Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam WallHacka lub czegoś innego, by móc przedostać się na inne poziomy DT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wiadomo DT do jedna mapa i można by teoretycznie przejść między jej poziomami.

Nie chodzi mi o typowe DT, tylko mapę na innym serwerze, która jest w taki sposób wykonana.

Musi działać to na modzie, szukam WallHack'a którym przebiegnę przez ściany lub czegoś takiego,

jak jest w kammermodzie - zmienienie swojej pozycji: góra, dół, prawo, lewo.

Poleci limit, pozdrawiam.

123

Opublikowano

zawsze znajdziesz coś na www.metin2mod.tk

Co za tępota... przeczytałeś chociaż co napisałem?

Czekam na pomoc, poleci limit.

123

Opublikowano

tak, da się przechodzić przez wszystkie skały,budynki,ściany, kompletnie wszystko

W temacie z tym WallHack'im piszą, że się nie da :)

123

Opublikowano

W temacie z tym WallHack'im piszą, że się nie da :)

skoro koledze na górze działa to nie widzę problemu by tobie działało, wystarczy sprawdzić czy hack jest czysty przez skan, jeżeli jest czysty to sprawdź to sobie a nie liczysz na to co piszą? O Em Dzi ;>

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Pobierz www.metin2mod.tk, po czym w grze wpisz komendę /wallhack i śmiało możesz biegać po wszystkim ;)

Napisałem, że nie może to być km tylko musi działać na cliencie serwera.

123

Opublikowano

Żaden wallhack na chwilę obecną nie działa, więc nie trudź się i nie szukaj.

Działają... tylko szukam jakiegoś, którym można przechodzić przez ściany.

123

Opublikowano

Działają... tylko szukam jakiegoś, którym można przechodzić przez ściany.

Zdecyduj się, ściany czy piętra dt....

Opublikowano

Zdecyduj się, ściany czy piętra dt....

Chodziło o piętra w DT... To też jakby ściany. Jest coś takiego?

123

Opublikowano

Piętro w DT nie jest zrobione tak jak np. av3 ze smokiem. każde piętro to tak jakby nowa mapa, więc wh nic w niczym nie pomoże.

Opublikowano

Piętro w DT nie jest zrobione tak jak np. av3 ze smokiem. każde piętro to tak jakby nowa mapa, więc wh nic w niczym nie pomoże.

Chodzi mi o coś innego, nie ważne o co, ale chodzi o coś "na styl" DT.

Ma ktoś coś takiego?

123

Opublikowano

Chodziło o piętra w DT... To też jakby ściany. Jest coś takiego?

Nie, na każde piętro jest inna mapa.

@edit: mam nadzieje, że rozumiesz.

Opublikowano

Nie, na każde piętro jest inna mapa.

@edit: mam nadzieje, że rozumiesz.

Nie. To jest jedna mapka. Radzę się lepiej doinformować :)

123

Opublikowano

Po co ktoś podaje link do czegoś skoro nawet nie wie czy link działa. Tego już dawno nie ma. Wiem, że liczą się chęci ale przepraszam bardzo że dyskutujecie o czymś czego dawno nie ma. W dalszym ciągu czekamy na działający wallhack ;D

Opublikowano

Po co ktoś podaje link do czegoś skoro nawet nie wie czy link działa. Tego już dawno nie ma. Wiem, że liczą się chęci ale przepraszam bardzo że dyskutujecie o czymś czego dawno nie ma. W dalszym ciągu czekamy na działający wallhack ;D

Jest re-up tego WallHack'a na przedostatniej stronie, ale on nie działa na te "ściany" pięter DT.

Tak jak powiedziałeś - czekamy dalej, limit czeka także ^^

123

Opublikowano

Nie istnieje takie coś jak WH które wchodzi Ci na piętra dt, dt to oddzielna mapa a to, że przejdziesz sobie przez jej budynek to Ci nic nie da.

Jest tylko tak zwana "Winda" a działa ona w taki sposób, że:

pewna ekipa na danym ch ubila metina(powiedzmy na 3)

Ty ubiłeś metina na ch1

przy przenoszeniu Cie na next piętro probujesz lognąć po czym logujesz się na ch3

Jesteś na pustym piętrze wieży demonów i czekasz aż ta ekipa z ch3 przejdzie na next piętro, powiedzmy 5

no i przenosi Cię tam razem z nimi.

Tyle z mojej strony.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Nie istnieje takie coś jak WH które wchodzi Ci na piętra dt, dt to oddzielna mapa a to, że przejdziesz sobie przez jej budynek to Ci nic nie da.

Jest tylko tak zwana "Winda" a działa ona w taki sposób, że:

pewna ekipa na danym ch ubila metina(powiedzmy na 3)

Ty ubiłeś metina na ch1

przy przenoszeniu Cie na next piętro probujesz lognąć po czym logujesz się na ch3

Jesteś na pustym piętrze wieży demonów i czekasz aż ta ekipa z ch3 przejdzie na next piętro, powiedzmy 5

no i przenosi Cię tam razem z nimi.

Tyle z mojej strony.

Co za tępota... już to pisałem - jak jesteś na np. pierwszym piętrze, to możesz przejść przez ścianę i jesteś na drugim albo i ostatnim. All pietra DT to jedna mapa, oddal sobie mapkę na max'a to zobaczysz inne pietra ^.^

Chodzi mi o to, że jesteś pewien serwer, gdzie jest mapka na styl DT, ale jest zbugowana, ponieważ po zabiciu metina na pierwszym pietrze, nie przenosi na drugie.

Chciałem pójść tam i sprawdzić, bo być może moby się tam zrespiły, tylko teleport jest zrypany.

Czekam nadal, pozdrawiam.

123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...