Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7] [250 SLOTÓW] [64GB RAM] [PVP] [MNÓSTWO SKRZYNEK] [AUTORSKIE PLUGINY] [SOJUSZE] [SURVIVALGAMES] -!- DragonPvP -!- Serwer od graczy dla graczy!

Jacko23PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I rozumiem, że ten podręczny plecaczek zawsze jest z nami, nawet po śmierci i jego zawartość też?

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu padnie po 2 dniach... Ostatnio obiecaliscie że wytrzyma długo ;) I co... ? I nie wytrzymał, Czemu każdy serwer zamykacie po dwóch dniach?

Opublikowano

Nie wiem czy wbijać bo pewnie znowu po 4 godzinach bd lava na spawnie ; d Szkoda czasu

Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.

Opublikowano

Szkoda mi bardzo Jok3rStars że tak powiem mam coś z nim wspólnego :) Jacko ale przez ciebie przecież nie działa serwer GuildsWar?

Opublikowano

Wbiłem i co? Zostałem zbanowany, nie dość że intel latał na nodusu i zabijał, to grać się nie dało. ;/

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Ja go już nie rozumiem, Wczoraj był survival, Dzisiaj pvp. Obiecywał że survival będzie prowadził przez całe wakacje i co? Prowadził ale 2 dni...

Opublikowano

Disabled, ty idz dalej ludzi okradaj na sponsoringu. Tka, do kogo piszesz ;D?

Aveterys'a... Bo to zaczyna się robić śmieszne, Jeden dzień prowadzi survival a obiecuję że nie padnie, A drugiego natomiast, Survival pada, i powstaję pvp ;_;

Opublikowano

Dziękuje, Ale pograłem 5 minut i wyszłem, Vip'y w diax zbrojach kampią przy spawnie :3 i na jednego hita zabijają...

Opublikowano

What? śmieszni jesteście miałem rację.. Admin max. 12 lat... Codziennie nowa edycja, Wczoraj survival, Dzisiaj pvp, Dziwię się że ktoś tam gra... Pewnie połowa to boty lub coś... Myślałem że jesteś dobrym adminem, Myliłem się... Serwer ten jak inne padnie po 2 dniach. Jak każdy... Zawsze mnie nurtuję pytanie, Czemu każdy wasz serwer pada?

Opublikowano

What? śmieszni jesteście miałem rację.. Admin max. 12 lat... Codziennie nowa edycja, Wczoraj survival, Dzisiaj pvp, Dziwię się że ktoś tam gra... Pewnie połowa to boty lub coś... Myślałem że jesteś dobrym adminem, Myliłem się... Serwer ten jak inne padnie po 2 dniach. Jak każdy... Zawsze mnie nurtuję pytanie, Czemu każdy wasz serwer pada?

Pada jak Twoja matka przy robieniu mi loda. ;***

ref

ref

Opublikowano

Nigdy nie piszę opini o serwerze, ale tym razem musze .

Serwerow kurde miałes juz duzo matole, cisniesz od starych, cisniesz graczów, a jak ktos Cie cisnie to odrazu mute dajesz, bawicie sie chatem, kazdy na nodusiku cisnie.

Oraz sprzedajecie opy za 3 zł : Screenshot! : http://www.tinypic.pl/00usgqmhu9fq

+ Obraża graczy : Screenshot http://www.tinypic.pl/3gmhxrepjwz2

Serwer gówno nie polecam i wcale nei maja 64GB ramu tylko 16gb, nie powiem ci skad to wiem, moge miec wiecej danych cwelu ;). Zegnam

NIE POLECAM, NIESTALBILNE GÓWNO!

xxxx

Opublikowano

Nigdy nie piszę opini o serwerze, ale tym razem musze .

Serwerow kurde miałes juz duzo matole, cisniesz od starych, cisniesz graczów, a jak ktos Cie cisnie to odrazu mute dajesz, bawicie sie chatem, kazdy na nodusiku cisnie.

Oraz sprzedajecie opy za 3 zł : Screenshot! : http://www.tinypic.pl/00usgqmhu9fq

+ Obraża graczy : Screenshot http://www.tinypic.pl/3gmhxrepjwz2

Serwer gówno nie polecam i wcale nei maja 64GB ramu tylko 16gb, nie powiem ci skad to wiem, moge miec wiecej danych cwelu ;). Zegnam

NIE POLECAM, NIESTALBILNE GÓWNO!

Śmieszne jest, to że ten serwer jeszcze stoi. Avaterys to bez urazy "Gimbus" Który obraża wszystkich na około i myśli że jest tym sposobem najlepszy na świecie, Jego serwery padają tak szybko jak powstają, Przeważnie 2/3h ;) Tyle mam do powiedzenia w sprawie serwera, Szkoda czasu, Żeby dyskutować z dzieciakiem. Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...