Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] ESP BOX+ anty SS [Detected]

Littlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Złodziej jest dość tępy (ty michałku), bo zrobił keyloga i on wyświetla się w w procesach pod nazwą "WJDP.exe". Sprawdźcie sobie sami, wchodzicie w menadżer urządzeń, tam zakładka procesy, szukacie tego W/w i możecie dojść do źródła, a tam zobaczcie sobie ciekawe pliczki. A co wy na to, że konto mojego brata sobie wzięli, zmienili nazwę, ale doszedłem do nich. Widać, że przynajmniej 1 konto kradzione, bo zmienili mi nazwę na "lattamjaktupolew", a dziwnym trafem drugie konto, w tym samym klanie było konto "laatamjaktupolew". Oczywiście konto odzyskałem, nawet debile mieli czelność pytać się "jak odzyskałeś hasło"? A mianowicie gracz, który na battlelogu nazywa się "vSuchar". Nie ma co zmieniać nazwy, bo można do niego łatwo dojść :) Ogólnie littlack jesteś tak tępy, że nagrywasz gry na yt, prowadzisz fanpage i wiem jak wyglądasz, ogólnie fajniutki jesteś, koledzy z pokoju w poprawczaku się ucieszą. Jak widzę nie tylko ja załapałem świństwo, bo użytkownik n100 pisał właśnie o tym procesie, a więc radzę szybko zmienić hasła przez inny komputer, a ten zawirusowany włączyć bez internetu i pousuwać pliki procesu "WJDP.exe".

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Złodziej jest dość tępy (ty michałku), bo zrobił keyloga i on wyświetla się w w procesach pod nazwą "WJDP.exe". Sprawdźcie sobie sami, wchodzicie w menadżer urządzeń, tam zakładka procesy, szukacie tego W/w i możecie dojść do źródła, a tam zobaczcie sobie ciekawe pliczki. A co wy na to, że konto mojego brata sobie wzięli, zmienili nazwę, ale doszedłem do nich. Widać, że przynajmniej 1 konto kradzione, bo zmienili mi nazwę na "lattamjaktupolew", a dziwnym trafem drugie konto, w tym samym klanie było konto "laatamjaktupolew". Oczywiście konto odzyskałem, nawet debile mieli czelność pytać się "jak odzyskałeś hasło"? A mianowicie gracz, który na battlelogu nazywa się "vSuchar". Nie ma co zmieniać nazwy, bo można do niego łatwo dojść :) Ogólnie littlack jesteś tak tępy, że nagrywasz gry na yt, prowadzisz fanpage i wiem jak wyglądasz, ogólnie fajniutki jesteś, koledzy z pokoju w poprawczaku się ucieszą. Jak widzę nie tylko ja załapałem świństwo, bo użytkownik n100 pisał właśnie o tym procesie, a więc radzę szybko zmienić hasła przez inny komputer, a ten zawirusowany włączyć bez internetu i pousuwać pliki procesu "WJDP.exe".

Zauważyłeś że jesteś jedyną osobą którą domniemanie okradłem?nie znam żadnego vsuchara sam osobiście nie gram w żadnym plutonie jak miałem ci coś ukraśc skoro przez 2 dni nie miałem internetu.zresztą jeżeli moderator chce niech ten temat zamknie bo nie zamierzam robić updatów i wysłuchiwać potem że jestem domniemanym złodziejem jeżeli ktoś będzie chciał update hacka niech pisze na PW Pozdrawiam również pana którego według jego mniemania okradłem czy co tam jeszcze zrobiłem .

Opublikowano

Tak, tylko ja zostałem okradziony, ale użytkownik n1000 zauważył, że jest pewien plik "WJDP.exe", a to właśnie keyloger, a człowiek ma to do siebie, że potrafi kłamać, więc bez sensu jest mówienie o braku internetu i nie znajomości osób. Teraz chcesz zamknąć temat, aby nie mieć problemów. Dobra, załóżmy, że naprawdę nie masz nic z tym wspólnego, więc ktoś kto pomagał robić ci ten program trochę za mocno się zabawił. Pewnie jest jedno: w twoim hacku jest keylogger, co wcześniej potwierdził n100, więc lepiej coś wymyśl.

Opublikowano

Tak, tylko ja zostałem okradziony, ale użytkownik n1000 zauważył, że jest pewien plik "WJDP.exe", a to właśnie keyloger, a człowiek ma to do siebie, że potrafi kłamać, więc bez sensu jest mówienie o braku internetu i nie znajomości osób. Teraz chcesz zamknąć temat, aby nie mieć problemów. Dobra, załóżmy, że naprawdę nie masz nic z tym wspólnego, więc ktoś kto pomagał robić ci ten program trochę za mocno się zabawił. Pewnie jest jedno: w twoim hacku jest keylogger, co wcześniej potwierdził n100, więc lepiej coś wymyśl.

z tego co virustotal skanował nic tam nie ma :),i powiem to ostani raz nie ukradłem ci żadnego konta,temat chce zamknąć ponieważ niechce mi sie się czytać opini o mnie że jestem złodziejem etc.kto będzie chciał update cheata napisze mi na pw wyśle :).

Opublikowano

ja pobrałem cheata I GRAM na nim i jakoś nikt mi konta nie ukradł jak autor wspomnial jesteś jedyną osoba która ma problem,jak ci nie pasuje to nie graj na cheatach i nie oskarżaj nikogo bezpodstawnie

Opublikowano

Update niestety będzie dopiero najwcześniej za jakieś 3 dni ponieważ wyjeżdżam na 3 dni znowu i wątpie abym miał dostęp do komputera.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dobrze, ale ostrzegam, abyście tylko sprawdzili w procesach aplikację "WJDP.exe". Klikacie ctrl+alt+delete, wybieracie menadżer zadań, przechodzicie w zakładkę procesy, szukacie tego wyżej wymienionego klikacie na niego prawym przyciskiem myszy i klikacie "właściwości". Tam będzie ścieżka do tego programu, dość sprytnie ukryty, bo w folderze windowsa. Sami sobie sprawdźcie tamtejsze pliki i się przekonacie, że nie kłamię.

Opublikowano

Ogl napisze wam wszystkim użytkownicy a najbardziej w tym temacie poprzedni cheat byl dobry ten troche zawodzi i zbyt czesto uptade Littlack oczywiscie dzieki za checi i poswiecony czas dla nas cheat dobrze sie sprawuje lecz minus tego ze czesto wywala nie wiem moze ja mam z tym problem ale jak tu wyzej czytalem o skradzionym koncie na ten temat napisze tak ( tez mialem podobnie ze wyskoczyla mi informacja na orgin ze ktos inny zalogowal sie na twoje konto) lecz w tym przypadku nie zrobilem zadnych dzialan i do tej pory nie skradziono mi konta ale sam fakt ze takowa informacja wyskoczyla na orgin.

Opublikowano

Po 1 cheat wykrywalny.

Po 2 to jedyny darmowy i działający aimbot, trzeba się zgodzić na wirusa i potem go usunąć :]

Opublikowano

No jezus maria jeden mowi ze jest wykrywalny a drugi ze nie i nie kickuje wiec kurwa(przepraszam za klniecie ale juz nie moge 6 stron i nic jeszcze nie zostalo zaakceptowane)albo niech zaakceptuje moderator albo niech ktos inny sprobuje i zrobi filmik kurwa z tego!

Opublikowano

www.mpcforum.pl/topic/996819-undetected-battlefield-3-esp-anty-ss/

Masz tutaj uptade ESP napewno cyka i jak narazie kicka nikt nie dostal z innymi funkcjami nie wiem czy dziala

Opublikowano

Popraw link bo odnośnik nie działa:) ogólnie działa

www.mpcforum.pl/topic/996819-undetected-battlefield-3-esp-anty-ss/

Masz tutaj uptade ESP napewno cyka i jak narazie kicka nikt nie dostal z innymi funkcjami nie wiem czy dziala

ten oczywiście działa po za kickiem na 0 minut i 5 minut, anty ss dziala pod tym wzgledem ze wszystko jest ok typu nie ma map haks, no ricoil dopiero przy celowaniu działa, jednak dla zabitych jest oczywisty aimbot, ze wzgledu na to że widza kamere zabujcy i biegnąc obraca nas automatycznie jak aim cos wychwyci.

Opublikowano

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'attitude' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced Unofficial MBi Ban [Admin Decision]

Unoficial czyli? mozna sie jakos odwołac?

Opublikowano

czy pijawka 2 lub stworzyciel hacka oczywiscie polski...mogli by mi udostępnić swoj nick na originie potrzebuje pilnej pomocy prosze o nick zaprosze xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...