Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ps3 slim czy ps3 super slim

JELCZU1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz do wyboru powystawową, używaną lub nową, a nowa lub powystawowa jest na gwarancji to bierz powystawową. Może zawierać małe ryski, niewidoczne (z bliska widoczne), ale jest tańsza i ma gwarancję, chyba że jesteś człowiekiem typu - wszystko co nowe jest bezawaryjne.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

To wszystko zależy w jakim sklepie taka konsola była, w niektórych sklepach takie konsole po prostu tylko leżą a w innych są włączane na 8-12h codziennie. Ile to razy byłem w MM a tam na stoisku PS3 czy Xboxa włączona konsola i ludzie się bawią albo to Movem albo Kinectem

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ale ma to do znaczenia, skoro jest gwarancja? Tak jak pisałem - chcesz nowe, bierz.

Tabciogaraj.png

Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Ma to duże znaczenie, wyobraź sobie, że konsola nie powinna tyle czasu pracować bez przerwy. Oczywiście ja cały dzień w sklepie nie stałem więc nie mogę powiedzieć ile godzin konsola była włączona bez przerwy.

Opublikowano

Od nas zawsze powystawowe szły jak burza i nie tylko u Nas. Padnie konsola to wymienią na nową.

Moje ostatnie zdanie - bierz zdecydowanie zwykłego slima.

Tabciogaraj.png

Opublikowano

Niby są bez awaryjne, łatwa do naprawy, ale jest mały, co pozwoli na szybkie przegrzanie (wyczytane na necie). Co Ci zależy? SS odradzamy, a slima zwykłego polecamy, więc co ci zależy? Co Ci się podoba w tym SS?

Tabciogaraj.png

Opublikowano

Weź sobie zwykłego 360, praktycznie niczym sie nie różni, zwykły jest bardziej wydajny i tańszy.

jz2s7h.jpg

Opublikowano

cena jest ładniejsza niż w slimce

Cena jest bardziej atrakcyjna tylko ze względu na tańsze a co za tym idzie gorsze w wykonaniu materiały obudowy etc.

Niby są bez awaryjne, łatwa do naprawy, ale jest mały, co pozwoli na szybkie przegrzanie (wyczytane na necie). Co Ci zależy? SS odradzamy, a slima zwykłego polecamy, więc co ci zależy? Co Ci się podoba w tym SS?

Czy SS jest awaryjny? trudno to jeszcze stwierdzić, model jest zbyt krótko na rynku w porównaniu z poprzednimi. Zdecydowanie najgorsze są dwie pierwsze generacje classic'ów które psują się najczęściej.

Czy konsola jest łatwiejsza w naprawie to dość dziwne podejście do sprawy, od strony czysto technicznej nie ma możliwości łatwiejszej naprawy, natomiast dużym udogodnieniem jest rozebranie konsoli na części, odbywa się to naprawdę szybko i nie ma problemu ze skręcaniem z powrotem. W modelach slim i fat odbywa się to zdecydowanie dłużej.

Opublikowano

JELCZU1997 - twoja decyzja. Założyłeś ten temat po to, aby się dowiedzieć co kupić - slim czy ss, a i tak stawiasz na swoim, więc po co ten temat?

Kupując zwykłego slima - solidny wygląd, bardziej pewny.

Kupując ss - nie zbyt solidny wygląd, nic jeszcze nie wiadomo.

Skoro napisałeś, że PS+ nie będziesz kupował (a spróbujesz triala) to po co Ci konsolka 500GB? Wystarczy 250GB lub 320GB.

Tabciogaraj.png

Opublikowano

jeszcze się zastanowię nad wyborem ale mam jeszcze jedno pytanie czy ps3 kupione w UK będzie się czymś różniło od tego kupionego w Polsce

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc. Podsumowując dalej jestem niepewny co do wyboru wersji ps3 ale raczej zdecyduję się na slimkę.Jeszcze raz dzięki. Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...