Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Sprawdzić Czy Ma Się Keyloggera

dorczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Sposób :

Start --> Uruchom wpisujemy "CMD" następnie w wierszu polecenie wpisujemy ( Dokładnie jak pisze )

"netstat -ano" następnie patrzymy na kolumne "NASŁUCHIWANIE" każdemu procesowi przypada "PID" (identyfikator procesu) (zachwile sie dowiecie się poco to) jeżeli w kolumnie znajdziemy obcy adres IP odpalamy menadżer zadań "Ctrl + Alt + Delete" następnie wchodzimy w zakładke Procesy --> Widok --> Wybierz kolumny... i klikamy PID (identyfikator procesu) następnię wybieramy proces z PIDem NASŁUCHIWANIA i klikamy zakończ. z usuwaniem źródła musicie sie uporać sami. ( Zalecane jest (przeze mnie xD) częste sprawdzane tego ponieważ nigdy nie wiadomo kiedy mogą się do ciebie podłączyć)

2. Sposób :

Start --> Uruchom wpisujemy "mrt" wybieramy opcje skanowania komputera (zaleca sie Pełny) jeżeli komputer nam coś znajdzie usuwamy :)

mam nadzieje że choć trochę pomogłem

UWAGA : pamiętajcie te 2 sposoby nie zawsze mogą nam pomóc/znaleźć keylogger prócz tego co napisałem został jeszcze antyvirus ;D

Nie zezwalam na kopiowanie tego hmm poradnika? xD bez mojej zgody

jeżeli temat jest zbędny proszę o zamknięcie go

Poradnik Made by :dorczu

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Poradnik dobry ale ja i tak sądzę że jak się ma dobrego anty wirusa to żaden keylloger nie ma prawa się wedrzeć na kompa :P

Sig.png

Opublikowano
Poradnik dobry ale ja i tak sądzę że jak się ma dobrego anty wirusa to żaden keylloger nie ma prawa się wedrzeć na kompa :P

Ba, wystarczy korzystac z internetu z glowa i nie sciagac byle czego.

Opublikowano

@plimos ja nie zrobiłem kopiuj/wklej a poza tym w twoim niema 2 sposobu a u mnie jest ^^ ale kit z tym ważne żeby ci konta nie o**********

@rosire nawet jeżeli masz bardzo dobrego anty vira to zawsze nie zaszkodzi zrobić coś takiego ;p

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

i tak jak masz keyloggera to jest zawsze za późno na te netstat (ja sprawdzam prawie codziennie xD)

ktoś coś ściąga nie wie że key otwiera i dupa po itemkach

Opublikowano

Mi nie wchodzily zadne skanery online i strona microsoft, skorzystalem z 2 sposobu i wszystko dziala xD thx :P

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

to nie prawda , mozemy nawet samego silka sciagac i moze byc keylogger ale tak jak rosire powiedzial dobry antyvirus zalatwi nasz problem ale poradnik dobry

pozdrawiam

Admin Cienia
Opublikowano

Był taki temat już w pogaduszkach, nawet dwukrotnie. :) Usuwać nie będę ale zamknę gdyż wystarczy nie ściągać z ruskich stron, mieć jakieś pojęcie o wirusach i aktywnego antywirusa.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...