwości, jakie daje rozgrywka. Poza misjami lvl można robić jeszcze wiele innych rzeczy. Nie porównywać tego do metina bo to całkowicie co innego. W mt2 czasami dzień wyglądał na staniu w m1, w NW po prostu nie da się stać i nic nie robić ;-)

Szkoda tylko, że system core i tokenów dla polaków jest jeszcze niedostępny ;/ Mam nadzieje, że jak już go wprowadza, to uznają zdobyte przez ten czas osiągnięcia.

Opublikowano

Jak na PerfectWorld to grafika jest bardzo słaba. Mimo to rekompensują to możliwości, jakie daje rozgrywka. Poza misjami lvl można robić jeszcze wiele innych rzeczy. Nie porównywać tego do metina bo to całkowicie co innego. W mt2 czasami dzień wyglądał na staniu w m1, w NW po prostu nie da się stać i nic nie robić ;-)

Szkoda tylko, że system core i tokenów dla polaków jest jeszcze niedostępny ;/ Mam nadzieje, że jak już go wprowadza, to uznają zdobyte przez ten czas osiągnięcia.

Grafika słaba to na jakich ustawieniach grasz ? Gra w całości różni się graficznie od innych gier, poprostu ma klimat ;)

To zapraszam do gry w GW2 jeżeli znajdziesz tam questy typu "10 mobków zbij".

W grze są jakieś dynamiczne eventy? Jakiś crafting ciekawy? Coś nowego co nie jest kopiowane z GW2 i Wowa? jak nie to jest to kolejna marna gra która padnie tak samo jak tera czy raiderz. W sumie z tą wpadką z polską wersją już jest u mnie na czarnej liście.

Ogólnie rzecz biorąc dla ekspertów w dziedzinie mmo polecam omijać tą "produkcję".

Czy wszystkie gry muszą być nowe muszą być kopią GW 2 czy WoW?

Gra się różni swoim klimatem wciąga jak nie wiem nic, można tworzyć własne questy jak ci się podoba, i udostępniać innym graczom, pvp i wiele innych.

Opublikowano

Grafika słaba to na jakich ustawieniach grasz ? Gra w całości różni się graficznie od innych gier, poprostu ma klimat ;)

Czy wszystkie gry muszą być nowe muszą być kopią GW 2 czy WoW?

Gra się różni swoim klimatem wciąga jak nie wiem nic, można tworzyć własne questy jak ci się podoba, i udostępniać innym graczom, pvp i wiele innych.

Na najwyższych ;P Komputer akurat na którym gram jest przeznaczony do pracy w studium graficznym, więc karta graficzna jedna z najlepszych dostępnych na rynku. Mam na myśli "słabą grafikę", czyli pod względem wizualnym. Widać pixele w konturach postaci, czy chociażby w otoczeniu. No i jest lekko "kwadratowa". Według mnie inne produkcje PW mają ją ciut lepszą.

Opublikowano

Na naszym forum już od jakiegoś czasu dostępny jest dział gry Neverwinter Dungeons Dragons. Gra ciekawa i naprawdę wciąga. Polecam do sprawdzenia tego tytułu, bo wszystko zapowiada się znakomicie. Początek gry posiada polski dubbing, a spolszczenie gry jest prawie dopracowane w 100%. To powinno przyciągnąć wielu naszych rodaków. W grze jest też stworzona gildia MPCForum, o czym możecie poczytać w dziale gry na forum. Kilka klas postaci, masa skilli, questy, bossy, pvp i dungeony - tak w WIELKIM skrócie można opisać to co przygotowali dla nas twórcy tej gry. Osobiście chciałbym, żeby ten dział tętnił życiem. Można go uzupełniać masą poradników, buildów postaci. Dyskusja jest jak najbardziej pożądana. Oczywiście wszyscy czekamy na pierwsze cheaty do gry ;-) Co tutaj więcej pisać.. Pozostaje mi tylko zaprosić ochotników do gry! Wydaje mi się, że warto sprawdzić to MMORPG!

Chciałbym dodać, że na forum pojawił się też dział gry RaiderZ. Warto do niego zajrzeć i rozwijać, bo to od Was zależy czy dział zostanie na stronie głównej forum :-)

Wasz admin,

Seldek

Itak spieprzyłeś już postać,nic Ci nie pomoże ;p

@Top bardzo fajna gra, zapraszam na ts'a i do gildi.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Mistrzem gry i tak jest kierzek. To on zgarnia najlepszą śmietankę. Nam pozostaje tylko brudna robota :-)

/dodane info o dziale RaiderZ.

Czekam na relacje z następnego bossa :)

76561198001815076.png
Opublikowano

News dyktowany raczej tym, że Seldkowi spodobała się ta gra. Nie martw się, znudzi ci się po 1/2 tygodniach :).

Co do samej gry

Kilka klas postaci, masa skilli, questy, bossy, pvp i dungeony

i na tym kończy się ciekawość gry - kolejne oklepane MMO w którym liczy się łażenie z punktu do punktu, rozwalanie mobów, klikanie na rzeczy zapętlone w nieskończoność. Sory za mój hejt, po prostu piszę to, co myślę. Grafika fajna, skille fajne, pvp daje radość, szkoda że trochę się crashuje, ale to tylko 10% gry, której reszta polega na monotonnym powtarzaniu czynności wymienionych w poprzednim zdaniu.

Pewnie i tak zacznę w to zaraz grać :D.

@DOWN:

Damn right.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

News dyktowany raczej tym, że Seldkowi spodobała się ta gra. Nie martw się, znudzi ci się po 1/2 tygodniach :).

Co do samej gry

i na tym kończy się ciekawość gry - kolejne oklepane MMO w którym liczy się łażenie z punktu do punktu, rozwalanie mobów, klikanie na rzeczy zapętlone w nieskończoność. Sory za mój hejt, po prostu piszę to, co myślę. Grafika fajna, skille fajne, pvp daje radość, szkoda że trochę się crashuje, ale to tylko 10% gry, której reszta polega na monotonnym powtarzaniu czynności wymienionych w poprzednim zdaniu.

Pewnie i tak zacznę w to zaraz grać :D.

Still better than Metin.

76561198001815076.png
Opublikowano

Po przegraniu dnia stwierdzam, że gra jest bardzo interesująca, aczkolwiek strasznie dziwne te minimalne poziomy dla broni.

Opublikowano

Myślałem że lepsze od TERY/SWTOR, ale zawiodłem się. Pograłem 2 dni, i podziękuję już. Wracam do Tery i TOR`a ;)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Myślałem że lepsze od TERY/SWTOR, ale zawiodłem się. Pograłem 2 dni, i podziękuję już. Wracam do Tery i TOR`a ;)

To może być coś lepsze od TERY? oO

Jakoś mnie nie ciekawi ta gra, ale może zagram.

Opublikowano

Mam ogromną chęć w to zagrać, aczkolwiek pewnie mi nie pójdzie ;D

A jak pójdzie to będą straszne lagi ;c.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...