Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Global Metin2 Full Wallhack

groky02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo przydatne, np. do red lasu gdy się jeździ po metkach.. sam do tego kiedyś szukałem wh.

Ale czy działa to nie testuje bo nie gram. Pozdr.

Opublikowano

Wlasnie z tym kombinowalem i narazie nie udalo mi sie czegos takiego zrobic, ale dzisiaj zaopatrzylem sie w photoshopa i moge juz zrobic modyfikacje, aby w okreslonych miejscach mozna bylo lowic (np. tam gdzie GM nie dojdzie i nie zobaczy na minimapie)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Jakby ktoś chciał coś wziąść z tego lub coś zmienić to tu macie rozpakowane:

LINK:

Link został usunięty bo mi spamowaliście na PW ciągle jakieś pytania itd.

SKAN:

https://www.virustotal.com/file/ef552e556bd47b675ab057c8910117ecab8ceb3d2cb7fde5edfe7722ffe8f1ff/analysis/1327883987/

PS na 2 poziom lasu nie działa sprawdziłem na kilku privach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

up: ściągnij sobie Metin2ModPL od kamera tu masz link:

www.metin2mod.tk

i tak w zakładce wybierasz "Metin2mod PL" i odpalaj przez ten własnie pliczek, tj. Metin2Mod

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na kamermodzie musi dzialac poprawnie. Moze instalujesz nie tam gdzie trzeba? Musisz zaimnstalowac do glownego folderu z gra, nigdzie indziej.

Misiekantos253

Opublikowano

Mam małe pytanie może nie doczytałem ale można tego wallhacka używać na Xenoxmt2 ? bo ja tez nie rozumiem "obejście" zmienię nazwy tego może mi zadziała ale jak to tak w ogóle wrzucam włączam i przez ściany łażę ? proszę o odpowiedź potrzebuje co chwila gdzieś dochodzić a szkoda mi czasu na łażenie po komnatach A kamer mod nie działa na Xenoxmt2 jak ktoś ma wallhack-a na Xenoxmt2 proszę o link

Opublikowano

no to co? Prawy górny rog>czekasz 5s>skip ad. A jak pojawi sie okienko to plikasz ok i olewasz, jak zapyta czy chcesz opuscic strone to kilkasz tak.

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...