Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7] [250 SLOTÓW] [64GB RAM] [PVP] [MNÓSTWO SKRZYNEK] [AUTORSKIE PLUGINY] [SOJUSZE] [SURVIVALGAMES] -!- DragonPvP -!- Serwer od graczy dla graczy!

Jacko23PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłeś nowy temat bo w tamtym pojawiły się "niekorzystne" informacje ?

W dodatku r__d to Avaterys, więc serwer max do 2 tyg. pociągnie i padnie

Tutaj Jok3r nie ma moda, pewnie Ava się znowu pod kogoś (w tym wypadku jego) podszywa albo ktoś z jego teamu się podszywa tylko po to aby wykorzystać opinie Jok3ra do sporwadzenia graczy :x Żenada ale i tak zagram jak mcmmo będzie ;d.

Opublikowano

Oooo czyli Intel jednak nie jest adminem tylko FUSH ? Znowu się podszywacie pod innych ?

Ja nie mam po co z tobą rozmawiać, opinie nieudacznika już masz wyrobioną więc ta rozmowa i tak nic nie zmieni.

64GB ? Oh.. coś czuje że tera hajs się nie będzie zgadzać, chyba że znowu zaczniesz Itemy, gamemody i OP sellać :3

Opublikowano

Nie chcę się wtrącać ale jak Jacko TY mogłeś się zawieść na MaxFB skoro sam groziłeś że mapy już nie bd miał itd.? Lol...

//edit: Nie żeby coś ale ja na miejscu Max'a to bym na policje poszedł.. (dla tłumoków - DdoS jest karalny..)

Opublikowano

@Kozka: Nie mieszaj się w cudze sprawy, za niedługo zobaczycie jaki jest naprawdę Fiesta. ;-)

Primo. Kto to fieska xD

Duo. Może ktoś nie wie że to jest karalne? ;p

Trio.Zdjęcia mówią same za siebie ;P

Opublikowano

@Kozka : Ta, ma. Wrzuca filmy z griefowania serwerów, mój znajomy. :)

Gdzie ten filmik? :P czekam d;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...