Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7] [250 SLOTÓW] [64GB RAM] [PVP] [MNÓSTWO SKRZYNEK] [AUTORSKIE PLUGINY] [SOJUSZE] [SURVIVALGAMES] -!- DragonPvP -!- Serwer od graczy dla graczy!

Jacko23PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pada jak Twoja matka przy robieniu mi loda. ;***

ref

ref

Wypowiedź godna administratora ;) Po pisowni oraz wypowiedzeniu się widać że macie max po 12latek.

Nie rozumiem po co macie napisane 64GB oraz że macie 500slotów ^^ skoro to jest ewidentne kłamstwo ;

2rwbev.jpg

awavfl.jpg

Ja niestety tutaj widzę tylko 45 slotów ;/

+ Do tego te 45 slotów wykupione na ownserver.pl

To jest po prostu śmieszne co oni wyprawiają ;)

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i serwer sobie postał. Jak każdy serwer tego "pana"/"pani" (różnie kazał siebię nazywać)

Ponawiam propozycje ustawienia się :)

Opublikowano

nie wbiłem nie wbije nie polecam SYF! Ostatnio gadałem z nim na gg i padł taki text : Ja robię je tylko dla funu i wyłączam po 2 tygodniach żeby robić takie dzieci w trolla bo mam swoje życie .

Ty nie masz życia zapyziały grubasie który kurwa jeździ po matkach i mówi non stop że jest ładny a kurwa to jakis ziemniak! gej ! pedał i w dodatku gówno non stop zmyśla a jego serwer ma tak autorskie pluginy że mój serwer przy nim to bóg ;)

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

No to czekamy na następną edycje !!. Pewnie będzie 1000 slotow i 99gb ramu .

Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.

Opublikowano

Czy tylko ja to do chuj* świeczki zauważyłem..

Okłamujesz swoich graczy pisząc 64 GB same ip mówi samo za siebie ;)

f19.owncraft.pl:25092

Ta oferta ma 16 gb ram tak na prawdę a autor prezentacji to oszust, który znalazł se sponsora..

Ten serwer jest ukradziony a nie sponsora znalazl

Opublikowano

Panowie, serwer działa już kilka dni, i nie zapowiada się żeby upadł ;d piszcie, że upadnie. Jak upadnie, a nie. Nie wiecie tego, czy upadnie ;) Pozdrawiam, Intel

.

Opublikowano

Chciałem jeszcze dodać że serwer nie ma 500 Slotów ;) Gdyby miał to by nie blokowali komendy /list to tylko FakeSlots który pokazuję fałszywą ilość slotów :D

Opublikowano

@up Gówno w związku z tym chuju tępy się nie daje kurwa mać 500 jak się nie ma i mogę to szmato do hostingu zgłosić tak jak i avaterysa na policje bo mi dossował kilka razy serwer i botami właził chuj! wyzywa mi matkę non stop na gg nie polecam gówno zjebane nie serwer tak samo jak administracja to kurwy same

PS. czekam na warna chuje ;3

Zgadzam się w 100% Serwer kiepski, Ale administrację jeszcze gorsza. Pytam się intel'a czemu jacko napisał że serwer "Dla kaski" Odpowiedział: "Dla jaj", Na czacie co chwilę ktoś spami ogłoszeniami typu: "Kto chcę kupić koxy/miecze itp." Ludzie kupują vip'y i po 2 dniach serwera nie ma... i kasy również, DDos jest karalny... Jak ich zamkną może zrozumieją ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

.

@up Gówno w związku z tym chuju tępy się nie daje kurwa mać 500 jak się nie ma i mogę to szmato do hostingu zgłosić tak jak i avaterysa na policje bo mi dossował kilka razy serwer i botami właził chuj! wyzywa mi matkę non stop na gg nie polecam gówno zjebane nie serwer tak samo jak administracja to kurwy same

PS. czekam na warna chuje ;3

O prosze, jaki napinacz internetowy hehe. Zgłosiłem cie już ;3

Zgadzam się w 100% Serwer kiepski, Ale administrację jeszcze gorsza. Pytam się intel'a czemu jacko napisał że serwer "Dla kaski" Odpowiedział: "Dla jaj", Na czacie co chwilę ktoś spami ogłoszeniami typu: "Kto chcę kupić koxy/miecze itp." Ludzie kupują vip'y i po 2 dniach serwera nie ma... i kasy również, DDos jest karalny... Jak ich zamkną może zrozumieją ;) Pozdrawiam.

Serwer ma 3 dni chyba juz ;3, idz na swój napieprzamy ;) tak btw, chcesz te bloki diaxów i koxy tam?

Opublikowano

.

O prosze, jaki napinacz internetowy hehe. Zgłosiłem cie już ;3

Serwer ma 3 dni chyba juz ;3, idz na swój napieprzamy ;) tak btw, chcesz te bloki diaxów i koxy tam?

Hah, Przynajmniej tamten nie pada po 2 dniach... ;) Jak wszystkie wasze... haha

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...