Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LostLands

KAMIKADZEKKS

145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Tak !
      90
    • Nie !
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiada się bardzo fajnie :) pracuje z ekipą bardzo fajna, miła, doświadczona ekipa. Polecam

Popieram ~KidMod- Veriloven

Staram się być pomocny. :3

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypominam, że pierwsze trzy osoby, które wbiją na serwer dostaną konto VIP na 31 dni!*

* pod warunkiem, że te osoby będą grały.

Jak to zrobimy?

Pierwsze 15 osób zapisze na kartce. Pierwsze trzy podkreślę, jeżeli będą grać dostaną automatycznie VIP.

Opublikowano

Serwer już OnLine!

Zapraszamy wszystkich serdecznie!

IP serwera : 46.4.17.80:25800

Jeżeli ktoś nie ma czystego Minecraft'a na 1.5.2 to możecie go ściągnąć z poniższego downloadu

http://www.lostlands.pl/KAMIKADZEKKS/[.minecraft][1.5.2]Czysty_Minecraft.rar

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/5595e9d11556cb8a700c476c681c3c91f91ffad42e89394df3b480354a6f50a7/analysis/1373128333/
Opublikowano

Gralem na serwerze Survival+Mody LostLands i bylo bardzo fajnie wiec na tym na pewno zagram ;D

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

Dlaczego napisałeś, że serwer ten ma unikalny typ - NewFreebuild, wymyślony przez Ciebie? Takich serwerów są setki, a tej jest jednym z gorszych. Na takich serwerach powinny być monstrualne budowle zapierające dech w piersiach, a tutaj to po prostu kilka dzieciaków wykupiło sobie serwer, zbudowało kilka chujowych budowli oraz wgrało kilka pluginów. Nic w tym unikalnego nie widzę. Tak, lubię krytykować <3

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Słaba krytyka i wprowadzanie w błąd. Ekipę mamy doświadczoną, sam jestem pełnoletni i ja prowadzę cały serwer. Ekipa tak jak mówiłem, zna się na rzeczy, przyjmuje tylko najlepszych ludzi. Dla Twojej wiadomości już 20 osób próbowało u mnie zdobyć rangę typu KidMod, niestety żadnemu się nie udało, bo wymagania mam surowe

Ja wymyśliłem typ NewFreeBuild, a nie FreeBuild. Bo jest to taki typowy nowy serwer, którego no nie było, jest tu wiele innych, nowych rzeczy, gdzie nie znajdziesz nigdzie indziej.

Zapraszam na serwer! Jednak cały czas full :D Trzeba będzie powiększyć sloty

Opublikowano

Na /warp vip jest wszystko napisane.

Działki nie są kasowane, dopiero po 7 dniach nieobecności (chyba, że nieobecność jest zgłoszona, to wtedy nie usuwamy)

Opublikowano

Zapraszamy na serwer. Powtarzam 30 slotów!!! Wiele Eventów i super nagrody!!!

~Administrator ;) Veriloven

Staram się być pomocny. :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...