Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silne G Czy P ?

STOCHU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. posiadam Mentala 54lvl Duchowe P Walniecie P. i teraz zastanawiam sie czy czytac Silne na P ? Ta postac jest na Sohan / Ognista na metki czy jest jakis minus silnego na P?

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno wtedy bugują się na Tobie uderzenia i dostajesz większe dmg.

Każdy bierze na G1, więc coś w tym musi być.

Opublikowano

Ja bym radził silne G1 im więcej masz deffa tym bardziej wchodzą szycia czyli obejścia obrony oraz coraz większe, więc taki mental z silnym p to dupa w pvp;xx

Opublikowano

Jak na metki i TYLKO na metki to oczwiście silne P. Jak planujesz rozwijać tą postać do ~75 pod pvp to silne max g5-g6

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

Robie sygny na zamówienie

;)

Opublikowano

ale dt cale zrobie bez potek. + metki 70-85 beda idealnie lecialy. no ale faktycznie duzo defa wieksze szycie

@UP

Nie ta postac jest do 55lvl 3x P i perfect eq.

to jest jak narazie glowna postac

potem zrobie bodego i tez 55lvl i to samo

Opublikowano

Ja osobiście wbiłbym te silne na P. Do 75 jakoś nie odczujesz szycia. Dopiero w grocie się zaczyna. Ale w grocie to bez silnego spokojnie da rade.

(Jestem jednym z niewielu zwolennikow silnego P ;P)

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

;)

Opublikowano

własnie mam ten dylemat. nie bede expic napewno do 75 tylko zostaje juz na zawsze ten 55lvl. i mi tylko o metki chodzi zeby bez potek bic ;p

Opublikowano

Na twoim lvlu ludzie robią eq pod kryta a nie pod szycie, więc lepiej dla ciebie. Gorzej jak chcesz pvp z 70+ robić ;P Dużo bloku i da rade ;P

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

;)

Opublikowano

Na twoim lvlu ludzie robią eq pod kryta a nie pod szycie, więc lepiej dla ciebie. Gorzej jak chcesz pvp z 70+ robić ;P Dużo bloku i da rade ;P

na Orion S22 sa wlasnie duzo ludzi ktorzy maja 55lvl 3x P i maja w cholere szycia ;P

Opublikowano

Skoro masz swoje zdanie to raczej nie przemówie do Ciebie. Zostawiam wybór tobie ;>

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

;)

Opublikowano

Jak postać do PvP to Sline wbij na P , bo wtedy nie będziesz się przewracał :P

Do tego G1 starczy spokojnie.

@Top Ja bym na G1 zostawił. Jak DT spokojnie dajesz radę, to po co na P wbijać? Jak będziesz na av2 to też def nie przydatny (Szycie).

Opublikowano

Witam. posiadam Mentala 54lvl Duchowe P Walniecie P. i teraz zastanawiam sie czy czytac Silne na P ? Ta postac jest na Sohan / Ognista na metki czy jest jakis minus silnego na P?

Zostaw g,ponieważ te duszki z metków 70 mają mega szycie i nie tylko

Opublikowano

Siema . P jest dla ''Szpanu'' i więcej defa masz ale wiecej defa równa się z większym szyciem dla przeciwnika tzn przeciwnik ci więcej bije więc polecam G1 bądz max G5 . Ale radził bym G1 .

Opublikowano

Zostaw g1... silne p nie ma zadnych korzysci oprocz kilkunastu defa wiecej, a spojrz ile na to kamoli pojdzie. Ja zawsze zostawiam g1.

Astium.pl

Najlepszy hard 2013r.

Start 27-30 lipca !

Opublikowano

Jeżeli zamierzasz, rozwijać tą postać 70lv+ to nie polecam, gdyż na dalszych mapach typu grota wygnańców przeszywki będą w Ciebie wchodzić jak w masło. Jeżeli natomiast planujesz zostać na tym lvl'u jak najbardziej więcej def'a przyda się na metkach w tych lokacjach.

Pozdrawiam.

Opublikowano

moim zdaniem lepiej zostawić na G, dlaczego?

jak wytłumaczyli Ci inni użytkownicy jest bug pomiędzy Grand Master a Perfect Master, kiedy wbijesz silne na P będzie co prawda więcej defa, lecz szycie częściej siada, po drugie, możesz zaoszczędzić na kamieniach duchowych, no ale decyzja należy do Ciebie, pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dajmy na Przykład wbijesz sobie 75 + i masz silne na P i idziesz do groty i zobacz jakie masz szycie + niebańska zbroja to ile masz defa max G1 tak jak Bodziakowi się robi Berserk na G1 nie na P .

Ker169.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...