Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] ESP BOX+ anty SS [Detected]

Littlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodałem wersje z jednym DLL lagi powinny przejść.

@ NeiZnAnY Teraz musisz uważać jak grasz,być może ktoś cie zgłośił i teraz ea/dice będzie twoje konto obserwować,graj tak żeby nie mieć statów40-1,polam troche nikt nie będzie raportów robił.

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam pytanie do @Littlack

w v2 pliki dll [są tam trzy] ładujemy po kolei do injectora a potem exit - tak ma być

przepraszam ale jestem zielony w tym temacie.

Opublikowano

Ponawiam pytanie do @Littlack

zależy w na którym przycisku chcesz mieć aima

right mouse. = aimkey

control = aimkey

left shift = aimkey

Myśle że każdemu najwygodniej będzie na prawym przucisku dlatego najlepiej msdnxControl.dll injectowac

Opublikowano

wersja v3 u mnie nie działa,po wciśnięciu F1,F2 itd. nic się nie pojawia/działa

z rana grałem z v2 ,a teraz wywala jak chcę dołączyć na server

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster

kicked player '*********' (for 1 minute) ... Cheater banned by

GGC-Stream.NET. Ban on GUID ***********************. Contact

GGC-Stream.NET for details. [Admin Decision]

Opublikowano

wersja v3 u mnie nie działa,po wciśnięciu F1,F2 itd. nic się nie pojawia/działa

z rana grałem z v2 ,a teraz wywala jak chcę dołączyć na server

kicked player '*********' (for 1 minute) ... Cheater banned by

GGC-Stream.NET. Ban on GUID ***********************. Contact

GGC-Stream.NET for details. [Admin Decision]

Cheat działa na 100% ty musisz coś źle robić,jeżeli dostałeś bana GGC napisz do nich odwołanie bo SS masz czyste o ile włączyłeś anty SS.

Dziwne ze Dostałeś bana bo ja gram na nim ze znajomymi juz chyba trzeci tydzien nie dostaliśmy bana,staraj sie unikać serwerów gdzie widzisz ze jest GGC-Stream

Opublikowano

staraj sie unikać serwerów gdzie widzisz ze jest GGC-Stream

Jak się to sprawdza lub gdzie to pisze?

Miałem załączone wszystko od F1 do F5

Usunałem wszystkie Twoje witaminy,zrobiłem skana - AVG wywalił co mu nie pasiło,wywaliłem PB bo coś też do niego wlazło,wyczyściłem rejestr,jeszcze raz skan Malwarebytes

zainstalowałem na nowo PB i teraz kickuje tylko na serverach z GGC-Stream,wcześniej dostawałem za każdym razem kicka od PB

Opublikowano

JA MAM TAK ŻE NIE MOGE WOGOLE TEGO POBRAC CALY CZAS STOPUJE POBIERANIE

POMOCY!

wyłącz antywirusa może blokować,ja również jak mam włączonego kasperskiego blokuje mi pobieranie cheatów lub innego podejrzanego oprogramowania

Jak się to sprawdza lub gdzie to pisze?

Miałem załączone wszystko od F1 do F5

Usunałem wszystkie Twoje witaminy,zrobiłem skana - AVG wywalił co mu nie pasiło,wywaliłem PB bo coś też do niego wlazło,wyczyściłem rejestr,jeszcze raz skan Malwarebytes

zainstalowałem na nowo PB i teraz kickuje tylko na serverach z GGC-Stream,wcześniej dostawałem za każdym razem kicka od PB

Poprostu wbijająć na sever powinno pisać na czacie że server obsługuje GGC-Stream,czasem w nazwie serwera pisze,kiedy używasz cheata wyłącz antywira może ci dlatego nie chce działać.

Opublikowano

Wszystko działa,nie mam żadnych lagów w grze,a do ludzi którym sie pobrać nie chce, mi również mozilla pobierała i plik znikał z dysku ponieważ avast go usuwał wyłączenie avasta pomogło. + dla autora cheata

POMOGŁEM? DAJ add.png

sygnaf.png

Opublikowano

Nie wiem czemu ale Avast (antywirus) blokuje mi plik. Ponoć zawiera trojana. xD

Gdy wciskam "Inject" to wyskakuje mi błąd i komunikat "Error when injecting dll". Co mam w tej sytuacji zrobić?

Opublikowano

Nie wiem czemu ale Avast (antywirus) blokuje mi plik. Ponoć zawiera trojana. xD

Gdy wciskam "Inject" to wyskakuje mi błąd i komunikat "Error when injecting dll". Co mam w tej sytuacji zrobić?

Najpierw musisz wejsć na server i dopiery gdy sie zaladuje mapa czyli możesz wybrać klase wtedy robisz injecta

PS.Każdy antywirus będzie krzyczał ze trojan jeżeli sie boisz nie pobieraj : )

Opublikowano

wyłącz antywirusa może blokować,ja również jak mam włączonego kasperskiego blokuje mi pobieranie cheatów lub innego podejrzanego oprogramowania

JAK WYŁĄCZAM ANTYVIRUSA TO TEŻ STOPUJE!HELP!!

Poprostu wbijająć na sever powinno pisać na czacie że server obsługuje GGC-Stream,czasem w nazwie serwera pisze,kiedy używasz cheata wyłącz antywira może ci dlatego nie chce działać.

Opublikowano

Kiedy próbuje uruchomić winject'a pokazuje mi się komunikat "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia lub ścieżki. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, abu uzyskać dostęp do elementu" ....

Opublikowano

Kiedy próbuje uruchomić winject'a pokazuje mi się komunikat "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia lub ścieżki. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, abu uzyskać dostęp do elementu" ....

wejdz w folder z winjectem,kliknij na niego prawym przyciskiem myszy następnie właśćiwośći i zaznacz uruchom jako administrator

Pozdrawiam

Opublikowano

JA TEGO WOGOLE NIE MOGE POBRAC CAŁY CZAS STOPUJE A JAK WYŁĄCZE AVASTA TO PISZE ŻE TO MA TROJANA I KLIKAM WZNÓW I ŁADUJE I ZNOWU STOP I TAK W KOŁO POMOCY! :ninja:B)

Opublikowano

Niestety nic to nie dało, uruchamiałem jako administrator i z takim samym skutkiem.

Może masz ograniczone prawa administratora,zrób nowe konto i spróbuj odpalić jeżeli nie pomoże być może antywirus blokuje

Opublikowano

wszystko ładnie działa ale po 5 min gry zawiesza się i wyłącza gre. :(

kicked player 'xxxxxxxxxxxx' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupted
File/Memory [98080696]

Opublikowano

wszystko ładnie działa ale po 5 min gry zawiesza się i wyłącza gre. :(

kicked player 'xxxxxxxxxxxx' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupted

File/Memory [98080696]

Zaktualizuj Punkbustera,wiele osób ma ten problem również przy innych cheatach,aktualizacja powinna pomóc

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...