Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[*ZAPOWIEDŹ*] [*NOWA EDYCJA*] [OFFICIAL] [1.6.2] BloodMine.eu [DEDYK] [SG] [MODY] [GILDIE] [200s] [mcMMO] [TS3] [PVP] [SKILLE] [QUESTY] [SPRZEDAWCY]

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na serwerze można kupić mcmmo, ew. jakiś ekwipunek?

Tak na stronie głównej dostępny jest automatyczny sklep, gdzie mozna to zakupić.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak już dowiedziałem się o sklepie, to sklep jest autorski czy by Dramo?

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Jak już dowiedziałem się o sklepie, to sklep jest autorski czy by Dramo?

To jest autorski skrypt, sklep od Dramo byl uzywany wczesniej, teraz mamy autorski sklep.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@UP

FreeBuild + SG zapraszamy ! :) częste eventy nie pozwalają się nudzić ! :P

To nie jest miejsce na reklamy !

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak dobrze wiem to eventy takie jak spleef są robione randomowo. Co jakiś czas są wymyślane nowe coraz to lepsze eventy i zostają one wtedy wpisane w liste eventów (może taką zrobię)

Opublikowano

Czy zamierzacie wprowadzić jakieś nowe questy?. ( Osobiście wykonałem wszystkie i dobrze by było gdyby były one podzielone na np. Easy, Medium, Hard + cały czas dodawane nowe. )

empty

Opublikowano

Ja nie wiem co na to sądzi administracja bloodmine'a, ale mam dla nich propozycje w postaci dodania jakiś "legendarnych, epickich, zwykłych" i jakich tam sobie jeszcze wymyślicie itemków. Bloodmine stałby się wtedy bardziej "rpg-owy" a jeśli dobrze wiem to bloodmine ma być rpg-gowy. Ja bym mógł wymyślać i pisać różne historie do takowych itemków. Pozdrawiam Cz4rt3k

Opublikowano

Czy zamierzacie wprowadzić jakieś nowe questy?. ( Osobiście wykonałem wszystkie i dobrze by było gdyby były one podzielone na np. Easy, Medium, Hard + cały czas dodawane nowe. )

Tak planujemy dodanie nowych interaktywnych zadań (questow), jesli gracze maja jakies propozycje, prosze o pisanie ich na forum.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kiedy przenosiny na 1.6?

Jak wszyscy będą mieli dostęp do tej wersji to mozna to zrobic w kazdej chwili (mniej ogarnieci nie wiedza jak zdobyc launcher 1.6 non-premium.)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

GetFun, proponowałbym po prostu podać link do launchera na stronie głównej, przez 2/3 dni spamować o przeniesieniu i 80% serwera będzie gotowa na przejście. Osobiście się doczekać 1.6 nie mogę ;D

empty

Opublikowano

Jak wszyscy będą mieli dostęp do tej wersji to mozna to zrobic w kazdej chwili (mniej ogarnieci nie wiedza jak zdobyc launcher 1.6 non-premium.)

Pełno tego jest w google przecież, poza tym - jak ktoś będzie chciał to znajdzie, albo znaleźć coś i udostępnić w MOTD na serwerze. Przenoście się jak najszybciej bo nie ma gdzie grać.

Opublikowano

Tak planujemy dodanie nowych interaktywnych zadań (questow), jesli gracze maja jakies propozycje, prosze o pisanie ich na forum.

Aktualnie zajmuje się wprowadzeniem do każdego questa 3 poziomów trudności. Czyli w praktyce będzie ich 3x więcej. Wprowadzenie nowych poprzedzi reset questów, co pozwoli każdemu graczowi na powtórne ukończenie starych questów.

eJxzysnPT_HNzEvVSy3lMjI1NTPlckIWAtHJRYlp

Opublikowano

Nie polecam serweru !
Lipna administracja i lagi, których nie ogarniają.

Lipna dlaczego ?

Brak odpowiedzi na zadane pytania i prośby ( olewają po prostu)
Jeden admin jest tylko dla GOLDA do WoT'a resztę ma gdzieś potrafi tylko kasować zamiast ogarnąć lagi i obwiniać innych dobrych MOD'ów

142740.gif

Opublikowano

Nie polecam serweru !

Lipna administracja i lagi, których nie ogarniają.

Lipna dlaczego ?

Brak odpowiedzi na zadane pytania i prośby ( olewają po prostu)

Jeden admin jest tylko dla GOLDA do WoT'a resztę ma gdzieś potrafi tylko kasować zamiast ogarnąć lagi i obwiniać innych dobrych MOD'ów

Nie wiem skąd masz te lagi, moze czas na wymianę sprzętu. Serwer działa stabilnie, nie ma tutaj miejsca na opóźnienia. Jeśli się nie ogarniesz ze spamem na gg itp. nie otrzymasz odpowiedzi, ochłoń dzieciaku.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie wiem skąd masz te lagi, moze czas na wymianę sprzętu. Serwer działa stabilnie, nie ma tutaj miejsca na opóźnienia. Jeśli się nie ogarniesz ze spamem na gg itp. nie otrzymasz odpowiedzi, ochłoń dzieciaku.

"Dzieciaku"... Pochwal się ile ty masz lat.Bo słyszałem, że jeszcze mniej. Ja się tylko dopraszałem o swoje . A sprzęt mam dobry i nie tylko ja narzekam na lagi. Tutaj może posłuchacie i coś zrobicie .

Przy okazji to się głównie tyczy Light'a. I zmniejszcie ilość slotów do 150 i skupcie się na stabilności modów ( np. /mc ) .

Proszę bardzo oto mój sprzęt:

Procesor : Intel Core 2 Duo 2.8 Ghz E7400

Karta Graficzna : AMD ATI Radeon HD 5550 (512 DDR3)

RAM : 4 GB GoodRam

Reszta jest zbędna :D .

Klimat na serwerze jest fajny tylko jeden admin trochę go psuje nie którzy wiedzą kto ( nie ty jabky co :D ) .

Do

A przy okazji ochłonąłem, bo Light mojego pierwszego parkour'a zniszczył, który robiłem dla ludzi z serwera bezinteresownie żeby mieć zajęcie.

142740.gif

Opublikowano

"Dzieciaku"... Pochwal się ile ty masz lat.Bo słyszałem, że jeszcze mniej. Ja się tylko dopraszałem o swoje . A sprzęt mam dobry i nie tylko ja narzekam na lagi. Tutaj może posłuchacie i coś zrobicie .

Przy okazji to się głównie tyczy Light'a. I zmniejszcie ilość slotów do 150 i skupcie się na stabilności modów ( np. /mc ) .

Proszę bardzo oto mój sprzęt:

Procesor : Intel Core 2 Duo 2.8 Ghz E7400

Karta Graficzna : AMD ATI Radeon HD 5550 (512 DDR3)

RAM : 4 GB GoodRam

Reszta jest zbędna :D .

Klimat na serwerze jest fajny tylko jeden admin trochę go psuje nie którzy wiedzą kto ( nie ty jabky co :D ) .

Do

A przy okazji ochłonąłem, bo Light mojego pierwszego parkour'a zniszczył, który robiłem dla ludzi z serwera bezinteresownie żeby mieć zajęcie.

Ilość ustawionych slotow nie ma znaczenia, to jest tylko limit, ile mniej wiecej moze wytrzymać sprzęt. Opóżniej (lagów) na serwerze nie ma, cały czas to monitoruje !

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A te spadki fps na kawałkach map czym są spowodowane ?
Bo nawet gracz, który na początku zażartował zakupem nowego sprzętu po ukazaniu uwierzył mi i sam jak wszedł tam miał nagły spadek do 0 fps.

A z liczbą slotów i lagami to jest jak z samochodem.
Możesz mieć dobrą prędkość maksymalną, ale przyspieszenie wolne.
A możesz mieć dobre przyspieszenie, a mniejsza prędkość maksymalną.
Jak na razie można serwer porównać do szybkiego auta, które ma jeździć po polskich drogach.
I tak wchodzi średnio 100 osób na 200 slotów to zrób 150 slotów, ale podkręć moc serwera aby nie mulił nagle (spadki fps , lagi)

A tak poza tym to nie ma ciągle lagów jak kiedyś i to jest jakiś plus w dobrą stronę dla was !

142740.gif

Opublikowano

A te spadki fps na kawałkach map czym są spowodowane ?

Bo nawet gracz, który na początku zażartował zakupem nowego sprzętu po ukazaniu uwierzył mi i sam jak wszedł tam miał nagły spadek do 0 fps.

Właśnie dlatego usunąłem parkoura.

I tak wchodzi średnio 100 osób na 200 slotów to zrób 150 slotów, ale podkręć moc serwera aby nie mulił nagle (spadki fps , lagi)

Iłość slotów nie ma znaczenia możemy śmiało ustawić 1000 i nie będzie żadnej różnicy.

Obciążeniem dla serwera są gracze a nie cyfra 200 obok statusu serwera.

eJxzysnPT_HNzEvVSy3lMjI1NTPlckIWAtHJRYlp

Opublikowano

Zapraszam na serwer, questy zresetowane i dodane nowe, przyjemniej sie gra. ;d

Opublikowano

Czy zostały naprawione znikające enchanty z książek?.

Jeszce nie, pracujemy nad tym :P

1500 post @

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...