Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wpierd... Mu czy nie.

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przemoc to ostatecznosc. Ewentualnie nastrasz go czyms/kims a w ostatecznisci idz na policje (ja tak zrobilem i sie hejterstwo odwalilo) .

Albo po prostu, kominiarka, park i sru (nie polecam)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wpierdol nic nie da. Musisz go psychicznie rozwalić (bardziej boli). Dostarcz to gdzie trzeba i będzie miał problemy. Będzie z nim spokój na dłużej ;) Przemoc budzi przemoc. Możliwe, że po wpierdolu bardziej zacznie cwaniakować ( z takimi to nie wiadomo)

Edit: Wiem co czujesz, miałem przez 3 lata podobnego debila, ale na niego nic nie działało.

Opublikowano

Też tak myślę, ale wszyscy się mi dziwią, że nie chcę mu dać w ryj -.- Jestem od niego wyższy o dwie głowy prawie, silniejszy na pewno, ale jak to kolega ujął "Mam za miękkie serce, żeby wpierdolić takiemu małemu gówienku"... I coś chyba w tym jest. Ale po prostu mi ju nerwy siadają i ja mu mogę kiedyś wyjebać nieświadomie -.-

Zapomniałeś dodać że też nie masz mózgu. Chwalisz się czy żalisz? Kozaku Ty jeden ajć :)

Hip-Hop nie umarł.

Admin Cienia
Opublikowano

Wjebać aż sie nauczy.. inaczej nie przemówisz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Coś ty tylko go nie bij, to najgłupsze co możesz teraz zrobić. Ta ''walka'' może być dla ciebie wygrana. Robisz zdjęcia dajesz do szkoły i na policję, on może mieć niezłe problemy.

Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej, dotarła podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

Opublikowano

Po co go bić?Zrób mu dobre imie w internetach.KIlka h roboty, później wystarczy zlinkować do znajomych na FB i jeszcze cie przeprosi;0

~Czitek

Opublikowano

Buuum Head-Shot! xD

A serio to lepiej Zgłosić, bo jak znam życie jeżeli mu "przywalisz", to on tak to zrobi ,że zostaniesz TY a nie ON ukarany.

Opublikowano

Zgarnij 2-3 kumpli i jakieś kominiarki na ryje i dojedzcie go gdzieś w nocy jak będzie sam, z tego co sugeruje nie mieszkasz w dużym mieście więc monitoring to nie problem. Kilka buł w ryj, później włóżcie do skarpet 2 grube baterie i napierdzielajcie go tym (podobno nie ma siniaków więc nie będzie miał nawet po co iść na obdukcje) i napiszcie mu na czole jakiś zajebisty napis który by mu dojebał coś w style " W imię zasad skurwysynu". Nie żebym kiedyś tak zrobił :rolleyes:

1.jpg

Opublikowano

Zgarnij 2-3 kumpli i jakieś kominiarki na ryje i dojedzcie go gdzieś w nocy jak będzie sam, z tego co sugeruje nie mieszkasz w dużym mieście więc monitoring to nie problem. Kilka buł w ryj, później włóżcie do skarpet 2 grube baterie i napierdzielajcie go tym (podobno nie ma siniaków więc nie będzie miał nawet po co iść na obdukcje) i napiszcie mu na czole jakiś zajebisty napis który by mu dojebał coś w style " W imię zasad skurwysynu". Nie żebym kiedyś tak zrobił :rolleyes:

Ta. I koledzy spuchną, wygadają się i traficie do poprawczaka do skończenia 18, a później sprawa sądowa i nie wasze 2-5 lat.

Super pomysł .

9368_gold.png

Opublikowano

Raczej zglosze do to dyrektora bo to najlepsze wyjście. Moderatora proszę i zamknięcie tematu, bo się spam zaczyna robić (Te same odp.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...