Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wpierd... Mu czy nie.

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć -.- Jestem chwilowo mocno zdenerwowany, więc z góry przepraszam za nazwę tematu, ale nie mam siły już dzisiaj. Mam w klasie jednego "kretyna" mówiąc delikatnie, który obraża wszystkich po kolei w klasie. Nauczycielka kazała nam dać sobie z nim spokój, bo inaczej wpisze nam pkt - (Do zachowania). Aktualnie są wakacje a ten dalej mi wyjeżdża, tym razem na FB -.-. Rodzice też nie przejawiają mojego pomysłu, żeby mu porządnie wpierdolił i by się sprawa skończyła. Więc moje pytanie jest takie. Lepiej mu wpierdolić, czy po prostu wziąć zdjęcia tego co pisał (Mam dość pokaźny zbiór, w tym wyjeżdżanie na moich rodziców) i dać dyrektorowi, albo policji i na start będzie miał przesrane. Najchętniej bym mu pieprznął parę razy w ten krzywy ryj i by się skończyły. Co radzicie? -.-

Opublikowano

Nie rób sobie problemów. Olej idiotę i tyle. Zrobisz mu coś, zgłosi cię i później beke będzie z ciebie dalej walić, że i tak i tak cię załatwił :P

9368_gold.png

Opublikowano

Nie rób sobie problemów. Olej idiotę i tyle. Zrobisz mu coś, zgłosi cię i później beke będzie z ciebie dalej walić, że i tak i tak cię załatwił :P

Też tak myślę, ale wszyscy się mi dziwią, że nie chcę mu dać w ryj -.- Jestem od niego wyższy o dwie głowy prawie, silniejszy na pewno, ale jak to kolega ujął "Mam za miękkie serce, żeby wpierdolić takiemu małemu gówienku"... I coś chyba w tym jest. Ale po prostu mi ju nerwy siadają i ja mu mogę kiedyś wyjebać nieświadomie -.-

Opublikowano

wstaw go na wioche.pl i możesz mu wpierd*lić ; )

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

wstaw go na wioche.pl i możesz mu wpierd*lić ; )

Co mi to da? Będą mieli z niego polewkę i tyle i wcale się niczego nie nauczy =.= Najgłupsze jest to, że część tekstów podpowiadał mu drugi "kolega" z klasy, ale teraz sam wymyśla posrane teksty. W sumie, macie jeden... To jest bardziej niż żałosne, ale jak on to powtarza 15 razy dziennie + na FB:

jak ci przypierdole to bedziesz trzy dni bez muzyki

tanczył

Taki jeden np.

Walisz takie texty jak by ci stary kakao piśiorem w

dupie mieszał

Etc. To nietyle mnie obraża, co już porządnie wkurwia. Ale za teksty o moich rodzicach mnie wkurwił.

Opublikowano

Zajeb + komplet zdjęć. Jak nie masz odwagi, to tylko komplet zdjęć. Ale się skurw...nowi dostanie wtedy :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie, że nie mam odwagi, ale w 2 klasie miałem dobre zachowanie i chciałem w 3 mieć takie samo -.- On mógłby to zgłosić jakbym mu wjebał. Chodzi o to, że najchętniej bym go sprał, ale mogę więcej stracić jak zyskać. U nas 2x wzorowe i ma się stypendium z gminy (100 zł miesięcznie, zawsze jakoś bym rodziców odciążył), a przez to mógłbym go nie mieć, bo by mnie uznali za "Chuligana" etc. -.-

Opublikowano

Ten pierwszy tekst podchodzi chyba pod groźbę.Zgłoś to,a dopiero po skończeniu szkoły zrobisz co trzeba.Wtedy obniżenie zachowania Ci nie grozi.

Weteran
Opublikowano

Ja na Twoim miejscu zamiast mu zajebać, zniszczyłbym go psychicznie. Zamiast sam być ofiarą, to zrób tak, aby to on nią był.. :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ja na Twoim miejscu zamiast mu zajebać, zniszczyłbym go psychicznie. Zamiast sam być ofiarą, to zrób tak, aby to on nią był.. :)

On jest takim idiotą, że się nie da. On na każdy tekst ma swoje żałosne riposty, jak wyżej. Więc odpada. On jest zakochany w jednej dziewczynie, więc chyba zrobię małą intrygę i z nią pogadam, żeby udawała "moją dziewczynę" przez jakiś czas. Ona mnie zna i lubi, więc nie powinno być z tym problemu. Skończy się psychicznie wtedy na amen.

Opublikowano

Mój tata zawsze mówi "Chamów zawsze trzeba napierdalać".

Opublikowano

proponuje dać te zdjęcie do dyrekcji czy gdzieś tam a jak nie pomoże to wtedy mu wpierdol, frajerów trzeba tępić czasem bez wględu na konsekwencje. przynajmniej ja tak uważam.

Opublikowano

Nie dopuść, żeby Cię sprowokował. Wiem z własnej autopsji, że źle na tym wyjdziesz (policja, grzywna, zawiasy, problemy ze znalezieniem pracy, spaprane życie na kilka lat). Zniszcz go inaczej, nie bij :)

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Ja to powiem tyle niby dobrze a nie dobrze wpierdolic mu.Ale jak on ciągle Was obraża np na FB to narób ss'ów i pokaż policji albo jak to sie dzieje w szkole to do dyrektora/wychowawcy i przesrane tak będzie mieć idiota to pierwsza opcja a jak to nie pomoze to pozostaje tylko samosąd to co napisałem niżej debilów trzeba uczyć rozumu ,bo jak ty tego nie zrobisz to nikt... .Wiem coś o tym też w klasie miałem takiego co mnie ciągle wkurwiał raz ,trzeci raz dostał odemnie wpierdol i miałem spokój jak raz go nabiłem to na tydzień spokoju miałem ale znowu mnie wkuriwal to dalej go biłem i już mnie nie wkuriwał ;) tylko zrób to tak aby nikt tego nie widział ale to koniecznie ,żeby nikt nie widział ,bo to policja może być wiem ,bo w tamtym roku tak miałem typowi z liscia lekko strzelilem i on mi z piesci walna i potem bójka byłą i polocja była i troche dymu było ,najgorzej to mi było wstyd przed rodzicami, ale ty masz inna sytuacje to nawet jak bys wpadl to by rodzicie cie zrozumieli i i nie rób mu krzywdy ,bo gówno na sumieniu będziesz mieć i problemu na dotatek.Troche ryjka mu obij raz -kilka razy i spokój będzie.Wiem co mówi ,bo miałem styczność z takimi typami ludzi to są zwyczajne piz.. . i czesto jedno strzałowce.

EDIT

Ew ty go ośmiesz porządnie jak wpadniesz na jakiś sposób i z niego beke będą mieli i sam możesz go sprowokować i mu wjebać ,ale to lepiej mu wjebać jak nikt nie widzi.Bo tak mogą być konsekwencje tego.

Opublikowano

No więc pamiętaj- zawiazuj sojusze. Taki prześladowca poczuje sie sam i zacznie kryzysowac. On nie jest wielki, tymi tekstami pokazuje swoja porażkę,bo coś mu się nie udało. Idz na policje z groźbami.

Albo walnij mu suchara. Będzie śmiesznie

Opublikowano

Nie bij go, nikt na to nie zasluguje. Daj te zdjęcia dyrektorowi, jakbyś go pobił to troche by go pobolało, a jak dasz te zdjęcia to będzie miał bardziej przesrane

Opublikowano

No więc pamiętaj- zawiazuj sojusze. Taki prześladowca poczuje sie sam i zacznie kryzysowac. On nie jest wielki, tymi tekstami pokazuje swoja porażkę,bo coś mu się nie udało. Idz na policje z groźbami.

Nic to nie da. On ma takie rzeczy w dupie. On jest chyba raczej psychicznie chory wg mnie =.= Raczej albo policja albo dyrek. Ew. wizyta u jego rodziców wraz z moimi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...