Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7] [250 SLOTÓW] [64GB RAM] [PVP] [MNÓSTWO SKRZYNEK] [AUTORSKIE PLUGINY] [SOJUSZE] [SURVIVALGAMES] -!- DragonPvP -!- Serwer od graczy dla graczy!

Jacko23PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie Avaterys Słyszałem że jakiś film wrzucasz :D Jeżeli on tylko będzie łamał prawo, Ochrony danych osobowych czy coś takiego to spotkamy się w innym gronie. Co ty myslisz sobie ze atak ddos nie jest karalny? Mam wszystkie rozmowy jak pisales o ddosach. Więc sobie daruj te durne filmiki bo to co robisz jest żałośne i dziecinne. Zachowałeś się jak dzieciak. Nie mam słów.... elo

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Avertys. Jak chcesz możemy się ustawić. do Bytomia daleko nie mam. Sam wiesz

Opublikowano

SŁUCHAJ KOLEGO JEŻELI JAKIKOLWIEK FILMIK SIE TRAFI NA MÓJ TEMAT TO Z SAMEGO RANA UDAJE SIE NA NAJBLIZSZY KOMISARIAT! WSZYSTKO O TWOICH DDOSACH SIE DOWIEDZA WSZYSTKO! WIEC DARUJ SOBIE FILMIKI

TAKZE CHLOPIE PIERWSZE SIE ZASTANOW CO ROBISZ

Opublikowano

@Max : I co tam powiesz? Że wstawiłem filmik i powiedziałem w nim prawdę?
Nie martw się, żadnych Twoich danych osobowych, ani innych osobistych spraw nie poruszę.

//Naiwność niektórych osób mnie rozwala.

Opublikowano

Zawsze broniłem cię przed hejterami... Bo wiedziałem że kiedyś ci się uda zrobić porządny serwer i co? I nic...Śmiać się chcę gdy widzę twój 24 serwer, MaxFB ma całkowitą rację... I liczę na to że pożałujesz tych swoich "Dziecinnych DDosów" I innych bzdet, Niszczysz serwery bo zazdrościsz że są lepsze? Co do serwera sądzę to samo co zawsze 1 tydzień albo mniej i go nie będzie :< Później znowu jakieś powstaną i tak w kółko... To moja ostatnia wypowiedz w twoich tematach...Bo śmiać się aż chcę :D

EDIT:

Widziałem ten twój post "Ten syf to masz na ryju" Widać że admin to bez urazy dzieciak... Kompletny brak kultury, 12 Lat max, Także szkoda czasu tracić czasu na ten "Syf" Bo bez urazy ale wiekszosc osób tak sądzi skoro widzi 24 twój serwer :D Powoli to się zaczyna robić komedia. :D

Opublikowano

INFORMACJA

-------------------------------------------

Tak jak napisał wyżej @MaxFB wszystko sobie wyjaśniliśmy, było to jedno wielkie nieporozumienie. Żaden filmik się nie pojawi, ponieważ Max jest w porządku osobą i nie mam mu tak naprawdę nic do zarzucenia.

Chciałem wrobić go w rzeczy, których nie miały miejsca, przyznaję się bez bicia.

Żadne ataki DDoS, włamania na serwer, niszczenie go nie miały miejsca, a przynajmniej ja takowych czynów nie wykonywałem, ani nie były one robione na moją prośbę.

Max jest w porządku osobą, żartowałem sobie, że zgriefuje mu serwer, będę atakował, a On w to uwierzył i niestety tak się to wszystko potoczyło.

Ale nie patrzmy już w bądź co bądź przeszłość, żyjmy przyszłością. Na moją pomoc Max jak już mówiłem jeszcze wczoraj zawsze możesz liczyć, a Was drodzy użytkownicy przepraszam za to całe zamieszanie.

Wiem, że przez to straciliście do mnie zaufanie, ale zrobię wszystko, aby je odbudować, choć wiem, że będzie to rzecz bardzo trudna. Wszyscy mają o mnie wyrobione zdanie, że jestem oszustem, fałszywy itd. i wiem, że tak łatwo o mnie zdania nie zmienicie, ale postaram się udowodnić, że można mi zaufać i potrafię utrzymać dobry serwer. To, czy mi dacie szanse zostawiam w Waszych rękach.

Pozdrawiam,

Radek!

Opublikowano

Te coś nawet pluginów nie ma, wbiłem na nick avy a tu co, jajo

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Jacusiu nie denerwuj sie nie tak Cie wychowałam

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Czy tylko ja to do chuj* świeczki zauważyłem..

Okłamujesz swoich graczy pisząc 64 GB same ip mówi samo za siebie ;)

f19.owncraft.pl:25092

Ta oferta ma 16 gb ram tak na prawdę a autor prezentacji to oszust, który znalazł se sponsora..

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

@krone: Ty to niezłe info masz widzę. Braknie kaski? Serwer jest opłacony z góry na jeszcze 96 dni, także nawet bez ItemShopu byśmy na ten serwer zarobili, no kurwa. xD

Opublikowano

Czy ten server będzie orginalny? Jakieś autorskie pluginy,ciekawa mapa?

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

Opublikowano

Byłem moderatorem na tym serwerze, czy ponownie będę to nie wiem, ale teraz na prawde widzę mase zmian. To bęzie bez pardonu świetna produkcja.

A, mam pytanko - czy po śmierci eq sprzed śmierci wraca, czy od nowa z nowym?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...