Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Football Team Info I Dyskusja

Hulala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w tą gre od kwietnia jeśli ktoś to czyta to mam już napewno 60k um czyli 60000 umiejetności, bo teraz mam 59000 ale jutro bede miał juz 60k gram na 2 serwerze 2 pod nickiem Kazberuk gam w 2 ligowym klubie Jagiellonia Białystok BKS jestem z kraju Kajmany ktory jest na 7 miejscu w rankingu fifa ale ja tam mam szanse grac dopiero powyzej 100 k um bo tam wszyscy sa powyzej 100k i jest az 5 kolesi powyzej 200k um poszukuje kolesi powyzej 40k um wiec sie smieje jak sie chwalicie ze macie po 4, 14, 2k um nie mam zamiaru konczyc gry do konca roku szkolnego bo chodze do gimnazjum mam zamiar osiagnać powyżej 100k um i ani razu nie slyszalen o zadnych bugach i chcem zebyscie brali ze mnie przyklad i grali sprawiedliwie pozdro xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram na 3

Pojawił się trening weekendowy ale 2 kkk tylko 100 um, co ile powiedzmy moznemy zmienican np napiastnika na pomocnika itp?

ja jestem napastnikem, zamienie się na pomocnika i wybiore sobie ten 500 um ataku za tylko 10 mln :D i znowu sie na napastkia zmienie hehe

moze ktos wypróbuje

Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;)

Opublikowano

Fajny ten Trening Weekend'owy.

Teraz co tydzień 1k um więcej, chyba,że wykonam zadanie u ŁT z + jakimś do statystyki.

Obecnie Bramkarz 30500 + um, 80k potencjału ^^

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ta. Co tydzień. Wczoraj na +500 podań wydałem 12mld. Gdyby nie to, że dzięki temu wziąłem zadaniu u ŁT, za 25 tyś podań, w życiu bym nie skorzystał z tego weekendowego treningu...

Obecnie pomocnik 31.100 + 86 tyś potencjału :P

Opublikowano

Ja obecnie napastnik 15.7k 43k potencjalu S4 uczciwie gram seta uzbieralem i wymienilem jak ktos chce moje id to prosze 59355

Opublikowano

wrzucam tu bota do FT diala na obecnym silniku gry napisalem go sam wiec prosze o opinie ,to jest narazie wersja beta piszcie swoje uwagi polecam ;)

xxx

Opublikowano

Ja mam dwa konta:

s2 - ~165k

s4 - ~57k

Gra jest nużąca na dłuższą metę (na s2 gram od 29 stycznia, więc niedługo rok). Nic tylko dodawanie w główną um, trochę zabawa KK i nic poza tym.

Dobrze, że jest bot, tak to sobie załączam i idę grać na ps2 :P czekając aż mi przyjdzie jailbreak`a do ps3 :-)

Gdzieś na skraju lasu rośnie moja wyobraźnia

Opublikowano

Widzę, że jak na razie w tym temacie jestem chyba najlepszy ;) Bramkarz ok. 240k Um i ok. 685 k pot. na S1 ;) top 5 bramkarzy i top 57 zawodników ;) Gram w top 3 klubie na servie ;) nick : Yuriy Costarikov BXS jakby coś :D

Opublikowano

ja mam juz 47k UM jestem napastnik z prawie 200 golami w karierze

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Witam i zapraszam wszystkich fanow popularnej gry FootballTeam...dziś o godzinie 9:00 wystartowal serwer 5 w ktorym pojawilo sie kilka nowości ;)

Zapraszamy wszystkich graczy do rejestracji. Czeka na Was wiele poprawek oraz dodatków a wśród nich między innymi:

- Nowy Layout i wygląd wyposażenia

- Fabryka

Jest to budynek gdzie można produkować bardzo potężne przedmioty. Pojawiła się razem z tym nowa umiejętność: Produkcja, która jest potrzebna do robienia coraz lepszych itemów a którą zdobyć można podczas produkowania przedmiotów i zbierania materiałów. Im więcej produkcji tym bardziej unikalne przedmioty można będzie wykonać.

PS. Sety historyczne/FT będą z czasem ulepszane.

- Klubowe Karty Kolekcjonerskie

Teraz także klub może zbierać karty i wymieniać je na dodatkowe rzeczy w grze. Oddajemy do Waszej dyspozycji 100 kart z klubami z całego świata. Losowania otrzymujecie za pokonanie drużyny gwiazd w meczu. Losowań/wymiany dokonać może tylko właściciel. Zebrane kolekcje można wymienić np na Umiejętności dla zawodników, pieniądze dla klubu, punkty akcji dla wszytkich zawodników, dodatkową rozbudowę itd.

- Mecze z gwiazdami

Od teraz Twój klub może spróbować sił z wieloma klubami. Zagrajcie np z FC Barceloną, wygrajcie i zgarnijcie nagrody. Przygotowaliśmy dla Was około 50 drużyn wraz z ich oryginalnymi składami. Zagrać mecz z gwiazdami można tylko 1 raz na tydzień, dana drużyna gwiazd może grać tylko 1 mecz na raz więc właściciel musi wykazać się refleksem żeby wymówić mecz. Wygrywając mecz zdobywacie euro, kibiców oraz klubowe losowania kart kolekcjonerskich.

- Nowe pojedynki

Znudziły Ci się żonglerki? Oddajemy nowy typ pojedynków! Teraz mierzona jest siła strzału danego teamu. Kto kopnie mocniej ten wygrywa!.

- Rzuty karne w fazie play off LM/LE

Zwiększyliśmy szansę na remis w fazie finałowej, dzięki czemu będziemy oglądać emocjonującą serię rzutów karnych. Nikt nie może być pewien zwycięstwa.

W trakcie tworzenia: puchary krajowe, reprezentacje U21, automatyzacja zrywania kontraktów.

Wszystkie te dodatki pojawią się z czasem także na pozostałych serwerach.

ZAPRASZAM serdecznie do gry ;)

http://s5.footballteam.pl/index.php?v=new&polecil=4530#v

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciekawie wygląda S5, czekam tylko aż dadzą te wszystkie nowości, które są na S5, na inne serwery. Podoba mi się kolorystyka, ale z tego co widzę to jeszcze menu nie jest dokończone. Miejmy nadzieję, że szybko to zrobią ;)

Swoją drogą mam 70k UM, gram jakieś 6 miesięcy, nie mam głowy do takich gier ;P

76561198008004488.png

Opublikowano

zdygany serw 5 ja wprwadza te nowci na reszte to gra bedzie do du** ten co bedzie mail lepsze karty bedzie mail wiecej um zdyganie ja akcjj w fabryke nie ładuje ma 84tys um xD

reflink do gry przrglądarkowej

Opublikowano

gram 2 dzień za bardzo nie wiem o co chodzi mam 89035 UM, samochód z aukcji na maxa ulepszony, własna wyspę i gram w 1 lidze hiszpańskiej jako napastnik. Gierka ogólnie niezła myślę ze za kilka dni będę w top 100 aha gram na servie 4

Opublikowano

gram 2 dzień za bardzo nie wiem o co chodzi mam 89035 UM, samochód z aukcji na maxa ulepszony, własna wyspę i gram w 1 lidze hiszpańskiej jako napastnik. Gierka ogólnie niezła myślę ze za kilka dni będę w top 100 aha gram na servie 4

Hmmm 89k UM w 2 dni ;o ? pierwsze słyszę, chyba że odkupiłeś/dostałeś od kogoś konto.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Możecie dostać się na strone footballteam ?

s1 tylko nie działa, pozostała chodzi.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...