Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] ESP BOX+ anty SS [Detected]

Littlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster
kicked player '-------' (for 5 minutes) ... Violation (GAMEHACK)

Juz na drugim serwie mam tak kiepski ten cheat.

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

napisał kolega że postara się zrobić update na wieczór więc proszę nie spamujcie że wywala was pbbans bo caly czas wywala i bedzie już wywalać puki nie bedzie updeta. Zrozumcie, mnie też wywala i nie gram teraz na tym wiec nie panikujcie:)

Opublikowano

napisał kolega że postara się zrobić update na wieczór więc proszę nie spamujcie że wywala was pbbans bo caly czas wywala i bedzie już wywalać puki nie bedzie updeta. Zrozumcie, mnie też wywala i nie gram teraz na tym wiec nie panikujcie:)

W takim razie, zwracam honor. Nie byłem na bieżąco, tak więc czekamy ;)

Opublikowano

Nadal PB wyrzuca...

Chyba, że źle coś zrobiłem, bo pobrałem ten update i zamieniłem te 2 pliki z poprzednimi.

Update jest w V3 Należy załadować tylko ten jeden dll ja problemu z pb narazie nie mam

Opublikowano

pbbabs juz daje bany za to :) ostrzegam;p

kicked player (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced
Unofficial MBi Ban [Admin Decision]

Opublikowano

pbbabs juz daje bany za to :) ostrzegam;p

kicked player (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced

Unofficial MBi Ban [Admin Decision]

Jeżeli będziesz śróbował wyniki 50-0 to cie ktoś zgłośi i prędzej czy później da ci bana staraj sie grać normalnie

Ja dostałem tylko raz bana na ggc zakupiłem nowe konto i teraz gram normalnie nie mam statów bóg wie jakich raz dobre raz złe i od 3 miesięcy smigam normalnie bez żadnych banów

Opublikowano

nawet mi mapy nie wczytało a dostałem zobacz na pbbabs ile za to jest banów a skriny tez robi bo sprawdzam u siebie na serwerze :)

to niewiem,z kumplami gramy nie mamy żadnych banów ani kicków,tutaj też kilka osób gra na nim chyba jestes pierwszy którego pb/admin zbanował

Może jest to coś na wzór metabans,miałeś może bana na ggc-stream i automatycznie cie wykopuje jak próbujesz wejść na serwer :)

Opublikowano

cheat działa wyśmienicie tylko raz w ciągu 4 h mnie pb wyrzuciło z komunikatem "loosing pockets" czy jakoś tak aim działa mi zawsze więc chyba autorowi raz działa raz nie wielkie dzięki za tego cheata

Opublikowano

PB wykrywa: PBBansHub kicked player for 1200 seconds [Admin Decision], jeszcze Ban na GGC i ch*j...

Omijajcie serwery z ggc-stream to chyba logiczne ze tam rozdają najwiecej banów -__-

Opublikowano

oczywiście wielkie podziękowania i uznanie dla autora ale skoro są bany to chyba jednak detected, najpierw dostałem od pbb a za moment od ggc. Chyba jednak jak na razie najlepszy jest ten z 16maja, no recoil + map hack i na 100% nie ma bana ss jest czysty jak łza:)

Opublikowano

oczywiście wielkie podziękowania i uznanie dla autora ale skoro są bany to chyba jednak detected, najpierw dostałem od pbb a za moment od ggc. Chyba jednak jak na razie najlepszy jest ten z 16maja, no recoil + map hack i na 100% nie ma bana ss jest czysty jak łza:)

Grałem na tym wcześniej, ale jakoś mnie podkusiło o aimbota :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...