Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Football Team Info I Dyskusja

Hulala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam zbieram historyczne jak na razie mam 10 z 14 później dostane fajne wyposażenie o ile lepsze od zwykłego :P

Jeszcze brakuje mi nr. 101,102,103,125 :/

Piona !

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz dosyć managerów piłki nożnej? Poprowadź karierę własnego zawodnika! Trenuj umiejętności, kupuj wyposażenie by stać się jak najlepszym. Dołącz do klubu i zdobądź mistrzostwo razem z innymi graczami

http://www.footballteam.pl

Ciekawa gierka ;D Mam już 1200pkt UM.

zapraszam do mojego klubu jest nowy ale sie rozwiajmy .ZAPRASZAM SERDECZNIE!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja zaczołem dopiero grać mam 1mln dopiero :D jestem w tej grze przysłowiowym "noobem" ale co tam z czasem nauczę się grać :D już wiem tak na 75% o co chodzi w tej grze tylko niepotrzebnie wydawałem pkt. Akcji żeby euro mieć xD

24382.jpg
Opublikowano

No ja wczoraj wieczorem zrobiłem w pare minut +10k um bo zebrałem historyczne xD no i teraz mam ponad 59k um i jeszcze nie zrobiłem zadania z 40k bronienia więc już nie dlugo z 62k um bedzie :D S2. Dzejwor ID: 59348

Piona !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panie i Panowie mi skradziono konto do tej gry oraz poczte i nie mam jak odzyskac a mialem 170 k wiec pomoze ktoas bardzo prosze jakis program do łamania hasel

Opublikowano

nie radze pobierać bota od davidft4 (pomijając fakt że ma jednego posta) jego bot tworzy jakiś folder w windows\system32 o nazwie 28463 (może być inna folder ma nadany atrybut hidden[nie widoczny]) w folderze tym znajduje się binarka "ardamax keylogger viewer" (można nim odczytać logi keyloggera) do wywalenia folderu nie zbędny będzie program "unlocker"

Roni13_pl, nick kolesia na footballteam który wyżej wstawił keya to najprawdopodobniej "Kimberley Ronald"

Opublikowano

Ja gram w FT 25 tysiecy UM. Wszystko najlepsze , tuning 5 mld Serwer 3 Nick : StalkerPRO klub 2 liga niestety spadlismy z 1 :/ nadrabiamy :) 70 Tys. Potencjalu !;]

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

4.400 UM ( 4.500 z urlopu jeszcze mam )

Obecnie masz w banku: 5.033.068.341 €

Obecnie zarabiasz: 100.661.366 € dziennie.

Euro: 1.028.130.402 - Wiec narazie jakos z odsetek zyje .. Jakos sie tak no hmm.. Uzbieralo.. Przestalem grac dalem urlop na 30 dni potem zaczalem znow patrze... 6 mld ku mojemu zdziwieniu :D Teraz wytrenowac jeszcze te 4.500 PA xD s1 nick Ronaldo #10

65994253024037513199.png
Opublikowano

ja mam ponad 31k UM i jestem napastnikiem i mam ponad 17 miliardow xDD łatwa ta gra tylko szkoda ze bez bugów , hacków ani darmowych botów :( ale gra SUPER zeby sie rozluxnic i odpocząć o gier typu expic i kasa

s3

nazwa Dominik Ferrari

mam 1 medala i duzo zadań zrobionych

Nie wierzysz ? sprawdź sam na footballteam.pl

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Zna ktos odpowiedzi do eventu?

1. Pierwszym Adminem na s1 był ... (Nie wliczając AT oraz A merytorycznego) - 10 pkt.

2. Pierwszym Administratorem forum był ... - 10 pkt.

3. Pierwszymi JA na s1 byli: - 10 pkt.

a) FiFi, Dawid Cieśla, Dawid Błach.

B) Daniel Pawlak, Saviola, ExPloiT.

c) Max Ciechowski, Przemek Szostak, BoixBoss.

4. Ile kobiet dotychczas liczyła sobie Administracja FT na s1 ? - 5 pkt.

5. Użytkownik z największą liczbą postów na forum to ... - 5 pkt.

6. Początkowo w FT ilośc PA wynosiła ... - 5 pkt.

7. Pierwszy puchar FT nosił nazwę ... - 10 pkt.

8. Wklej zdjęcie pierwszego layout'u FT. - 5 pkt.

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Według mnie, najlepszym botem jest www.ftbot.er.pl , co prawda wersja bezpłatna jest tylko na okres 30 dni ale, można wykupić wersje premium za śmieszne pieniądze, około 5 zł. Ja go uzywam juz kilka miesiecy i jest to oplacalna inwestycja dzieki ktorej nie trzeba żmudnie klikać. :)

FT Bot wersja BETA

Opublikowano

potwierdzam ja juz mam 100k um+ i nie wiem czemu ale gdy nie mialem bota bardzo żadko trafialem na losowanie karty a teraz bot klika 150 i przynajmniej z 3 losowania :P

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna gierka, polecam

:)

Mam 3 konta, (chociaż to niezgodne z regulaminem), Bramkarz 27k um+, Obronca 10k um+ i Napastnik 3,5k um+ :)

Nicków, klubów, potencjału nie podam, ponieważ wbije jeszcze jakiś Admin z FT i bany polecą :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...