Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] gandar.pl Wybór Dynastii i nie tylko..:)

EnterGames

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ładnie wygląda. Tylko, ze wy mieliscie tyle serverow, ze JPR!

I niektóre jeszcze stoją ^.^

A chyba każdy kojarzysz przynajmniej z nazwy.. to o czymś świadczy ^^

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dlaczego praca jest skopiowana od Revential?

Revential skopiował to od Aincrada, a jak wiadomo Aincrad sam czegoś takiego nie zrobi, to pewnie pełno tego na necie

53471893775521046103.png

Opublikowano

Revential skopiował to od Aincrada, a jak wiadomo Aincrad sam czegoś takiego nie zrobi, to pewnie pełno tego na necie

No to znajdź a potem się wypowiadaj, dobrze?

Ośmieszasz się tylko.

@Topic: Zbyt blade kolory jak dla mnie.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Serio gimperr będzie reklamował serwer ?

Giperr swoich widzow zdobyl grajac w lola.Tak wiec jego reklama nie bedzie miala wplywu na ilosc graczy.Topic@Jak juz pisalem bardzo ladna szata graficzna.

Srij9JT.png

Opublikowano

Pfff.. :) nie zagram , a dlaczego ?

Teodor

Hooltras

Murliz ( grafik (

Mieli juz serwer Sathir i tam sie dzialy cyrki mnostwo bugow i wgl..

Murliz jako grafik zawsze robi dobra robote ale reszta to amatorzy.

Opublikowano

Mamy nadzieję ,że powstanie coś w stylu starego nexusa, przed restartem. To było cudowne. Teraz już nie robią takich easy/mediumów. Bajka *.*

Opublikowano

Ładnie zajebliscie pomysł na te wasze dynastie od Endiego.... oj nie ładnie nie ładnie ;) Kreatyności troche, sam mam pomysł na coś innego, no ale żeby kopiować od razu to trzeba byc jednak idiota :D

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Ładnie zajebliscie pomysł na te wasze dynastie od Endiego.... oj nie ładnie nie ładnie ;) Kreatyności troche, sam mam pomysł na coś innego, no ale żeby kopiować od razu to trzeba byc jednak idiota :D

Z tego co mi wiadomo Endymion skopiował to od Aincrada, tak więc nie wiem o co spina.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo Endymion skopiował to od Aincrada, tak więc nie wiem o co spina.

zobacz kiedy Endy to zrobil a kiedy ten pseudo team nexanity to wstawil ;-)

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

zobacz kiedy Endy to zrobil a kiedy ten pseudo team nexanity to wstawil ;-)

AincradOnline - Wybór frakcji - 22 czerwiec 2013 - 22:22

Revential - Wybór królestw - 23 czerwiec 2013 - 19:59

Rezydent. chcesz coś dodać?

Ahh Ty pseudo znawco ludzi z którymi nie zamieniłeś nawet jednego słowa.

Ten sam partner biznesowy co Nexanity nie czyni nas team'em Nexanity. (I tak tego nie pojmiesz bo to Cię przerasta.)

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

A jak dla mnie to słabizna wkładacie czas w coś co się użyje raz na początku gry i nawet nikt nie zwróci uwagi na to.

A co do EnterGames to też na żaden ich serwer nie wejdę wystarczy spojrzeć na ich dotychczasowe serwery.

NewEarth s1/s2 , Azmal ...dalej nie trzeba wymieniać bo te serwery chyba już wszystko mówią

Karol dzięki za ta sygne co sobie zrobiłeś nigdy nie wiedziałem że Tristram to był twój serwer zawsze myślałem że był ProBoszcza bo w końcu był w jego stylu postał tydzień i każdy miał eq z navi :)

Opublikowano

A jak dla mnie to słabizna wkładacie czas w coś co się użyje raz na początku gry i nawet nikt nie zwróci uwagi na to.

A co do EnterGames to też na żaden ich serwer nie wejdę wystarczy spojrzeć na ich dotychczasowe serwery.

NewEarth s1/s2 , Azmal ...dalej nie trzeba wymieniać bo te serwery chyba już wszystko mówią

Karol dzięki za ta sygne co sobie zrobiłeś nigdy nie wiedziałem że Tristram to był twój serwer zawsze myślałem że był ProBoszcza bo w końcu był w jego stylu postał tydzień i każdy miał eq z navi :)

Azmal - 3k graczy online :|

Rozumiem, że hejtujesz to, bo chcesz zareklamować swój serwer (Ver*ię(?))?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...