Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam WallHacka lub czegoś innego, by móc przedostać się na inne poziomy DT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za tępota... już to pisałem - jak jesteś na np. pierwszym piętrze, to możesz przejść przez ścianę i jesteś na drugim albo i ostatnim. All pietra DT to jedna mapa, oddal sobie mapkę na max'a to zobaczysz inne pietra ^.^

Chodzi mi o to, że jesteś pewien serwer, gdzie jest mapka na styl DT, ale jest zbugowana, ponieważ po zabiciu metina na pierwszym pietrze, nie przenosi na drugie.

Chciałem pójść tam i sprawdzić, bo być może moby się tam zrespiły, tylko teleport jest zrypany.

Czekam nadal, pozdrawiam.

Jedyny kto tu jest tępy to najwyraźniej Ty, nie ma takiego czegoś, ile jeszcze osób Ci to ma powtórzyć, zaraz zraportuje to ponieważ widocznie Ty jako autor tego tematu masz coś z głową albo nie umiesz dobrze czytać, wszyscy Ci tu napisali, że nie ma a jeżeli chcesz takie coś to sobie poszukaj, jeżeli nie znajdziesz i zresztą tak jak do tej pory nie znalazłeś to znaczy, że tego nie ma, nie wiem co kto Ci wkręcił kit, że takie cos.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Jedyny kto tu jest tępy to najwyraźniej Ty, nie ma takiego czegoś, ile jeszcze osób Ci to ma powtórzyć, zaraz zraportuje to ponieważ widocznie Ty jako autor tego tematu masz coś z głową albo nie umiesz dobrze czytać, wszyscy Ci tu napisali, że nie ma a jeżeli chcesz takie coś to sobie poszukaj, jeżeli nie znajdziesz i zresztą tak jak do tej pory nie znalazłeś to znaczy, że tego nie ma, nie wiem co kto Ci wkręcił kit, że takie cos.

Wejdź sobie na moda, idź do DT i przenoś się góra, dół, prawo, lewo. Takim oto sposobem trafisz na inne piętro, ale w normalnym DT nie będzie tam mobów, ponieważ pojawiają się one dopiero po ukończeniu poprzedniego poziomu, ponieważ jest to w formie dungeona.

Nie znasz się, a myślisz, że masz o tym jakieś pojęcie, idź, zobacz sobie to co powiedziałem i zamilknij już lepiej.

Ma ktoś coś takiego jak jest w modzie lub WallHack'a, którym przebiegnę przez ściany DT, ale żeby działało na kliencie?

Poleci limit, pozdrawiam.

123

Opublikowano

skoro ja mam sobie sprawdzić moda to dlaczego niby tobie ma nie działać fuck logic, masz jakiś naprawdę problem? tak jak pisałem w poprzednim poście, sprawdź sobie "wall hacki" które podali a nie bo Ty sobie wyczytałeś ze nie działa.

Wejdź sobie na moda, idź do DT i przenoś się góra, dół, prawo, lewo. Takim oto sposobem trafisz na inne piętro, ale w normalnym DT nie będzie tam mobów, ponieważ pojawiają się one dopiero po ukończeniu poprzedniego poziomu, ponieważ jest to w formie dungeona.

Nie znasz się, a myślisz, że masz o tym jakieś pojęcie, idź, zobacz sobie to co powiedziałem i zamilknij już lepiej.

Ma ktoś coś takiego jak jest w modzie lub WallHack'a, którym przebiegnę przez ściany DT, ale żeby działało na kliencie?

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/2452222-release-metin2-functional-wall-hack-ircrest-2013-a.html

Jeżeli to Ci nie zadziała to już nic nie pomoże. ;>

@ Moda proszę o nie usuwanie linku oraz nie nadawanie %, jest to podane na prośbę autora a jeżeli mam mu pomóc to podaje ten link.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

skoro ja mam sobie sprawdzić moda to dlaczego niby tobie ma nie działać fuck logic, masz jakiś naprawdę problem? tak jak pisałem w poprzednim poście, sprawdź sobie "wall hacki" które podali a nie bo Ty sobie wyczytałeś ze nie działa.

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/2452222-release-metin2-functional-wall-hack-ircrest-2013-a.html

Jeżeli to Ci nie zadziała to już nic nie pomoże. ;>

@ Moda proszę o nie usuwanie linku oraz nie nadawanie %, jest to podane na prośbę autora a jeżeli mam mu pomóc to podaje ten link.

Człowieku twój poziom inteligencji jest tragiczny... pisałem to już kilka razy... DZIAŁA MI NA MODZIE, ALE POTRZEBNE MI TAKIE COŚ DO KLIENTA! Co za tępota...

Zaraz zobaczę to co wysłałeś ^.-

123

Opublikowano

Człowieku twój poziom inteligencji jest tragiczny... pisałem to już kilka razy... DZIAŁA MI NA MODZIE, ALE POTRZEBNE MI TAKIE COŚ DO KLIENTA! Co za tępota...

znow problem z czytaniem? podesłałem Ci linka, załóż okulary i wyceluj prosto w link i go otwórz.

@topic jeżeli nie zadziała to nic nie pomoże ;] a pozatym mój poziom inteligencji jest dobry, to poprostu twój jest za niski by go zrozumieć.

Opublikowano

znow problem z czytaniem? podesłałem Ci linka, załóż okulary i wyceluj prosto w link i go otwórz.

@topic jeżeli nie zadziała to nic nie pomoże ;] a pozatym mój poziom inteligencji jest dobry, to poprostu twój jest za niski by go zrozumieć.

poza tym* po prostu*

Czy ty jesteś jakimś debilem, czy jak?

Napisałem przecież:

Idioci, wszędzie idioci.

Na te piętra w DT pomoże tylko coś ze zmienianiem kordów chyba, nie da się raczej tego przejść żadnym WallHack'iem.

Ma ktoś coś takiego jak jest w KammerModzie, ale żeby używać tego na cliencie?

123

Opublikowano

poza tym* po prostu*

Czy ty jesteś jakimś debilem, czy jak?

Napisałem przecież:

Idioci, wszędzie idioci.

Na te piętra w DT pomoże tylko coś ze zmienianiem kordów chyba, nie da się raczej tego przejść żadnym WallHack'iem.

Ma ktoś coś takiego jak jest w KammerModzie, ale żeby używać tego na cliencie?

To, że napisałeś to nie doczytałem dlatego też za to mogę przeprosić lecz nie zmienia to faktu iż zaczynasz od obraz typu "Debil, Tępota" i nie ma takiegoWH którym przejdziesz przez piętra w DT ile razy jeszcze mam Ci to powtórzyć albo jak mam Cię nazwać skoro nie trybi Ci widocznie 3/4 mózgu?

Opublikowano

To, że napisałeś to nie doczytałem dlatego też za to mogę przeprosić lecz nie zmienia to faktu iż zaczynasz od obraz typu "Debil, Tępota" i nie ma takiegoWH którym przejdziesz przez piętra w DT ile razy jeszcze mam Ci to powtórzyć albo jak mam Cię nazwać skoro nie trybi Ci widocznie 3/4 mózgu?

Jak jesteś debilem i piszę Ci coś po kilka razy, a Ty nadal tego nie ogarniasz, to nie moja wina.

Jakbyś znowu nie zauważył - napisałem, że tego WH się raczej nie zrobi i dlatego szukam czegoś takiego, jak jest na modzie (góra, dół, prawo, lewo), lecz do clienta.

Skończ już, bo nie wnosisz nic do tematu tylko spamisz.

Pozdrawiam i czekam nadal na pomoc, poleci limit.

123

Opublikowano

ściągnij sobie multihacka by Francoiz i się teleportuj a nie będziesz się bawił w jakieś wall hacki :P podasz kordy, teleport i zrobione ;3

Opublikowano

ściągnij sobie multihacka by Francoiz i się teleportuj a nie będziesz się bawił w jakieś wall hacki :P podasz kordy, teleport i zrobione ;3

Dzięki, można close.

123

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

znalazlem odpowiedz na twoje pytanie. musisz zejsc z konia i juz mozesz chodzic po scianach :)

Patrz na datę.

Do tego czasu autor tematu na pewno otrzymał pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...