Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DevonMt2 [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a TO jeszcze jedno pytanko i zdanie o serwku pytanko czy jak każdy będzię mniał all eq zrobione +9 Pro to będzie możliwość dodania nowych broni zbroj ? bo 3 sety to mało i po dziśiejszym zuo all będą mnieli EQ . A co do serwka Polecam bardzo sam gram serwer ogarnięty dopracowany I polecam administracje z 15 min temu odbyły się 4 oxy prowadzone przez GM synka POlecam administracje,Gre, I wszystko bo serwer naprawde fajny i polecam !@ Zapraszam do Grania Mój nick :Elosik

ws8v08oh84mv.png

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodany: Jack Pumpkin !

Ze wszystkich mobów leci Szkatułka, ze szkatułki można dropnąć -->> Kartę Maski Dyni, którą wymieniamy na Fryzurę Dyni dla swojej postaci +20% na Potwory !

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Mi się z maxymalną predkością pobierło jak na mnie najlepszy upload to multiupload.

Mam internet 12mb i pobrało się w 2min ;)

Ciekawe, matematyka sie klania, mi przy 13 / 14 mb pobieralo sie 9/10 minut.

@ Topic dodacie jakies dungeony, gdzie mozna by bylo samemu chodzic? Bo jednak 1 mapa to nudno sie robi caly czas na niej siedzac i tylko latac od metka do bosa

Opublikowano

Serwer ON !

Przepraszamy za utrudnienia!

Naprawdę nie wiem co się dzieje teraz, ale przepraszam was za to. Jeśli
sytuacja się uspokoi włącze serwa, w tym momencie nie ma to sensu.

Jeszcze raz sorki !

[HA]Venat

Przepraszamy za te często OFF'y serwera.

Problem leży po stronie dostawcy internetu.

Jutro HA będzie dzwonił do dostawcy w celu wyjaśnienia sytuacji.

Jeśli uda się - serwer będzie jeszcze dzisiaj ON, jeśli nie - jutro z rana, od 10 :)

Jeszcze raz przepraszamy i pozdrawiamy!

ZAPRASZAMY JESZCZE NA NASZEGO TS3!:

91.192.225.156

Opublikowano

Dodany: Jack Pumpkin !

Ze wszystkich mobów leci Szkatułka, ze szkatułki można dropnąć -->> Kartę Maski Dyni, którą wymieniamy na Fryzurę Dyni dla swojej postaci +20% na Potwory !

Chodzi o tą szkatułke królewską co leci ??

ws8v08oh84mv.png

Opublikowano

Elfina Stronke żeby włączyć musisz być połączony do sieci i muśi być GA Online a strone bierzesz prawym na GA i kopiuj adres v4 jakoś tak i wklejasz do przeglądarki :) Pomogłem rzuć lika :)

ws8v08oh84mv.png

Opublikowano

Server fajny , po wejściu bardzo mi się spodobał , teraz jeszcze HA dodaje nowego bossa jak i drop z niego więc będzie więcej zabawy , zapraszamy na server :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

HAHAH dobre xD Rozbawil mnie ten ss xD " Tak sie bawi Administracja z graczami "xd 3 ludzi na serwer wraz z Administracja <haha>

Sorki za tego koma , nic do was nie mam ale nie mogelem sie powstrzymac xD

Dobra, bez jaj...

Na serwerze jest zawsze +20 osób, chcemy zdobyć więcej!

Zapraszamy do gry!

Opublikowano

Lipny, lipny... Uzasadnij wypowiedź, a nie tylko walisz mięsem.

Wywala czasami bo są prowadzone prace nad serwerem + akurat teraz Venat jest AFK a wywaliło mu neta/hamachi.

Opublikowano

Lipny, lipny... Uzasadnij wypowiedź, a nie tylko walisz mięsem.

Wywala czasami bo są prowadzone prace nad serwerem + akurat teraz Venat jest AFK a wywaliło mu neta/hamachi.

No to po co spinasz majty Skoro uzasadnil ,ze serwer Lipny "BO WYWALA "

I teraz sam potwierdziles ,ze wywala Serwer/Hamachi bo Traci NETA

Nie wiem po co ty spamujesz beznadziejne nabijanie postow .

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Beznadziejnie posty to nabijasz Ty.

"Bo wywala" to nie jest uzasadnienie... Na każdym serwie wywala. Tu nie ma lagów, jest dobry sprzęt, a że czasem kicknie - zdarza się.

Nie spamuje, tylko informuje graczy, że serwer OFF bo HA jest AFK i prawdopodobnie nie ma Internetu skoro wywaliło.

ZAPRASZAMY NA NASZ SERWEROWY TS3!

91.192.225.156 KANAŁ VIP5 !!!

Opublikowano

"serwer lipny strasznie i bardzo dużo wywala z gry, nie polecam." -> Spierdal***j jeb**** Hejterze :] Na Server nie wbiję dlatego, że mam swój. Ale polecam bo ogarnięci są .PS: Phoenix zmień hostera jak mu tak co chwile będzie wywalało to stracisz tylko graczy.

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Beznadziejnie posty to nabijasz Ty.

"Bo wywala" to nie jest uzasadnienie... Na każdym serwie wywala. Tu nie ma lagów, jest dobry sprzęt, a że czasem kicknie - zdarza się.

Nie spamuje, tylko informuje graczy, że serwer OFF bo HA jest AFK i prawdopodobnie nie ma Internetu skoro wywaliło.

ZAPRASZAMY NA NASZ SERWEROWY TS3!

91.192.225.156 KANAŁ VIP5 !!!

Po pierwsze nie Kicka tylko wywala serwer nieraz nawet na dobre 30 min i nie na kazdym bo sa serwery na ktorych nie wywala , jak by byl dobry sprzet to by nie wywalalo a na TS'a zaraz sobie wbije moze pogadamy xD bo nie bd tu nabijal postow :D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Po pierwsze nie Kicka tylko wywala serwer nieraz nawet na dobre 30 min i nie na kazdym bo sa serwery na ktorych nie wywala , jak by byl dobry sprzet to by nie wywalalo a na TS'a zaraz sobie wbije moze pogadamy xD bo nie bd tu nabijal postow :D

No i elegancko.

SERWER ON !!!

Opublikowano

Mam pytanie jakie jest ID i hasło ?

Ponieważ jak wbijam na hamachi i jest dołącz do instniejącej sieci :

ID : DevonMt2

HASŁO : 123 -Nie działa :(

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...