Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Concordia [Dedyk]

Afarof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pierdole.. stary jeszcze ci się to nie znudziło?

na serwerze nie ma nawet dodanej tej zbroi w kliencie

ehh.. pozdro konkurencja.

Naucz się chociaż czytać wrzuciłem to tutaj na prośbę jakiegoś kolesia .. wyjebane mam w ten serwer dla mnie to navi może tam na ziemi leżeć.

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skończ dodawać te głupie filmiki bo to już się robi nudne. W grze nie ma hwanga, został on usunięty z clienta po to, aby mniej ważył. Widzieliście któregoś z GMów w hwangu? Nie, bo nie ma go w grze.

Pozdrawiam, Montes

ps. zaraz pojawi się nowy filmik z wczorajszego ZUO (tylko od strony chunjo, było ekstra! :))

//

Chciałbym jeszcze powiedzieć, że taki filmik może nagrać każdy

Cheat-engie dobra rzecz, ale nie do niszczenia serwerów prywatnych..

Polecam nauczyć się czytać .. bo widzę podstawówka oblana.

Opublikowano

03660680628871326007.jpg82434854138924303009.jpg

Brak jakichkolwiek wyników w allegro jak i w archiwum.

PS. Czemu autor zmienił ikone od stali na ikone hwanga ? ;) W proto można się pobawić i zmienić też np. Lv (widzę, że to też zrobił)

Pozdrawiam, Murphy

Opublikowano

Naucz się chociaż czytać wrzuciłem to tutaj na prośbę jakiegoś kolesia .. wyjebane mam w ten serwer dla mnie to navi może tam na ziemi leżeć.

to co ty jesteś chłopcem na posyłki? mogłeś inaczej ująć ten swój post jak już postanowiłeś to wrzucać. np. zrobić cytat jego [VM]

Opublikowano

Napisał że prosi żeby ktoś wrzucił to do publikacji + dał link do publikacji więc pomyślałem czemu nie : )

Powtarzam że mam wyjebane w jakiegoś condrania czy jak mu tak nie obchodzi mnie ten serwer bo tutaj nie gram.

Więc już nie odpisuj na mój post jak masz dowody że to fejk fajnie cieszę się , ale pokaż je ludziom którzy graja na twoim serwie a nie mi :)

Opublikowano

Napisał że prosi żeby ktoś wrzucił to do publikacji + dał link do publikacji więc pomyślałem czemu nie : )

Powtarzam że mam wyjebane w jakiegoś condrania czy jak mu tak nie obchodzi mnie ten serwer bo tutaj nie gram.

Więc już nie odpisuj na mój post jak masz dowody że to fejk fajnie cieszę się , ale pokaż je ludziom którzy graja na twoim serwie a nie mi :)

concordia* jak już

a miej wyjebane, mało mnie to obchodzi.

odbij już, piątka.

Opublikowano

Polecam nauczyć się czytać .. bo widzę podstawówka oblana.

to po kiego ch się tu wypowiadasz? Niszczysz tylko reputacje serwera swoim deb.

@Zaraz zostanie zuploadowany filmik z wczorajszego ZUO (tylko chunjo nagrane)

69sf.png

Opublikowano

Warto grać bo mam wądpilowaści? Server mi się podoba ale czy jest stabilny. Fajny update tak wgl. <3

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Warto grać bo mam wądpilowaści? Server mi się podoba ale czy jest stabilny. Fajny update tak wgl. <3

Warto grać :) Serwer stabilny, zero lagów, wszystko pięknie śmiga. Polecam :)

Opublikowano

Dużo osób gra na tym serwerze tak w godzinach szczytu? Łatwo kupić, przypuśćmy taką broń na 30lvl, czy trzeba samemu robić? Spoty pozajmowane? Chodzi mi głównie o BO, V2 i V1. Będzie jeszcze jakaś reklama? (Widziałem, że DIIIM2 zrobił reklame serwera).

Będę wdzięczny za odpowiedzenie na moje pytanie :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

serwer spoko, mam pytanie jaki lv =/- po 2 godzinach gry ?

30-40

Dużo osób gra na tym serwerze tak w godzinach szczytu? Łatwo kupić, przypuśćmy taką broń na 30lvl, czy trzeba samemu robić? Spoty pozajmowane? Chodzi mi głównie o BO, V2 i V1. Będzie jeszcze jakaś reklama? (Widziałem, że DIIIM2 zrobił reklame serwera).

Dużo :) Broń na 30lv u handlarzy ale lepiej dropnąć :)

Wbijaj a zdążysz wyexpić się na pewno ^_^

Opublikowano

Będzie jeszcze większa reklama o to się nie bójcie :)

Po 500-600 Teraz już gra :) codziennie coraz więcej broń na 30 Poziom tak średnie ale nie ma problemu. spoty zajęte lecz nie wszystkie.

Opublikowano

&nbsp;

Dobija do 500.

Łatwo kupić, jeszcze łatwiej dropnąć.

W godzinach szczytu zajęte, ale da się expić :)

Będzie reklama u kolejnego YTbera.

69sf.png

Opublikowano

dokładnie :D

http://www.youtube.com/watch?v=IG9Fyy2PpZo

http://www.youtube.com/watch?v=rA1ePsR2lJQ - super film bonowanie hwanga kupionego od gm xD

- oo eq z navi tez sprzedajecie? to nieźle!!!!

bgjk.jpg

Przekładałeś sobie EQ, udało Ci się dać handel z Calme i wkleiłeś tylko jego nick do handlu z Twoją postacią. Tyle do powiedzenia. Co do filmików to jutro damy wyjaśnienia, wiemy już jak owa osoba zrobiła tego Hwanga, po prostu zmieniła ikone stali na Hwanga (ale o tym powiemy w jutrzejszym filmiku).

pozdrawiam, Montes

69sf.png

Opublikowano

Koleś edytowałeś item_list i item_proto i masz hwanga pokaż to że jak nakładasz hwanga i masz +550 Obrony. a ss podrobiony wez się za lekcje lepiej.

Opublikowano

Koleś edytowałeś item_list i item_proto i masz hwanga pokaż to że jak nakładasz hwanga i masz +550 Obrony. a ss podrobiony wez się za lekcje lepiej.

ale mati ja nie chodze do twojej szkoly specjalnej i nie mam lekcji w wakacje :(

Opublikowano

Dasz już siana? to teraz twoje hobby oczernianie serwera Concordia? boże robisz takie fake dowody że aż mi szkoda jest ciebie wez wyjdz na dwór i zaczerpnij świeżego powietrza.

@Edit:

Mati? przepraszam niestety pomyliłeś mnie z kimś.

przekręty*

Hmm jakie przekręty były 2 eventy dopiero?

słuchaj koleś piszesz z multi kont a i tak ciebie nikt nie słucha daj sobie siana i odetchnij troche bo się pewnie zmęczyłeś robieniem tych fake dowodów panie cezary.

SoczekXmetin

Dsaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...