Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zainstalowałem launcher by Zyczu. Jak go usunąć żeby nie stracić premium?

lookasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem w/w launcher i mam zamiar kupić oryginała. Niestety dowiedziałem się że zyczu zrobił taki launcher jaki zrobił. Czy da się jakoś usunąć te pliki mc bez obawy o utratę premium? Jeśli tak to jak usunąć i co?

CreeperCraft

TYP: Survival+Frakcje

Sloty: 40

IP: s136.csrv.pl:26715

Opublikowano

Zmień po prostu hasła do wszystkiego i usuń folder .minecraft launcher by zyczu.

Dla pewności przeskanuj komputer antivirusem.

Oto moje teorie:

2+2=9

4:1=2

1x1=1

Woda jest bezbarwna bo soki itp mają kolor

Opublikowano

Zmień po prostu hasła do wszystkiego i usuń folder .minecraft launcher by zyczu.

Dla pewności przeskanuj komputer antivirusem.

Zmienić hasła do wszystkiego czyli np facebooka itp też? Sorki trochę niekumaty jestem

CreeperCraft

Opublikowano

@up tak.

Oto moje teorie:

2+2=9

4:1=2

1x1=1

Woda jest bezbarwna bo soki itp mają kolor

Opublikowano

Najlepiej format by Ci mógł pomóc , dokładnie przeskanuj po 3 razy komputer żebyś nie płakał , wszystko zmień , i nie dawaj "Zapamiętaj hasło" Bo może a nie musi się to może Źle skończyć.

5xap3w.jpg

Opublikowano

No. Czyli właśnie straciłem cały dorobek życia ?

Dzięki ...

Polecam zmiane haseł.

wgl jak działa ten keylogger?

Opublikowano

Ej trochę poczytałem i to tylko chyba chodzi o mc a nie fb itp

Powiedzcie mi tylko że mnie wkręcacie proszę to nic nie zrobię, nie zgłoszę adminom

CreeperCraft

Opublikowano

Ej trochę poczytałem i to tylko chyba chodzi o mc a nie fb itp

Powiedzcie mi tylko że mnie wkręcacie proszę to nic nie zrobię, nie zgłoszę adminom

Nie wiem czy to są plotki czy coś ale jeśli to prawda to szczególnie ZRÓB FORMATA KOMPA !!! JAK NAJSZYBCIEJ!

Opublikowano

Dotychczas co pisali to bzdury, ehh...

"Przeskanuj najlepiej antyvirusem!" -> Tego nie wykryje nawet najlepszy, to jest w plikach po prostu, to nie wirus, bo minecraft oryginalny także tego używa.

Nie bój się - po prostu usuń wszystko co związane z minecraft by zyczu + folder .minecraft. Oraz zmień hasło w minecraftcie premium (ale narazie nie masz (z tego co wyczytałem) więc bez obaw). W dodatku Cię pocieszę że jak się nie logowałeś tam kontem premium to nie ma obaw do utraty :). Liczę na lajk.

Opublikowano

Minecraft by Zyczu kradnie ostatnie hasła z pliku lastlogins... nie musisz się bać. Możesz jedynie zostać okradnięty z konta premium (o ile takowe masz). Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma keyloggera ani innego programu szpiegującego. Jeśli nadal nie jesteście pewni to tu macie sposób na sprawdzenie czy w waszym blaszaku macie keyloggery:

Start --> Uruchom wpisujemy "CMD" następnie w wierszu polecenie wpisujemy ( Dokładnie jak pisze )
"netstat -ano" następnie patrzymy na kolumne "NASŁUCHIWANIE" każdemu procesowi przypada "PID" (identyfikator procesu) (zachwile sie dowiecie się poco to) jeżeli w kolumnie znajdziemy obcy adres IP odpalamy menadżer zadań "Ctrl + Alt + Delete" następnie wchodzimy w zakładke Procesy --> Widok --> Wybierz kolumny... i klikamy PID (identyfikator procesu) następnię wybieramy proces z PIDem NASŁUCHIWANIA i klikamy zakończ. z usuwaniem źródła musicie sie uporać sami. ( Zalecane jest (przeze mnie ) częste sprawdzane tego ponieważ nigdy nie wiadomo kiedy mogą się do ciebie podłączyć)

Opublikowano

Nie ma keyloggera ani innego programu szpiegującego. Jeśli nadal nie jesteście pewni to tu macie sposób na sprawdzenie czy w waszym blaszaku macie keyloggery:

Start --> Uruchom wpisujemy "CMD" następnie w wierszu polecenie wpisujemy ( Dokładnie jak pisze )

"netstat -ano" następnie patrzymy na kolumne "NASŁUCHIWANIE" każdemu procesowi przypada "PID" (identyfikator procesu) (zachwile sie dowiecie się poco to) jeżeli w kolumnie znajdziemy obcy adres IP odpalamy menadżer zadań "Ctrl + Alt + Delete" następnie wchodzimy w zakładke Procesy --> Widok --> Wybierz kolumny... i klikamy PID (identyfikator procesu) następnię wybieramy proces z PIDem NASŁUCHIWANIA i klikamy zakończ. z usuwaniem źródła musicie sie uporać sami. ( Zalecane jest (przeze mnie ) częste sprawdzane tego ponieważ nigdy nie wiadomo kiedy mogą się do ciebie podłączyć)

Chwila. Ale jakie jest IP zyczu ? ;P

8wlpa9.jpg

Opublikowano

ehe widze ze pełno znawców sie wypowiada ... poszperaj na forach komputerowych jak dokladnie usunac virusa/keyloggera i tam ci najbardziej pomogą ... bo tutaj gdzie wiekszość osob nabija posty i nie wie co pisze nikt ci nie pomoze "Format kompa" przy durnym pliku ktory rozszyfruje lastlogin hah ^_^

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

ehe widze ze pełno znawców sie wypowiada ... poszperaj na forach komputerowych jak dokladnie usunac virusa/keyloggera i tam ci najbardziej pomogą ... bo tutaj gdzie wiekszość osob nabija posty i nie wie co pisze nikt ci nie pomoze "Format kompa" przy durnym pliku ktory rozszyfruje lastlogin hah ^_^

Mój launcher nie rozszyfrowuje lastlogin... Przeczytaj tutaj, jest wszystko wyjaśnione: http://www.mpcforum.pl/topic/983278-disclaimer-minecraft-by-zyczu/

Opublikowano

Usuń folder w %appdata% .minecraft by zyczu i przeskanuj anty... no i mień hasła:D

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Jezu ludzie,histeryzujecie z tego powodu ze launcher sciagal za pomoca MAC id waszego kompa zeby utrudnic zycie grieferom z zmiennym ip...wyjasnienie http://www.mpcforum.pl/topic/983278-disclaimer-minecraft-by-zyczu/?hl=%20zyczu2 pozdrawiam hejtów...

Dokładnie tak. Launcher jest świetny, prosty, z przydzielaniem ramu.

A poza tym mam pytanie

SKORO MACIE PREMIUM NA CHOLERĘ ŚCIĄGACIE SOBIE LAUNCHER NON PREMIUM?!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Format komputera + po formacie, zmiana haseł ; ) ( wszystkiego ; facebooka, GG ,Skype itd )

Opublikowano

@UP

Nie nabijaj sobie postów, gówno wiesz to na co się odzywasz? Schakował tylko hasła do MC + format ? wystarczy usunąć folder .minecraft ... + all co z Zyczu związane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...