Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silne G Czy P ?

STOCHU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

G1. na P cie przeszywka zje.

O JAKIM TY SZYCIU MOWISZ!?

Moby w grocie nie szyja, ktoś wam bajek nagadał a Wy w to nadal wierzycie. Kilka lat w to samo wierzą no naprawdę...

cpok.jpg

Opublikowano

nie no faktycznie juz probowalem na innym koncie. silne P daje to wieksze " szycie " to prawda. ale tylko w pvp. kumple moi w grocie na silnym leca i bez roznicy tam nie ma

Opublikowano

Ja osobiście zawsze zostawiam na G4 i jest dobrze ;) Kolega kupił na allegro mentala z silny na P i jest to porażka ... W pojedynkach z bodym który ma jeszcze sporo % na przeszywe będziesz za każdym razem padał. A i o expienie w Av2 tez można zapomnieć przeszywki cie zamęczą

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

Ja za czasów PL zostawiłem silne na poziomie G6. Do Pvp bło ok tylko szycie od bodziaków było dosyć duże. Ale radzę byś zostawił sobie na G1. Zawsze to troche defa do expa a do pvp nie dostaniesz takiego dużego szycia. :)

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

To teraz zależy od Ciebie - każdy ma inne zdanie.

Ja bym Ci powiedział, żebyś robił na P, chociaż nie ma super dużej różnicy to jednak pomaga, chyba, że szkoda Ci kamoli.

Opublikowano

Silne na P jest lepsze od G i moby wbiją przeszywke gdy masz bardzo duzo defa , a jak masz mniej niz 1100 to nie beda szyli

Opublikowano

Jak dla mnie warto robić na P, większość doświadczonych graczy na PLu (np 95+) zawsze ma silne na P

z przeszywkami to mit...a jak nie to co z tego że dostaniesz 1 przeszywkę więcej jak moby Ci będą zadawać po 1 ?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Na polaku nie miałem wysokiego lvl'a i nie wiem ale wiem tyle ,że jeżeli robisz się pod expa to rób to silne do P a jeżeli chcesz robić postać pod PVP to możesz dać silne MAX na G6.

Jeżeli pomogłem daj +'ika.

Pomogłem?? Daj +'ika :)

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci tylko o metki na tym 55 to możesz spokojnie wbijać na P

no ale co będzie jak Ci się odwidzi i będziesz chciał wbić tą postacią wyższy lvl? Wtedy pvp i exp w grocie może wyglądać nie najlepiej.

Opublikowano

Silne zawsze się zostawia na G, nie ważne czy to 55 lv czy 99.

Nie potrzebujesz już więcej deffa, zamiast w kamyki duchowe lepiej zainwestować w eq na hp.

Opublikowano

Rób silne na P w pvp nie wiem jak to zrób ale na wojnie włącz silne i oceń szycie przeciwnej drużyny jak będzie wchodzic co cios to go nie włączaj i wpadaj do bitwy z gotowymi all skilami ja tak robię i jest GIT

Opublikowano

Własnie on sie dlatego pyta czy robić silne na P żeby nie wchodzić w ciemno, bo akurat zainwestuje w kamyki, a tu sie okaże że jest jeszcze gorzej i ma kase i jeden skill do tyłu;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...