Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział Neverwinter Dungeons Dragons!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam się ciesze że jest kolejny nowy dział :)
Może to przyciągnie nowych uzytkowników!

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Still better than WoW, seriously... Blizzard coraz bardziej lami WoWa, i jeśli nie Neverwinter... To kiedyś godny konkurent się pojawi.

A nam pozostaje nacieszyć się smakiem z Neverwinterem. :)

Opublikowano

Gra do 60lvl nie wymaga większego myślenia niż, iść do odpowiedniej lokacji, coś znaleźć, bądź zabić bossa. Miejmy nadzieje, że trochę wątek zostanie urozmaicony przy osiągnięciu 60lvl, dungeonów wraz z gildią no i te pvp :-)

Opublikowano

Gra do 60lvl nie wymaga większego myślenia niż, iść do odpowiedniej lokacji, coś znaleźć, bądź zabić bossa. Miejmy nadzieje, że trochę wątek zostanie urozmaicony przy osiągnięciu 60lvl, dungeonów wraz z gildią no i te pvp :-)

To zależy jakie mają pomysły. Bo nie zapominajmy że w MMORPG są dwa rodzaje odbiorców.

Ci co grają PvP.

I ci co grają PvE.

Nie można obu grup zaniedbać, czego przykładem jest WoW i Blizzard. Pamiętam że zaraz po premierze Cataclysmu, gracze mocno narzekali na brak balansu a Blizzard na to. "Nigdy nie było i nie będzie balansu na WoWie" Nie rozumiem, dlaczego na privach szukają czegoś, czego nie ma na globie.

Może i Neverwinter ma item shop, ale to już lepsze niż gra na ograniczeniach jak w WoWie z tym śmiesznym trialem. Do tego też weźmy pod uwagę coraz większą casualizacje gry. Zaraz będzie można dostawać mounty za free jak wbije się LVL.

Opublikowano

To zapraszam do gry w GW2 jeżeli znajdziesz tam questy typu "10 mobków zbij".

W grze są jakieś dynamiczne eventy? Jakiś crafting ciekawy? Coś nowego co nie jest kopiowane z GW2 i Wowa? jak nie to jest to kolejna marna gra która padnie tak samo jak tera czy raiderz. W sumie z tą wpadką z polską wersją już jest u mnie na czarnej liście.

Ogólnie rzecz biorąc dla ekspertów w dziedzinie mmo polecam omijać tą "produkcję".

W sumie to Call of Duty możemy nazwać podróbą Medal of Honor, a Neverwinter Nights (SoU&HOtU) podróbą Baldur's Gate'a. Jasne, że gry nie będą różnić się, aż tak bardzo od siebie, lepiej korzystać ze sprawdzonych sposobów. Poza tym możesz porównać tą grę do wielu innych gier i nic w sumie Ci to nie da, bo ta gra sama w sobie jest również inna od pozostałych.

Co do samej gry to mnie nawet wciągnęło, udało mi się zdobyć maksymalny poziom i poznałem większą część tego świata. Jeżeli ktoś lubi dynamiczne MMORPG(nie, to nie jest ten stary NWN bazowany na D&D), to gorąco polecam, bo jest co robić(w tym możliwość tworzenia własnych scenariuszy[misji]).

pfdfs1.jpg

Opublikowano

Gra nie może się nudzić, gra oferuje nam foundry, gdzie każdy może budować questy i dowolnie modyfikować jak mu się podoba i udostępniać na tablicy, niedługo będzie wprowadzony System Kampanii, nowa klasa, pierwszy oficjalny dodatek do gry jeszcze tego lata więc będzie się działo.

Opublikowano

Grałem trochę w tą grę wbiłem 11 level i mi się znudziła. Myślę że w dział też niedługo ucichnie.

Gra dopiero się dobrze rozkręca około 15 level'a :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Grałem trochę w tą grę wbiłem 11 level i mi się znudziła. Myślę że w dział też niedługo ucichnie.

Oceniać grę na podstawię 30 minut gry. GGWP

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...