Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DevonMt2 [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[WIADOMOŚĆ Z DNIA 21.07.2013!]

Serwer będzie kontynuowany! Nie będę się tu rozpisywał, wszystkiego dowiecie się już niebawem!

Wyczekujcie informacji!

Moderatora proszę o NIE zamykanie prezentacji.

727881401622271220780.jpeg
  • Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest w trakcie roboty, na dniach pojawi się nowa łatka, oraz oficjalna prezentacja.

Do zobaczenia na serwerze! :)

Opublikowano

Będzie DevonMt2-Reloaded :)

Już za kilka dni powinna pojawić się prezentacja, wyczekujcie :)

Zostają stare konta + kilka nowości z naszej strony.

Najlepiej zrobić reset postaci, niech wszyscy spróbują od nowa , to jest moje zdanie na temat

czekam na start

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Najlepiej zrobić reset postaci, niech wszyscy spróbują od nowa , to jest moje zdanie na temat

czekam na start

Właśnie myślimy nad tym, bo nie wiem czy starzy gracze przez to nie odejdą.

A zacząć od zera dla każdego to samo, bo każdy pracuje na swój rachunek (będzie nowa prezka, trochę pozmieniane lecz lvl zdobywamy tak samo - questy :P )

Opublikowano

Najlepiej zróbcie ankietę,czy reset czy nie,ale ja bym nie chciał resetu,bo trochę szkoda mi eq,sm i wgl co tam miałem.

@TOPIC: Czekam na start I napewno zagram znów na serwerze :D Pozdrawiam. Kowalski AkA KowalIsBack

f5VDdgI.jpg

Opublikowano

No jasne zapraszamy wszystkich ! Myślę,że konta zostawimy, ponieważ wiadomo, że starym graczom będzie ciężko wrócić z myślą, że mieli to czy tamto (wiadomo jak to jest) a co do nowych graczy napewno będą mieli równe szanse ! :)

Opublikowano

No jasne zapraszamy wszystkich ! Myślę,że konta zostawimy, ponieważ wiadomo, że starym graczom będzie ciężko wrócić z myślą, że mieli to czy tamto (wiadomo jak to jest) a co do nowych graczy napewno będą mieli równe szanse ! :)

@TOPIC:No i o to chodzi! Venat ma rację. Każdy będzie miał szanse,nawet jak konta zostaną,to i tak równa szansa będzie,z tym to nie będzie problemu, Oczywiście są misje,co dostajecie lvl. Więc o tym nie ma żadnego problemu. Zawitam znów ponownie i ciekawe co będzie już ciekawego na Devonie!

Zagram jak pisałem. Pozdrawiam, Kowalski AkA KowalIsBack

f5VDdgI.jpg

Opublikowano

Dodam od siebie tyle, że od strony klienta macie już masę nowości - zaczynając od nowego tła i okna logowania, kończąc na dokładnych nazwach i opisach każdego itemu (nie będzie problemu ze zdobyciem czegoś, lub - co to daje?). Wiele nowych rzeczy, a to wszystko w jednej nowej łatce, która ma zaledwie kilka mb :)

Opublikowano

Ten serwer wgl wystartuje kiedys ?? bo z tego co widze to jakos sie im nie spieszy /prezke mozna narazie zamknac chyba skoro off

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...