Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Football Team Info I Dyskusja

Hulala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up musisz uzbierać 11ludzi i dołączyć do ligi.

tym mnie rozwaliłeś :D zakładałeś kiedyś klub? Bo z tego wynika, że raczej nie. Aby dołączyć do ligi musisz mieć min. 13 zawodników i w zakładce LIGA wziąć opcje Zgłoś Drużynę. Potem czekasz na przydzielenie Cie do ligi, lub wchodzisz w LIGA -> Zamień Klub i zamieniasz się z klubem, który ma 3 lub więcej walkowerów, i zajmujesz jego miejsce w lidze. ;)

A co do kont ;D

Ja na s2 mam 136k um (id:24158)

s4 65k prawie (id:5435)

s5 prawie 40k um (id: 11988)

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cześć opisał by mi ktoś po skrócie jaką najlepiej wybrać taktykę dla zespołu ? np jeśli gramy z równym jaką dać jeśli gramy z słabszym itp :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema kto gra w football team piszcze do mnie bo niedlugo robie klub i mozecie dojsc mam 62 tys UM

Nick w grze Joel Tshibamba

gram na serwerze 1

Opublikowano

Serwer:4

Nick:Dawci0

ID:59355

UMIEJĘTNOŚCI 81.274 (224.583 POTENCJAŁU, FORMA 100 %)

Atak: 67.404

Obrona: 1

Skuteczność: 907

Kondycja: 3

Szybkość: 742

Podania: 2

Dośrodkowania: 2

Strzały: 8.333

Celność: 3.379

Bronienie: 1

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ktoś pytał o jakieś kody, hacki, bugi. powiem wam o jednym, o którym dowiedziałem się od kolegi, który został adminem na s3. istnieje takie coś jak specjalne kody dla adminów którzy mogą kupować pp taniej tj. 3 razy więcej PP za taką samą cenę jak zwykły gracz. kolega zaproponował mi żebym mu wysłał kod na PP za 1,23 zł a on mi da kod za tyle samo, ale więcej PP. w taki sposób załatwiłem sobie bardzo dużo PP. obecnie mam 470k um i ciągle rośnie, duża zasługa w tym że codziennie kupuje sobie 3 losowania kart kolekcjonerskich oraz dużo za PL wymieniam. mam KP na 476 dni. bardzo mi ten kolega pomógł i zaproponował mi żebym to rozgłosił, to pomoże także innym. niestety jest adminem tylko na s3, więc ta oferta tylko tego serwera obowiązuje. nikt nie może się dowiedzieć, jaki ma prawidziwy nick, ponieważ mógłby stracić przez to rangę. teraz wam powiem wszystko co i jak żeby sobie u niego załatwić PP:

wysyłacie sms na PP:

2 PP 71068 o treści AP.3FT1

6 PP 73068 o treści AP.3FT3

22 PP 79068 o treści AP.3FT9

45 PP 71958 o treści AP.3FT19

Otrzymany kod wysyłacie na e-mail tego mojego kolegi - admina.

[email protected] ( estello to jego nick ale nie w grze ;) )

Po otrzymaniu kody wysyłam wam on kod o równej wartości lecz za którego dostajecie więcej PP. już nie raz korzystałem z jego pomocy i bardzo mi się to opłaca. Przykład:

Kupujesz 45 PP. Wysyłasz kod do niego, a on ci wysyła kod, który da ci 135 PP.

Opublikowano

ktoś pytał o jakieś kody, hacki, bugi. powiem wam o jednym, o którym dowiedziałem się od kolegi, który został adminem na s3. istnieje takie coś jak specjalne kody dla adminów którzy mogą kupować pp taniej tj. 3 razy więcej PP za taką samą cenę jak zwykły gracz. kolega zaproponował mi żebym mu wysłał kod na PP za 1,23 zł a on mi da kod za tyle samo, ale więcej PP. w taki sposób załatwiłem sobie bardzo dużo PP. obecnie mam 470k um i ciągle rośnie, duża zasługa w tym że codziennie kupuje sobie 3 losowania kart kolekcjonerskich oraz dużo za PL wymieniam. mam KP na 476 dni. bardzo mi ten kolega pomógł i zaproponował mi żebym to rozgłosił, to pomoże także innym. niestety jest adminem tylko na s3, więc ta oferta tylko tego serwera obowiązuje. nikt nie może się dowiedzieć, jaki ma prawidziwy nick, ponieważ mógłby stracić przez to rangę. teraz wam powiem wszystko co i jak żeby sobie u niego załatwić PP:

wysyłacie sms na PP:

2 PP 71068 o treści AP.3FT1

6 PP 73068 o treści AP.3FT3

22 PP 79068 o treści AP.3FT9

45 PP 71958 o treści AP.3FT19

Otrzymany kod wysyłacie na e-mail tego mojego kolegi - admina.

[email protected] ( estello to jego nick ale nie w grze ;) )

Po otrzymaniu kody wysyłam wam on kod o równej wartości lecz za którego dostajecie więcej PP. już nie raz korzystałem z jego pomocy i bardzo mi się to opłaca. Przykład:

Kupujesz 45 PP. Wysyłasz kod do niego, a on ci wysyła kod, który da ci 135 PP.

heh...no pewnie odrazu da ci 1005001900 pp co nie wyślesz mu kod na pp i on ze sam weżnie jakby był adminem miał by inny e-mail niż z O2

Widać że chce wyłudzić kase ma tylko 1 post warn dla tego pana lub pani

ronaldosygna.jpg

Sygna by me

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam 180007UM i 3Mil Euro gram od 3 miechów jestem w Just Do It !

3 miliony?????

ja w wlasnym klubie mam 100 milionow a tak wogole pisac na pw kto chce do mojego klubu moja sygna:

60752.jpg

Opublikowano

Bugów nie ma są boty np bot ft 3.3

Nie chwalcie się takimi żałosnymi punktami UM :) Będziecie mieli takie jak ja 100.000 um pogadamy

128952.jpg

1289921615_by_BezaCat_500.jpg
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...