Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DevonMt2 [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hamachi to DevonMt2/1 od 1 do 23 z tego co pamiętam hasło 123 , jeżeli będzie sieć pełna to wpisz inny nr . Lub wejdź TS który został podany zapewne pomogę .

nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszamy Was za wynikłe dzisiaj kłopoty!

Od jutra serwer staruje już bez takich błędów! Serwer ON normalnie, od 10! :)

Serdecznie wszystkich zapraszamy!

Do zobaczenia jutro! :)

PS. Ciekawe za co moderator dał mi warna, jak informowałem graczy -.- Dzięki wielkie...

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

A ja mam takie pytanko czy opłaca sie grać helerem na tym serwie czy nie :D?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Syn3k Syn3k Syn3k nieźle kłamałeś na hamachi, na serwer wejdę :|

@Edit
Jest 10:03 proszę o zaakceptowanie dodania mnie do sieci :{

i 10 po .. chcę wejść :D

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

od [HA]Venat : Przepraszamy że serwer offline ale ddosy przeszkadzają w prowadzeniu normalnego działania serwera , dzwoniłem do dostawcy postarają się załatwić sprawę z tym szkodnikiem który chce uniemożliwić prowadzenie serwera DevonMT2 .

PS. Zapraszamy na ts3 x i nie polecamy serwera BlueLineM2 który puszcza ddos na nasz serwer,bo u nich nikt nie gra.. <3

Opublikowano

Nie polecamy Tego gówna :] Bo Buszek, ja nic nie ddosuje więc odwal się także ode mnie bo ja nic nie robię. Więc proszę cię nie pieprz głupstw o, których nie masz pojęcia.

U nas nikt nie gra ? Na starcie ponad 50osob teraz w tym momencie gra aż 43:]

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Nie polecamy Tego gówna :] Bo Buszek, ja nic nie ddosuje więc odwal się także ode mnie bo ja nic nie robię. Więc proszę cię nie pieprz głupstw o, których nie masz pojęcia.

U nas nikt nie gra ? Na starcie ponad 50osob teraz w tym momencie gra aż 43:]

Gówno to możesz co najwyżej degustować, a jeśli sądzisz, że ten serwer nim jest to nie jadasz byle czego :) Twój serwer może reprezentować biedę a nie MT2. Możesz zaprzeczać ale nikogo twoje słowo nie interesuje :)

Opublikowano

Krzysiek. Nie wiem czym Twoi rodzicie cię karmią. Ale ja mam co jeść. Kawiorek i Szampana :] Ty to tam możesz sobie ugryźć kiełbaski z bazaru.. Po 2. Biedę ? Ja mam Autorskie Questy i oczywiście Autorskie Phyton'ki. To, że te Gówno nawet się po DDoSie nie może podnieść i straszy policją, która w Polskie i tak Gówno robi.Możesz mi tylko zlizać jąderko, którego sam nie masz :]

Moje słowo interesuje w szczególności moich graczy. Teraz nie ma Hamaka na, którym jest więcej osób niż u nas ! :]

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Po pierwsze , sie odpierdol bo nikt od nas Cię nie ddosuje jak chcesz moge Ci zapierdolic takiego DDos'a ,ze Ci sie Routeer spali kozaczku .

Po drugie , masz czelnosc mowic ,ze my Cię Ddosujemy?? daj jakies dowody a nie pierdolisz farmazony .Poleci jeszczejedno oszczerstwo z twojej strony na nas ,ze my Cos Ci z serwerem robimy to ja sie za to wezme i juz tego serweera nie odpalisz wiec sklej te wary i przestan pierdolic takie glupoty

Edit i za co znow %% ?? co za ...

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Krzysiek. Nie wiem czym Twoi rodzicie cię karmią. Ale ja mam co jeść. Kawiorek i Szampana :] Ty to tam możesz sobie ugryźć kiełbaski z bazaru.. Po 2. Biedę ? Ja mam Autorskie Questy i oczywiście Autorskie Phyton'ki. To, że te Gówno nawet się po DDoSie nie może podnieść i straszy policją, która w Polskie i tak Gówno robi.Możesz mi tylko zlizać jąderko, którego sam nie masz :]

Moje słowo interesuje w szczególności moich graczy. Teraz nie ma Hamaka na, którym jest więcej osób niż u nas ! :]

Fajnie masz że rodzicie cie karmią, bo wiesz myślałem że tacy ludzie jak ty potrafią sobie sami robić jedzenie, ale cóż :\ Nie reklamuj się tu, Autorskie Questy to i tak nie duży wysiłek :) Serwer AfterParty 1 dnia było 58 osób ale miałem za mało ramu i się skończyło na 34 osobach ( na raz ). Nie wnikam w to czy któryś serwer ma więcej graczy, ja Lece po Jakości nie po ilości :)

Opublikowano

Mhm.. Każdy ma inne gusta. I jest takie coś jak to. O gustach się nie rozmawia :] Zastosuj się do tego kolego. Bo słowo "Fajne" <-- nie używa się tego. Pani na J.Polskim nie uczyła.. Gimbaza na MPCForum już atakuje. Z krzysiuńkiem na Czele !

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Serwer trzyma się bardzo dobrze i nie padnie jak inne serwery.

Ostatnio były problemy, dlatego musieliśmy podjąć inne kroki.

Jutro powinno wszystko wrócić do normy.

Przepraszamy za wynikłe problemy i zapraszamy gorąco do gry, zostaniecie wynagrodzeni za czekani i cierpliwość!

Pozdrawiamy, Team DevonMt2! :)

MOŻNA JUŻ PONOWNIE WCHODZIĆ DO SIECI !!!

ZAPRASZAMY SERDECZNIE !!!

DODATKOWO NALEŻY POBRAĆ OBOWIĄZKOWO TĘ ŁATKĘ!

http://www.multiupload.nl/3AL2FIVWYS

SKAN

https://www.virustotal.com/pl/file/6373b02ec5d25550d29ea3005dd7a2e49d205a865a58f02fadf06afe162f47e6/analysis/1373154684/

*poprawione

ZAPRASZAMY RÓWNIEŻ NA NASZEGO TS3! :

91.192.225.156

Opublikowano

ZOSTAŁO DODANYCH WIELE NOWOŚCI NA SERWER !

WSZYSTKO ZOSTAŁO OPISANE NA NASZYM FORUM, MIĘDZY INNYMI:

- NOWE BOSSY

- WYMIANA PRZEDMIOTÓW NA NOWE MIKSTURKI / WIERZCHOWCE.

- I WIELE INNYCH DROBNIEJSZYCH ZMIAN !

ZAPRASZAMY SERDECZNIE DO GRY ORAZ POBRANIA NAJNOWSZEJ ŁATKI:

http://www.multiupload.nl/RKODG9Y418

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/950e34d45a5b845384b9bbeb02256805d38c34a31e503e61a2ae4b0c917470ab/analysis/1373289575/
Opublikowano

tak szczerze to nuda. nic ciekawego nie widze. same itemki i mapki z bety jednym slowem D.N.O. i tyle na ten temat :)

Opublikowano

tak szczerze to nuda. nic ciekawego nie widze. same itemki i mapki z bety jednym slowem D.N.O. i tyle na ten temat :)

Nie wszedłeś na serwer, a jedziesz równo.

Nie potrafisz sam nic zrobić, nie? Jak wbiłbyś na serwer zmieniłbyś zdanie.

Zobaczył byś "to samo" i tą "nudę".

@Top.

Za chwilę rozpoczynamy OX!

Zostało zmniejszone DMG i HP z nowych bossów oraz dodanie bonusów do Białego Lwa.

Opublikowano

@Tego serva wywala jak jest 5osob :D

Skoro ci twojego serwa wywala przy 5 osobach to przejdź na DevonMT2 pograsz sobie z kimś :)

10:45 a serwer Off ;C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...