Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Concordia [Dedyk]

Afarof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie i panie nie wierzcie w ten fake co wstawia ten koleś, zero prawdy w tym jest.

chce po prostu popsuć naszą reputację, wszystkie podrobione filmiki, screeny są dziełem tego kolesia - wszystkie konta na mpcforum co wstawiają te bzdury to jego multi-konta - to jedna i ta sama osoba. nie wiem kolego do czego Ty dążysz ale brakuje mi słów już na Ciebie.

P.S na naszym serwerze nie istnieje nawet taka zbroja jak hwang, nie ma jej w kliencie.

z góry dzięki wszystkim za wyrozumiałość, hejtu i syfu nigdy nie brakuje ale mam nadzieję, że w końcu to mu się znudzi..

// widocznie sprawia mu to satysfakcje ale nie licz na to że osiągniesz cel do którego dążysz bo się ostro przeliczysz.

Ja wam powiem tyle ten co ma ten serw to Ev. zajebisty gosc!!!

hehe, dzięki. :)

pozdrawiam i zapraszam na serwer.

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po dzisiejszym update mialy byc spowrotem petardy jak i potki zielone nie ma tego, pytanie czy w ogole bedzie to co zostało zapowiedziane?

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Po dzisiejszym update mialy byc spowrotem petardy jak i potki zielone nie ma tego, pytanie czy w ogole bedzie to co zostało zapowiedziane?

Update dopiero o 3:00 bylo
Opublikowano

Właśnie było i nic nie zostało wprowadzone, tzn petardy potki zielone u Julien , petardy jak i te zielone potki dałbym do dropu zamiast umieszczac je u npc , np drop z metków. Tak czy owak nic nie zostało wprowadzone.. Dodam jeszcze jedno czemu Was tak truje za przywróceniem tych petard ? bo serwer mi sie spodobał ale nie mam zamiaru grać bez tego wspomagacza (petard) i scigać topkę.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Właśnie było i nic nie zostało wprowadzone, tzn petardy potki zielone u Julien , petardy jak i te zielone potki dałbym do dropu zamiast umieszczac je u npc , np drop z metków. Tak czy owak nic nie zostało wprowadzone.. Dodam jeszcze jedno czemu Was tak truje za przywróceniem tych petard ? bo serwer mi sie spodobał ale nie mam zamiaru grać bez tego wspomagacza (petard) i scigać topkę.

Od dziś (12) jest exp rate 50%.

Co do aktualizacji to wszystko jest opisane na stronie

Witajcie, z dzisiejszą aktualizacją zostało wprowadzone pare rzeczy

-Mniejsza szansa na drop małży z Hae-Tae i Skalistej Małpy.

-Poprawiony drop z Metinów tak, aby nie dropiły niepotrzebne rzeczy.

-Poprawiono Kryształy Energii, teraz znika tylko 1 Kryształ zamiast wszystkich.

-Zmieniliśmy bonus u Wojennego Dzika, Inteligencje wymieniliśmy na Krytyczne Uderzenie.

-Serwer został wyczyszczony z logów, aby gra była płynniejsza.

Informacje o nadchodzących aktualizacjach już wkrótce!

Pozdrawiam

[GM]Montes

ConcordiaMT2 Team.

69sf.png

Opublikowano

Ja pisałem o tej aktualizacji

Dziś kolejna i ostatnia krótka aktualizacja a co w niej?

-Poprawa już w 100% Trenera Mountów.

-Dodanie spowrotem Petard do NPC niestety teraz są edytowane.

-Zielone Potki pojawią się u NPC "Julien" już tuż tuż chcemy po prostu zrobić lepsze Mikstury niż są obecnie.

-Bronie u Handlarza Bronią te na 5 Poziom są teraz +7.

-Pomniejszony % Szansy na Drop Zwoju Mutacji z Bossów ponieważ wiemy
że żaśmiecało to wam eqwipunek a teraz będzie to chociaż miało jakąś
swoją wartość.

-Poprawiono nagrody z Misji u Biologa od 4 Poziomu do 25 Poziomu.

-Usunięto drop Małży z 2-3 Bossów ponieważ było ich za dużo w dropie.

Była to ostatnia aktualizacja co do zmian dot. Serwera. Następna
aktualizacja dopiero za 2-3 Tygodnie a w niej wprowadzimy Nowy Dungeon
od 40 Poziom zwany "Niebiańskim Wymiarem".

O 11:00 Przygotujmy się przywitać nowych graczy!

Pozdrawiam

[GA]Amnesja

ConcordiaMT2 Team

2013-07-13 04:29

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

ciekawe gdzie jest napisane ze pomniejszono ilość ku w pudełkach.. :) zmiany zmiany na wielki -.

J*BAĆ J*BAĆ I SIĘ NIE BAC!

Opublikowano

Afarof ja cie znam z x-w gralem tam od poczatku i nie pie,rdol ze cos zdzialasz tam wszyscy zdzialali az ludzie odeszli taka prawda !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Szkoda, że zmniejszyliście ilość ku z metków w m2... według mnie było dobrze, przyjemnie się dropiło.

Czy macie jeszcze zaplanowane jakieś zmiany? bo według mnie 3/4 zmian które wprowadziliście (zmiany odnoszące się do dropu) są na minus... jak już coś zrobiliście to zostawcie to już do końca, bo nie lubię zmian (ja, i myślę, że dużo innych ludzi) na mniejsze.

Pozdrawiam,

Sedrik666 z Jinno.

Opublikowano

Dokladnie , wprowadzają zmiany takie jakich nikt by nie wprowadzil po tygodniu gry na serwerze , bo nowy gracz spojrzy na prezke albo dowie sie od kogos ze wczesniej tego i tego lecialo tyle i juz bedzie mial w dupie grac na serwerze gdyz ktos kto grał od poczatku ma latwiej od osoby zaczynajacej gre na serwerze to samo z petardami zrobili , kazdy wie jak sie expi na petardach a jak bez nich , gz zmian ktore odstraszaja a nie przyciagaja mozgowie ON.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Od tej pory już wszystko jest unormowane i na pewno nie będziemy już nic pomniejszać i to mogę zagwarantować. jak już to będziemy już tylko coś wprowadzać.

KU zostało pomniejszone tylko o 1. z każdego Metina ponieważ były propozycję łączenia KU że ich za dużo wylatuje z Metinów.

Opublikowano

To zamiast dać laczenie KU to woleliscie po prostu zmniejszyć drop GZZZZZZZZZ , to samo z petardami kupilem 200 i mi kurwa znikly z eq ,2kk w plecy a to na poczatku gry to bardzo duzo.. jak macie takie zmiany robic to lepiej napiszcie na forum cos w stylu "od teraz bedzie tylko gorzej bo macie za latwo" zreszto to co zrobiliscie do tej pory w tych zmianach samo mowi za siebie, chcecie miec nowych graczy a tych co do tej pory graja nie umiecie utrzymac bo kto robi takie zjebane zmiany po tygodniu od wystartowania serwera , jak mam sie czuć skoro ojebaliscie mnie wzgledem tych ktorzy graja od poczatku , na serwerze już nie zawitam takie zmiany to tylko u was i w Erze^^

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Wszystko zostanie przywrócone w dzisiejszej nocnej aktualizacji tak jak było (drop etc.) prócz petard ponieważ były zbugowane i dawały 100% omdlenia.
Przywrócimy z czasem petardy jeżeli zostaną odbugowane i będą dawały prawidłowy % omdlenia.

przepraszam za zaistniały problem.

pozdrawiam.

Opublikowano

Petardy były i sa takie na kazdym serwerze działają jednakowo zawsze 100% omdlenia na mobach bylo , co do tych zmian to bawicie się na tym serwerze jakby to była beta ^^ , swoja drogą zmiany typu hard wprowadziliscie wczesniej byl to serwer medium z mojego punktu widzenia , lepiej zmiencie w prezentacji na medium jak zmniejszać drop po takim czasie od startu serwera , dziwie się ze sami nie wiedzieliscie jakie beda reakcje graczy na temat tych zmian.. Tak czy siak nie zagram gdyż uwazam ze ktoś kto grał od poczatku miał zdecydowanie latwiej z expem jak i z glupim ubiciem bosa metka , uzył petardy i ma z głowy , sam serwer w sobie jest bardzo dobry lecz te zmiany to już inny temat. Powodzenia

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Petardy były i sa takie na kazdym serwerze działają jednakowo zawsze 100% omdlenia na mobach bylo , co do tych zmian to bawicie się na tym serwerze jakby to była beta ^^ , swoja drogą zmiany typu hard wprowadziliscie wczesniej byl to serwer medium z mojego punktu widzenia , lepiej zmiencie w prezentacji na medium jak zmniejszać drop po takim czasie od startu serwera , dziwie się ze sami nie wiedzieliscie jakie beda reakcje graczy na temat tych zmian.. Tak czy siak nie zagram gdyż uwazam ze ktoś kto grał od poczatku miał zdecydowanie latwiej z expem jak i z glupim ubiciem bosa metka , uzył petardy i ma z głowy , sam serwer w sobie jest bardzo dobry lecz te zmiany to już inny temat. Powodzenia

Dlatego został specjalnie napisany quest który daje wszystkim graczom EXP Rate oprócz tych którzy używali petard - na wszystko trzeba znaleźć rozwiązanie, tu nie chodzi o to żeby się kłócić tylko żeby dojść do porozumienia - wydaje mi się, że to było najlepsze rozwiązanie.

Obecnie jest uruchomiony na serwerze bonus EXP Rate 50%

Opublikowano

I tak nie z Wami nie dojdę do porozumienia dlatego to moj ostatni post , mowicie ze EXP rate na serwerze został zwiekszony o 50% ,ok ale nie tylko nowi gracze z tego maja korzysci , to jedna sprawa ja jak zacząłem grać na Waszym serwerze to zuzyłem zaldwie 10petard bo na tyle mnie było stać poza tym nie były mi potrzebne do m2 gdyż moby biły po 20max , na 2dzien uzbierałem na 200petard 2kk wydałęm Wy to wycofaliscie i byłem stratny bo petardy z eq znikly , i teraz piszecie mi ze ja nie będę miał mozliwosci w udziale "Dlatego został specjalnie napisany quest który daje wszystkim graczom EXP Rate oprócz tych którzy używali petard" kiedy to gracze ktorzy byli w podobnej sytuacji do mojej zostali najbardziej poszkodowani , teraz co byscie nie robili to to wszystko bedzie zle , i ja sie wcale nie klócę a jedynie wyrazam swoje niezadowolenie , kpina i już, zważ na to ze wcale się nie domagam czegoś bo nie w tym rzecz a niezadowolonych graczy jest sporo bo to nie jest tak ze tylko ja mam coś do tego jezeli by tak było to po prostu byście mnie olali ^^

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Dokladnie , wprowadzają zmiany takie jakich nikt by nie wprowadzil po tygodniu gry na serwerze , bo nowy gracz spojrzy na prezke albo dowie sie od kogos ze wczesniej tego i tego lecialo tyle i juz bedzie mial w dupie grac na serwerze gdyz ktos kto grał od poczatku ma latwiej od osoby zaczynajacej gre na serwerze to samo z petardami zrobili , kazdy wie jak sie expi na petardach a jak bez nich , gz zmian ktore odstraszaja a nie przyciagaja mozgowie ON.

Po co trzymać na serwerze hard item który ma 100% na omdlenie? Właśnie dlatego macie 50% exp rate na 24h.

Jeśli chodzi o drop to zostanie przywrócony z dzisiejszą aktualizacją.

69sf.png

Opublikowano

Rozbrajasz mnie z coraz to nowym postem, a to po co nam petardy na "serwerze hard" dla mnie medium , a z petardami przez tydzien to easy , dajesz raty na 24h , a ktos mial uzytek z petard niemalze prawie tydzien , mniejsza o to co do petard wprowadziliscie sami wiec mnie sie nie pytaj co robily petardy na TWOIM serwerze "hard" , dobra już powaznie koncze z tym nie powaznym serwerem , cuda wprowadzacie i okreslenie "bawicie sie na tym serwerze jak na becie" było trafne w 100% , graczy się zapytaliscie co chcieli by zmienic? chcieli laczenie Ku bo lecialo ich sporo nie z jednego metka a z ogolu nie miało sie co z tym zrobic i gdzie to podziać to zmniejszyliscie ilosc ku z metinów , hehe pewnie o to graczom chodzilo ale spoko w koncu to hard ma byc nie medium/easy , SERWER OK , ZARZADZAJACY TO JUZ INNA SPRAWA ;-)))

PS az dam Ci łapkę za poprawienie nastroju :D

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Rozbrajasz mnie z coraz to nowym postem, a to po co nam petardy na "serwerze hard" dla mnie medium , a z petardami przez tydzien to easy , dajesz raty na 24h , a ktos mial uzytek z petard niemalze prawie tydzien , mniejsza o to co do petard wprowadziliscie sami wiec mnie sie nie pytaj co robily petardy na TWOIM serwerze "hard" , dobra już powaznie koncze z tym nie powaznym serwerem , cuda wprowadzacie i okreslenie "bawicie sie na tym serwerze jak na becie" było trafne w 100% , graczy się zapytaliscie co chcieli by zmienic? chcieli laczenie Ku bo lecialo ich sporo nie z jednego metka a z ogolu nie miało sie co z tym zrobic i gdzie to podziać to zmniejszyliscie ilosc ku z metinów , hehe pewnie o to graczom chodzilo ale spoko w koncu to hard ma byc nie medium/easy , SERWER OK , ZARZADZAJACY TO JUZ INNA SPRAWA ;-)))

PS az dam Ci łapkę za poprawienie nastroju :D

Petardy były przez 2dni.. Ci którzy z nich korzystali nie dostali exp raty 50%.

Drop wróci do normy z jutrzejszą aktualizacją (w nocy o 3:00)

69sf.png

Opublikowano

Ktoś kto wie po co słóżą petardy ogarnie z nimi wiecej przez 1h niż inna osoba bez petard za to ze skillami P i w miare dobrym eq , więc to 50 expa przez 24h to marne pocieszenie dla nowych graczy , przyklad mogę podać na sobie wczesniej w v1 full spot z "gownianym eq" czyli marne bony 0 do pz 0bloku teraz miałem 30blok 20pz i nawet polowy tego nie ogarne co wczesniej , dochodzi poprawiony buff z m2 na m7 + int w eq to pare % zawsze jest , takze tu chodzi o same petardy wprowadziliscie je a pozniej usuniete zostaly chyba po tym jak napisalem na ogolnym co daja petardy bo sami moze nie wiedzieliscie , a tu dowód

Wszystko zostanie przywrócone w dzisiejszej nocnej aktualizacji tak jak było (drop etc.) prócz petard ponieważ były zbugowane i dawały 100% omdlenia.
Przywrócimy z czasem petardy jeżeli zostaną odbugowane i będą dawały prawidłowy % omdlenia.

Ogniste petardy jak i chinskie zawsze dawaly 100% omdlenia na mobach które ze tak powiem nie miały "nno" np bosy nie zawsze omdlisz.

Petardy były przez 2dni.. Ci którzy z nich korzystali nie dostali exp raty 50%.
Drop wróci do normy z jutrzejszą aktualizacją (w nocy o 3:00)

Co do exp rate sprawdzałęm i mam wiecej a zuzyłęm 10petard kolejna bajka ze tylko Ci ktorzy uzywali nie beda miec 50% rate.

Koniec ze spamem czas iść pograć nowy serwer startuje^^

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ktoś kto wie po co słóżą petardy ogarnie z nimi wiecej przez 1h niż inna osoba bez petard za to ze skillami P i w miare dobrym eq , więc to 50 expa przez 24h to marne pocieszenie dla nowych graczy , przyklad mogę podać na sobie wczesniej w v1 full spot z "gownianym eq" czyli marne bony 0 do pz 0bloku teraz miałem 30blok 20pz i nawet polowy tego nie ogarne co wczesniej , dochodzi poprawiony buff z m2 na m7 + int w eq to pare % zawsze jest , takze tu chodzi o same petardy wprowadziliscie je a pozniej usuniete zostaly chyba po tym jak napisalem na ogolnym co daja petardy bo sami moze nie wiedzieliscie , a tu dowód

Ogniste petardy jak i chinskie zawsze dawaly 100% omdlenia na mobach które ze tak powiem nie miały "nno" np bosy nie zawsze omdlisz.

Co do exp rate sprawdzałęm i mam wiecej a zuzyłęm 10petard kolejna bajka ze tylko Ci ktorzy uzywali nie beda miec 50% rate.

Koniec ze spamem czas iść pograć nowy serwer startuje^^

Expa nie mają tylko Ci co kupowali więcej niż

a) 50 petard

B) kupowali parę paczek petard

nie blokowaliśmy tym, co kupili tylko 1 raz ponieważ mogli nie wiedzieć o owym bugu.

69sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...