Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ile masz przy karcie graficznej zlacz? Wiec nie bierz na wyrost.

Ps, monitor od cb srednia ocen 3,8 ode mnie 5,0 poza tym zlacza nieuzyteczne zbytnio u cb te dodatkowe, a cena wyzsza

Jakie znaczenie ma ilość złącz w karcie graficznej? Bo chyba nie chcesz podłączać monitora wszystkimi złączami do karty graficznej. Jakość też nie jest niższa tylko dlatego że jest więcej złącz.Większa ilość złącz nieużyteczna ? Zawsze można podłączyć komputer, konsole czy jakieś dodatkowe urządzenie. Cena chyba 50zł wyższa ale różnica też jest. W tym twoim monitorze masz tylko dwie opinie które praktycznie nic nie mówią. A w lg m2382 masz znaczni więcej opinii i może łączna ocena jest niższa ale wada typu "ciężki" nadaje się do obu bo ważą tyle samo.

Opublikowano

Muszę sobie pomierzyć jak by wyglądało więcej niż 21 cali. I Wasze dyskusje nic mi nie dadzą bo i tak nic nie rozumiem.

P.S

Nie wiem czy mówiłem ale ma być fhd.

Opublikowano

To jeszcze raz napiszę że proponuję ci lg m2382 http://www.agito.pl/monitor-osobisty-tv-lg-23-led-m2382d-pz-2492-591334.html?utm_medium=Feed&utm_source=ceneo.pl&utm_campaign=wszystkie&utm_content=591334. 23 cale, FHD, tuner tv, pilot, dobra jakość obrazu i w tej cenie to będzie chyba jeden z lepszych monitorów.

Też mam LG TV i mam paski na każdej rozdzielczości, i obawiam się że tu może być tak samo.

Opublikowano

Bitch please... daj adres wysle ci moje stare 5.1 -.-

Handel jest zakazany więc nie pisz o tym tutaj bo warna dadzą.

Przy okazji ref.

Opublikowano

Monitor 600zł to i na głosniki Ci styknie

Cóż, to może być dobre rozwiązanie, tylko nie bardzo się zmieszczą. Muszą być jakieś małe.

Opublikowano

Masz 1k zł na monitor, dostałeś kilka propozycji, czego jeszcze chcesz ? Co do małych głośników, mają być bardzo małe czy chodzi Ci o np. zestaw 2.0 bez żadnego suba i pierdół ?

Opublikowano

Masz 1k zł na monitor, dostałeś kilka propozycji, czego jeszcze chcesz ? Co do małych głośników, mają być bardzo małe czy chodzi Ci o np. zestaw 2.0 bez żadnego suba i pierdół ?

Chodzi o to że teraz zmieści mi się na biurku jeden głośnik, a jak będę miał większy to jeszcze mniej. Więc chodzi o to, żeby głośniki nie były duże bez strat jakości.

I owszem, kilka podali, ale mogę się założyć że znajdą się jeszcze lepsze.

Edit

Wgl. muszę je wszystkie podsumować i porównać.

Opublikowano

Możesz kupić głośniki typu Creative GigaWorks (koszt ~250 zł), są wąskie przez co zajmują mało miejsca a jakość dźwięku jest świetna.

Ewentualnie Philips SPA5300, subwoofer pod biurko a satelity malutkie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...