Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Przedstawiam wam Plugin mojego autorstwa [TimeDyrt]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin totalnie bez sensu. Jeszcze z poradnika - po prostu przepisane.

Po co robić taki syf skoro to już jest?!

Prosze nie udzielaj sie na moim temacie.

wpisz bez time i bez weather, tez działa :)

Tego nie wiedzialem, Pametajmy ze dopiero sie ucze

Opublikowano

po co wrzucasz taki szajs jak dopiero zaczynasz zrób coś ok sam nie umiem czegośtakiego napisać ale też mogę skopiować wszystko z tuta linijka w linijkę i jakie to fajne bo mam plugin

a nawet jeśli sam nad tym pracowałeś to nie wrzucaj tego szajsu na forum.

Bez reklam fb

Opublikowano

Wstawianie tu takich pluginów powoduje hejt. Musisz się z tym liczyć. Dla mnie plugin za prosty, poziom forum jeśli chodzi o pluginy się obniża - "ludzie wstawiają pluginy o poziomie trudności zbliżonym do Hello World" (cytat nie dokładny). Co z tego że się uczysz? Co to nas obchodzi? Użytkownicy chcą dobrych pluginów. Denerwuje mnie też to że ludzie z litości wstawiają like`i łatwym plugin`om na zachętę pisząc posty ala`"Nie przejmuj się biedny hejtem ode mnie dostajesz like`a na pocieszenie" a pluginy lepsze są like`owane zdecydowanie rzadziej... No nic. Lepiej zamknij ten temat (taka rada) bo to może spowodować wiele smutku. Pozdrawiam.

708121422388637873334.png

Opublikowano

aha czyli jak komuś coś co zrobisz się nie podoba to ten ktoś jest od razu dzieckiem?

pomyśl trochę nad wypowiedziami.

Bez reklam fb

Opublikowano

No cieszymy się, że zrobiłeś, lecz pluginów tego typu jest multum. Produkuj dalej i nie zniechęcaj się

diamond_item.png  

Opublikowano

Moim zdaniem jest to bardzo prosty pluginy. Skrypt moglbybyc skopiowany z essentiala. Moim zdaniem ten plugin jest zbedny bo mozna go zastapic essentialem :D

Chetnie sluze pomoca

Opublikowano

Temat - Nazwa ++ Fajne nawet, ale nie najlepsze..

Plugin sie rozrasta, W nastempnej wersii bede prubowal dodac komende Sethome, Home, SetSpawn, Spawn itp

@ref

Opublikowano

ale na przyklad tutaj:

if ((command.getName().equalsIgnoreCase("deszcz")) && (player.hasPermission("TimeDyrt.deszcz"))) {

nie potrzebny nawias.. przy (player.hasPermission), ale to troche nie wazne :D

pisze się próbował a nie prubowal

Po co robisz pluginy które już istnieją?

Po co tutaj to udostepniasz?

log.info("Gracz uzyl komendy /burza");

Nie ma nawet pokazane jaki gracz...

Mógłbys wczesniej getnąć worlda i pozniej z nim robić co chesz.. tez nie wazne ale tak jak mowilem nie ma tu co oceniac

Faktycznie idz na bukkita,org i udostepniaj takie, moze w rok z 50 pobran bedzie...

Ale zycze powodzenia.

Pozdrawiam, iVeeiD

PHP | PYTHON | LUA | VB.NET | JAVA | PAWN | C++

Opublikowano

ale na przyklad tutaj:

if ((command.getName().equalsIgnoreCase("deszcz")) && (player.hasPermission("TimeDyrt.deszcz"))) {

nie potrzebny nawias.. przy (player.hasPermission), ale to troche nie wazne :D

pisze się próbował a nie prubowal

Po co robisz pluginy które już istnieją?

Po co tutaj to udostepniasz?

log.info("Gracz uzyl komendy /burza");

Nie ma nawet pokazane jaki gracz...

Mógłbys wczesniej getnąć worlda i pozniej z nim robić co chesz.. tez nie wazne ale tak jak mowilem nie ma tu co oceniac

Faktycznie idz na bukkita,org i udostepniaj takie, moze w rok z 50 pobran bedzie...

Ale zycze powodzenia.

Pozdrawiam, iVeeiD

Muwie, Plugin sie rozrasta, To dopiero poczatek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...