Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LostLands

KAMIKADZEKKS

145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Tak !
      90
    • Nie !
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ogółem fajny ale administracja to kompletnia dzieciarnia .. Na serwerze grają dzieci , (widać po ortografii) a administracja rozmawia o narkotykach .. No chyba to nie jest odpowiedzialne żeby przy dzieciach rozmawiać o narkotykach tak ? Pozatym ciągły spam na chacie , nie da się na spokojnie przeczytać co ktoś napisał bo odrazu znika ..

95960480783902571221.jpg

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ogółem fajny ale administracja to kompletnia dzieciarnia .. Na serwerze grają dzieci , (widać po ortografii) a administracja rozmawia o narkotykach .. No chyba to nie jest odpowiedzialne żeby przy dzieciach rozmawiać o narkotykach tak ? Pozatym ciągły spam na chacie , nie da się na spokojnie przeczytać co ktoś napisał bo odrazu znika ..

Jest sporo osób na serwerze, dlatego chat jest zajęty.

Co do Administracji, dziećmi nie jesteśmy i mogę Ci to zapewnić.

Niestety dzieci na servie nie unikniesz (mówię o graczach), jednak jeżeli ort. razi to upominamy.

Ja mam swoje lata jak parę osób z ekipy, dlatego jest "imprezowy nastrój". Więc nie raz gadamy o takich sprawach :D Jeżeli ktoś ma te 18 lat to mnie zrozumie tak samo.

Opublikowano

@ref

Poruszyliśmy z ekipą temat tych dzieci NEO.

Wprowadziliśmy specjalnie nową zasadę, że rażąca ortografia będzie likwidowana poprzez nadanie tzw. "mute" graczowi od 30minut do nawet 3h.

Opublikowano

@ref

Dzisiaj przeniesiono serwer do Polski!

Proszę tak więc korzystać z tego IP: mc.lostlands.pl

Jeżeli jednak nie działa to zapraszam na : lostlands.maxc.pl

Już niedługo 50 slotów!

Jeszcze w połowie tego miesiąca!

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy! Dzisiaj można zobaczyć nową ostronę Naszej strony! Za wykonanie całości można podziękować H@.

Dodatkowa informacja: Ostatnio ubyło nam graczy, powodem jest to, że była zmiana IP, ponieważ przenieślimy serwery do Polski co było już wspominane.

W ramach rekompesaty na /spawn po zejściu będzie skrzynka z darmowymi itemkami, które są prosto od H@.

Przypominam, nowe ip to : mc.lostlands.pl
Jeżeli nie działa to : lostlands.maxc.pl

z poważaniem Support LostLands.

PS. Więcej informacji już wkrótce!

Opublikowano

ZAPRASZAMY NA SERWER ! WSZYSTKO JUŻ DZIAŁA JAK POWINNO !

IP: mc.LostLands.pl

Nie masz Minecrafta na 1.5.2? To nie problem! Pobierz czystą paczkę, którą masz poniżej:

Download:

http://www.lostlands.pl/KAMIKADZEKKS/[.minecraft][1.5.2]Czysty_Minecraft.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/5595e9d11556cb8a700c476c681c3c91f91ffad42e89394df3b480354a6f50a7/analysis/1373128333/

Dziękujemy za uwagę!

Opublikowano

1. 1.5.2 - Ktoś mi może to wyjaśnić?

2. Miła ekipa.

3. Mapa ładna lecz nieprzyjemna.

Pozdrawiam.

1.5.2 na razie zostaje, jednak Launcher już mamy gotowy :) O czym jest napisane na forum

Co do pkt 2 - dziękujemy :)

Co do pkt 3 - nie rozumiem.. :D

Jednak dziękuje za opinię.

pozdrawiam

Opublikowano

1.5.2 na razie zostaje, jednak Launcher już mamy gotowy :) O czym jest napisane na forum

Co do pkt 2 - dziękujemy :)

Co do pkt 3 - nie rozumiem.. :D

Jednak dziękuje za opinię.

pozdrawiam

Bedziecie mieć problem bo Mojang oficjalnie zakazał nowych launcherów powiązanych z premium. Możecie go zrobić ale tylko dla non-premium i własną rejestracje bo tak to was ktoś może zgłosić... i bum nie miła sytuacja. Szczerze mówiąc serwer mi sie podoba ale jest zbyt powtarzalny, budynki przy spawnie skopiowane i wklejone potem tylko //replace - Nie chce sie wymądrzać czy coś ale prowadziłem kilka ogromnych serwerów (reziego np) i znam sie troche. Ale naprawde życzę wam powodzenia i licze że serwer bedzie naprawde fajny czym prędzej na 1.6.4 ;)

Opublikowano

Bedziecie mieć problem bo Mojang oficjalnie zakazał nowych launcherów powiązanych z premium. Możecie go zrobić ale tylko dla non-premium i własną rejestracje bo tak to was ktoś może zgłosić... i bum nie miła sytuacja. Szczerze mówiąc serwer mi sie podoba ale jest zbyt powtarzalny, budynki przy spawnie skopiowane i wklejone potem tylko //replace - Nie chce sie wymądrzać czy coś ale prowadziłem kilka ogromnych serwerów (reziego np) i znam sie troche. Ale naprawde życzę wam powodzenia i licze że serwer bedzie naprawde fajny czym prędzej na 1.6.4 ;)

Jak będzie potrzeba to się dostosuje do Mojang, na razie nie zamierzam i zostaje wszystko tak jak jest.

Wszystko u Nas na serwie zapewniam Was jest oryginalne od Nas :)

Opublikowano

Zapraszamy do Konkursu !

Dokładnie. Zapraszamy.

Myślimy nad wprowadzeniem dla 1 miejsca serwera na 15 slotów a dla drugiego serwer na 10 slotów. Jednak to zależy od ilości uczestników.

Zapraszamy na serwer!

mc.lostlands.pl

Opublikowano

@ref!

Dzisiaj został dodany przez wielu oczekiwany plugin, który pilnuje całkowitego porządku na chat.

Od dzisiaj trwa beta do końca października - tego pluginu.

Co takiego robi?

Bluźnierstwa? Ortografia? Interpunkcja? Reklamowanie? - tego u Nas już nie będzie. Od dzisiaj każdy na serwerze pisze poprawnie gramatycznie :)

Oczywiście, jeżeli nie będzie jakiegoś słowa lub zdania to także dodamy :)

Nasz serwer od dzisiaj nie tylko bawi, lecz uczy :)

Więcej informacji już wkrótce u Nas na forum!

Opublikowano

Zapraszamy na serwerze! Już 107 dni z nami i prawie 4 tysiące zarejestrowanych osób!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...