Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Przedstawiam wam Plugin mojego autorstwa [TimeDyrt]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

BUHAHAHAHAHA

czemu ma nie lubić essentials? Jestes śmieszny , essentials to jak dlla mnie jeden z najlepszych pluginów , nawet lepszy od tych super dodatków RPGItems jakies inne cuda jetpacki. Essentials ma to w sobie , że wszystko jest w jednym. A /time day i to wszystko ma podobną budowę do twojego pluginu , więc jest to niemalże to samo - wystarczy w aliasach spolszczyć komendy albo jak ktos nie ogarnia to w mycommand , bo budowa pluginu jest choćby podobna, więc po co obciazac serwer - essentials daje wiecej i mniej zajmuje a twoj tyle co jakies posrane /dzien /noc i inne gówna które można zrobić choćby samemu w Essentials, a że ma podobną budowę do twojego i ktoś nie lubi Essentials - to nie wiem co lubi, to jest jakby połączenie pluginów w jeden , jak nie lubisz tego ściągniesz inny plugin - MASZ KOMPLETNIE TO SAMO NICZYM TO SIĘ NIE RÓŻNI.

Zrozum że Twoja robota może się komuś po prostu NIE SPO DO BAĆ! Ale ty tego nie przyjmujesz , jak to tak , essentials to szajs lepiej obciążać serwer jakimś gównem.

Jeszcze raz błagam administrację o zamknięcie tematu.

Popier*****o cię?? Nawet jeśli nie korzysta z essentials (nie sądze aby jakikolwiek serwer powyżej 10 slotów nie miał essentials) to ma to w bukkicie

To co @up/ A do ciebie to ty chyba nie umiesz przyjąć że ktoś nie lubi twojego pluginu który można sobie w dupe wsadzić

Wlasnie o tym muwie...

3 komendy spolszczone nic takiego a jednak przydatne Brawo ;)

Bedzie wiecej, trzeba czekac ;p

@ref

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

naucz się najpierw pisać, bo pisze się " mówie" a nie " muwie"

już niedługo plugin będzie pozwalał na zabijanie creeperów ( pomimo że to już jest - plugin ma tylko funkcje które są już wgrane , więc zabijanie creeperów też doda i zamiast creeper będzie nazwa pnącze czy coś) a jak ktoś napisze że to już jest to jakże oburzony autor odpisze

wszelkie błędy są napisane specjalnie ( poniżej)

" a nie pomyslales rze morze ktos nie lóbi zwyklego zabijania kriperow wiec ja teraz postanowilem zrobic taki plugin ktury zezwala na zabjanie kriperuf ale inaczej bo one sie nie nazywaja kripery tylko pnacza "

zamknij ten temat i zacznij robić coś pożytecznego.

Opublikowano

dawno takiego szukalem

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

@up

potem pewnie będą tematy " czemu mam lagi , mam 500 pluginów spolszczających 10 pluginów pomimo że mogę to zrobić w jednym pomocy!"

ale to już nie moja sprawa :P

ja już stąd znikam bo zaraz będę miał warna za hejt ;p

Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale plugin ani trochę nie jest przydatny to samo można zrobić w essentials z tą różnicą, że on robić coś jeszcze a nie tylko zmienia pogodę.

Opublikowano

Plugin do d*py..

@offtop Ludzie! Nowe sposób na popularność! Skopiuj gówno, wklej na forum, oducz się ortografii i JESTEŚ SŁAWNY! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...