Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Concordia [Dedyk]

Afarof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się uświadomić Tobie tego ze wciskasz kit, samego siebie oklamujesz , przynajmniej ludzie wiedzą jak jest , ostatni raz to piszę petardy nie są zbugowane one tak działały i dziłać będą , co do tego

Expa nie mają tylko Ci co kupowali więcej niż
a) 50 petard
B) kupowali parę paczek petard

nie blokowaliśmy tym, co kupili tylko 1 raz ponieważ mogli nie wiedzieć o owym bugu.

Ja zuzyłem 10 petard a kupilem ich 200 i jak patrzyłem mialem expa wiec sciemniaj dalej albo sie przyznaj i po klopocie.

8adad81701a75f66m.jpg
  • Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam serdecznie administracje ConcordiaMT2 oraz wszystkich graczy.

Na początku powiem wam coś o sobię - na imie mam Maciej, byłem w tzw "bandzie trzech"
Nasza banda zmuszana była do oczerniania waszego serwera pod "rozkazem" Cezarego M.
Robiliśmy różne przeróbki aby zniechęcić użytkowników do grania na tym serwerze, w sumie sam nie wiem dlaczego to robiliśmy, Pan Cezary płacił to wymagał.
Oto jedna z naszych przeróbek:

Owy item w rzeczywistości wyglądał tak:

rjxq.jpg

Przyznam się, że to ja i mój kolega byliśmy ludzmi od obróbki filmów. Bardzo tego żałujemy.

Kolejna przeróbka, tym razem zrobiona przez Szefa Bandy to ta z niby handlem z SGM
Oto prawdziwa wersja:

vnmp.jpg

Co do tego filmu z hwangiem, nasz człowiek nie chce powiedzieć jak tego dokonał, być może mają państwo racje że zmienił coś w plikach clienta, nie mamy pojęcia.

Chcieliśmy Was serdecznie przeprosić za zamieszanie, przynajmniej ja i mój kolega, gdyż nie spodobały nam się warunki w jakich pracujemy z Sz.P Cezarym i postanowiliśmy odejść z tak zwanej bandy.
Polecam ten serwer, jest na prawde dopracowany i starannie zrobiony, jest pare niedociągnięć ale mamy nadzieję że w przyszłych updatach zostanie to wszystko podregulowane :P

Maciej.
Opublikowano

Na początku powiem wam coś o sobię - na imie mam Maciej, byłem w tzw "bandzie trzech"

Nasza banda zmuszana była do oczerniania waszego serwera pod "rozkazem" Cezarego M.

Robiliśmy różne przeróbki aby zniechęcić użytkowników do grania na tym serwerze, w sumie sam nie wiem dlaczego to robiliśmy, Pan Cezary płacił to wymagał.

rjxq.jpg

Przyznam się, że to ja i mój kolega byliśmy ludzmi od obróbki filmów. Bardzo tego żałujemy.

Kolejna przeróbka, tym razem zrobiona przez Szefa Bandy to ta z niby handlem z SGM

Oto prawdziwa wersja:

vnmp.jpg

Co do tego filmu z hwangiem, nasz człowiek nie chce powiedzieć jak tego dokonał, być może mają państwo racje że zmienił coś w plikach clienta, nie mamy pojęcia.

Chcieliśmy Was serdecznie przeprosić za zamieszanie, przynajmniej ja i mój kolega, gdyż nie spodobały nam się warunki w jakich pracujemy z Sz.P Cezarym i postanowiliśmy odejść z tak zwanej bandy.

Polecam ten serwer, jest na prawde dopracowany i starannie zrobiony, jest pare niedociągnięć ale mamy nadzieję że w przyszłych updatach zostanie to wszystko podregulowane :P

Maciej.

dzięki.

Szanowni Gracze,

jak widzicie - TEAM nic nie rozdawał i nie kłamał.

Zapraszam na serwer, jest pompa.

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na serwerze są zajebi*ci gracze i zajebi*ta atmosfera!

Naprawdę gra się bardzo przyjemnie (w końcu porządny hard a nie medium/easy nazywany hardem)

Opublikowano

Wymienię ninję 51 lvl obecnie top 3 ninja., za jakąś inną postać lub czekam na wasze propozycję , można na gg pisać :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie może wbije na wieczór :)

Ale ten Porońca chyba kogoś mi przypomina...chyba Diablo :D

A te eventy to tak codziennie o tej samej godzinie czy jak ?

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

rjxq.jpg

Oto prawdziwa wersja:

vnmp.jpg

Maciej.

Odbanuje mi ktoś konto na forum ? :) Cam4ashi?

Nic złego nie zrobiłem !

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Odbanuje mi ktoś konto na forum ? :) Cam4ashi?

Nic złego nie zrobiłem !

Hej , juz jestes odbanowany sorki nasz blad :)

Przekręty trochę oczerniły ten serwer, mimo tego gram ;)

Problem jest w tym że nie było przekrętów.... tylko byli ludzie którzy starali się oczernić serwer.

Opublikowano

Przekręty trochę oczerniły ten serwer, mimo tego gram ;)

Nie było żadnych przekrętów. Po prostu była grupa ludzi która oczerniała nasz serwer.

Teraz już wszystko ok, zapraszam na serwer!

69sf.png

Opublikowano

To znowu ja, mam kilka pytań.

1. Dlaczego drop nie został przywrócony jak mówiliście wcześniej? (drop z metków)

2. Dlaczego zje*aliście (tak się brzydko wyrażę) sprawę z medalem szczęścia (ten co dawał więcej yang) i go usunęliście?

3. Co jeszcze macie zamiar zepsuć/ująć graczom? Serio tak bardzo Wam to przeszkadzało?

Pozdrawiam, nieco rozczarowany,

Sedrik666 z Jinno.

Opublikowano

Z prezki wydaje sie fajny serwer. Ile osob on-line? Miecz dla WP'ka z brzegowego, czy bojowego? Sa rady, egzo?

500-700 , byla reklama u DIIIM2 dzisiaj bedzie u DeeJayPallaside wiec bedzie duzo ludzi , o rady i egzo jest latwo , na naszym forum masz system ulepszen :)

https://www.youtube.com/watch?v=YI2dP7mJRRE

:P

Opublikowano

No powiem, że administracja zrobiła kawał dobrej roboty. Serwer jest bardzo przyjemny i nie taki trudny. Fajnie się expi, dropi, administracja pomocna. Szczerze to jeden z serwerów roku. Bardzo polecam.

Opublikowano

I nic, wciaz to samo. "Zostaniesz polaczony z serwerem..." i na tym sie zatrzymuje. Tak odpalilem launchera, spatchowalo sie.
P.S Ale nawaliliscie tych plikow ;o

Opublikowano

I nic, wciaz to samo. "Zostaniesz polaczony z serwerem..." i na tym sie zatrzymuje. Tak odpalilem launchera, spatchowalo sie.

www.support.concordiamt2.pl napisz tu, nasz technik tym sie zajmie.

Na kazdym CH tak Ci pisze?

Zapraszamy na kanaly administracji :P

http://www.youtube.com/user/GibiXConcordia/videos

http://www.youtube.com/user/TheXWorldChannel

http://www.youtube.com/user/ConcordiaMT2

Opublikowano

jaki antywirus?

Opublikowano

Odpal przez launcher. Spatchuje Ci się i będzie działać ;)

napisz mi na supporcie a ci pomogę. tak do 15-16 powinienem odpisać.

Amnesja.

Opublikowano

firewall blokuje Ci połączenie. Jeśli masz windows7 to wykonaj następujące czynności:

Panel sterowania-> system i ochrona -> windows firewall -> wyłącz na chwilke i zobacz, czy już nie masz błędu.

69sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...