Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LostLands

KAMIKADZEKKS

145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Tak !
      90
    • Nie !
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej spoko maroko ;) Dzięki wielkie, bo ja już tutaj furi dostawałem że mi temat ktoś jeb**ł.

Tak więc zapraszam na serwer!

Dzisiaj szukujemy dobry evencik dla Was :)

----

Wyjaśnione, 1 Fail ^^ (Zaczynam )

Spoko wybaczam Ci xD

Opublikowano

A więc serwer z góry jest dupy i jest taki sam jak reszta.

Wy tylko na tych serwerach chcecie mieć jak najwięcej nawalonych sklepów/aren/parkourów +mody i w c*** pełno pluginów.

Gdzie się podziały stare dobre rozgrywki Survival + Rp, gdzie było max. 10 pluginów i tylko spawn?

Nawet nie mam zamiaru grać na takich dupnych serwerach, gdzie każdy traci kasę by mieć wyj***** eq.

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

Opublikowano

A więc serwer z góry jest dupy i jest taki sam jak reszta.

Wy tylko na tych serwerach chcecie mieć jak najwięcej nawalonych sklepów/aren/parkourów +mody i w c*** pełno pluginów.

Gdzie się podziały stare dobre rozgrywki Survival + Rp, gdzie było max. 10 pluginów i tylko spawn?

Nawet nie mam zamiaru grać na takich dupnych serwerach, gdzie każdy traci kasę by mieć wyj***** eq.

Po pierwsze w ogóle u Nas nie byłeś na serwerze. Po drugie mamy coś czego nie ma nigdzie indziej. U Nas możesz zagrać na prawdę dobrze np. na arenie PVP. Wszystko jest doskonale skonstruowane itp. Zresztą tego opisać się nie da, trzeba po prostu to zobaczyć :)

//Edit

NIe jesteśmy jak pierwszy lepszy serwer, bo tak jak mówiłem mamy tu coś czego nie ma nigdzie indziej. Pomijając doświadczoną i pełnoletnią ekipę + nowe możliwości dla graczy, gdzie nie znajdziesz na żadnym serwerze

Opublikowano

Po pierwsze w ogóle u Nas nie byłeś na serwerze. Po drugie mamy coś czego nie ma nigdzie indziej. U Nas możesz zagrać na prawdę dobrze np. na arenie PVP. Wszystko jest doskonale skonstruowane itp. Zresztą tego opisać się nie da, trzeba po prostu to zobaczyć :)

//Edit

NIe jesteśmy jak pierwszy lepszy serwer, bo tak jak mówiłem mamy tu coś czego nie ma nigdzie indziej. Pomijając doświadczoną i pełnoletnią ekipę + nowe możliwości dla graczy, gdzie nie znajdziesz na żadnym serwerze

Koleś, dojebałeś. Można grać dobrze na arenie PVP? Nigdzie indziej na Twoim serwerze nie można się świetnie bawić? o.O

Opisać się nie da? Takiego czegoś opisać się nie da? Może serwer jest dobrze skonstruowany, ale żeby aż tak się chwalić? Takim sposobem to ja mogę rozpędzić graczy z mc.skkf.net...

"Pomijając doświadczoną i pełnoletnią ekipę", mimo że nie byłem na serwerze, i nie mam zamiaru wchodzić, to wiem, że jeden z H@ zachowuje się jak dzieciak. Żeby nie obrażać, nie wymienię który.

Nowe możliwości dla graczy! Czyli co ? Możliwość bicia się na "Dobrej arenie PVP", bawienie się na Spleefie i eventach? Nie chcę nic mówić, ale serwer, który jest przepełniony syfem, pluginami modami i chuj wie czym, jest do dupy.

Dodawając dwie "super-cechy" serwera u góry, i mówiąc, że nie znajdzie się tego na żadnym serwerze, jest żałosne. Jest tyle serwerów, które podwajają te wasze "super-cechy", i jest 4x więcej graczy na serwerze. Nie mówię tylko o serwerach YouTuberów, są serwery zwykłych wieśniaków, a są popularniejsze niż Twój.

Jednymi słowy, serwer jak każdy inny.

@down

Tak, jest bardziej chujowy niż inny.

svh03y.jpg

Opublikowano

Twoja opnia, Twoja krytyka. Jednak niektórzy może nie potrafią zobaczyć tego czegoś ;) U mnie nie ma modów tak na marginesie mówiąc ;)

I nie jest to serwer jak każdy inny...

Opublikowano

Byłem, widziałem, zagrałem. Świetnie zrobiony serwer, wszystko full wypas. Najbardziej podoba mi się Hogwart, chodzenie po tylu pokojach, normalnie mega.

Naprawdę jak na Freebuild to świetny serwer i polecam, administracja bardzo miła. Kamikadze przyznam udało ci się. 10/10.

Łatwo obeznać co i jak i ogólnie. Super! ;-)

Opublikowano

@ref

Już niedługo będzie dostępne nowe IP serwera: mc.lostlands.pl

Pracujemy jednak na tym, aby podawało się IP bez portu. Jednak poinformujemy Was jeszcze raz, jak tylko skończymy pracę nad IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...