Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] gandar.pl Wybór Dynastii i nie tylko..:)

EnterGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Azmal - 3k graczy online :|

Rozumiem, że hejtujesz to, bo chcesz zareklamować swój serwer (Ver*ię(?))?

Azmal 3k online ? Gdzię pokaż mi gdzie gra tyle osób bo jakoś nie widzę na azmalu 3k online.

I to nie hejt człowieku ty chyba jesteś debilem , albo trollem jak czyjeś zdanie na temat czegoś może być hejtem ? Polecam kupić rozum.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja odsyłam do postu [Odnośnik] To, że ktoś czegoś nie publikuje nie oznacza, że nie miał czegoś zrobione. Wiedziałem, że im szybciej to pokażę tym lepiej bo mniej gadania "a, ukradli z Aincradu", a tak nie jest. Pozdrawiam.

Co do tematu, to jak już mówiłem. Te buttonki mi tylko nie odpowiadają, a reszta jest nawet przyzwoita.

Ja nie twierdzę, że podłapałeś pomysł czy coś, tak samo to kieruję w stronę Gandaru.

Uświadamiam tylko nieogarniętego człowieka, że jeżeli coś mówi to niech mówi w miarę z sensem.

Dla mnie możecie mieć taki układ i mi to wcale nie przeszkadza, obrazki z Deviantart czy z innej strony też mi nie przeszkadzają bo to są MATERIAŁY a nie gotowiec.

No ale przecież lepiej hejtować Aincrad a swoje wielbić jak jest tym samym sposobem zrobione.

Ogólnie to propsy dla was.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Widać że administracja, zainteresowała się wyglądem zewnętrznym klienta, i zajebiście Im to wyszło :) Murilz+Teodor = cudo.

właśnie byłem świadkiem jakie cudo było na sathirze :) pełno bugow i wgl..

jedynie szkoda Marquiza bo on zawsze cos fajnego zrobi , a reszta teamu wszystko spier***i :(

Panel logowania ladny ale serser bedzie kiepski.

Opublikowano

właśnie byłem świadkiem jakie cudo było na sathirze :) pełno bugow i wgl..

jedynie szkoda Marquiza bo on zawsze cos fajnego zrobi , a reszta teamu wszystko spier***i :(

Panel logowania ladny ale serser bedzie kiepski.

Marquiza xD

Murilza chyba chciałeś powiedzieć ;p

Rozbawiłeś mnie tym ^^

Na Sathirze Teodor robił tylko clienta i nic więcej.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Azmal 3k online ? Gdzię pokaż mi gdzie gra tyle osób bo jakoś nie widzę na azmalu 3k online.

I to nie hejt człowieku ty chyba jesteś debilem , albo trollem jak czyjeś zdanie na temat czegoś może być hejtem ? Polecam kupić rozum.

Właśnie widzę, że to nie hejt. Lepiej już się nie wypowiadaj, bo tylko się pogrążasz.

Możesz zapytać każdego gracza dawnego azmala - grało tam po 3k graczy.

Opublikowano

Właśnie widzę, że to nie hejt. Lepiej już się nie wypowiadaj, bo tylko się pogrążasz.

Możesz zapytać każdego gracza dawnego azmala - grało tam po 3k graczy.

Widzisz spytaj się każdego kto miał serwer metina .. że 50% sukcesu to wystartować a 10 % to mieć dużo graczy 40% sukcesu to utrzymać tych graczy na serwie :) Na Azmalu jest reset przez mała ilość graczy.. Ja to nie wiem czy grało 3k graczy , jednak wiem że teraz tyle nie gra :) I to się liczy. I to nie jest hejt , hejtem by było jakbym napisał " chujowe nie polecam nara"

Opublikowano

Wszystkie prace, Aincrad, Gandar itd i tak leżą przy sygnaturze ooTToN'a :D

Co do tego : http://i.imgur.com/wVbZwSE.png

Jak to ma być wiarygodny dowód, to już się boje o "uczciwość" którą będziesz okazywał dla graczy Twojego serwera. ^^

W minutę zrobię Ci taki sam z 2015 roku czy którego tam chcesz.

5mt4.png

Opublikowano

Ukradzione tło z 2 obrazka z serwera shenlong.eu który miał start w 2010 roku , nie ładnie ;)

A tu ss dla jasności :)http://scr.hu/0fyd/7jd9s

Tym postem lekko mnie zdenerwowałeś chłopcze...

Siejesz propagandę, że tło skradzione. Nie pomyślałeś swoim móżdżkiem, że to tło jest ogólnodostępne

i każdy może je użyć, tylko musi wiedzieć gdzie szukać?

Jeśli tak bardzo szukasz igły w stoku siana, to czemu nie napiszesz, że Shenlong "ukradł" rendery metina?!

Wybacz, ale ja nie zamierzam malować całego tła kilka dni, skoro dostępne są materiały,

które śmiało można wykorzystywać.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ta zawiść, niby każdy od siebie wszystko kradnie. Szkoda trochę.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Tak teraz robią prawie wszyscy stawiaja 1 serwer i go olewają bo zabierają się za robienie drugiego. Zamiast zająć się jednym serwerem to oni wolą co miesiąc stawiać inny bez sens troche.

Dlatego ja do takich ludzi jak ekipa z forgame czy ta ekipa hooltras czy Vide_Full_cide którzy mieli juz po +10 serwerów i każdy po tygodniu olewali napewno nie pójde grać bo może i robią ciekawe serwery ale nie potrafią się nimi zająć :)

Opublikowano

heh chciałem grać na azmalu ale widze że hooltras ma na niego wyjebane i już robi kolejny serw ....

Hooltras ogarnia początek, wydaje serwer i zostawia odpowiedzialne osoby do opieki nad nim... -.-

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Propo sieci serwerów - jak można uzyskać tam miejsce?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Czy grafika jest wkomponowana w klimat serwera czy tak po prostu żeby sobie była?

Grafika jest wkomponowana w klimat serwera jakim są Chiny.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...