Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ekran logowania - Antharis.pl

Dingox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Nowe "autorskie" logowanie" hahahaha serio ?

Powinno być tak "Nowe autorskie logowanie by AG.Simpsey from epvp, z naszą grafiką".

Jeżeli coś nie jest wasze to nie piszcie, że jest...

To już zostało wyjaśnione na 1 stronie. Proszę na drugi raz przeglądać CAŁY temat a nie tylko 1 post. :)
Opublikowano

Nie zapomnij kto Ci pomagał z tymi "ogniami". xD

Bo to wielkie trud zrobić ani_image i ustawić odpowiedni display. Ale wynika z tego że skoro Teodor musiał wam pomagać zrobić taką prościznę jaką jest gif to gówno nie skryptowałeś to sam

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

To już zostało wyjaśnione na 1 stronie. Proszę na drugi raz przeglądać CAŁY temat a nie tylko 1 post. :)

Będzie klient to zobaczymy ;) Pewnie pospolszczane selfy...

Opublikowano

Będzie klient to zobaczymy ;) Pewnie pospolszczane selfy...

Oj nie zobaczysz w kliencie bo będzie bardzo dobrze zabezpieczony :)

Przynajmniej tak przypuszczam.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Nexicoll przypomnij sobie o czymś. to primo. Hardkorrek Ty już się nie martw o to i zaufaj mi, że to i tak będzie zmieniane. Widzę same prosy na MPC. to ma po prostu zajebiscie wyglądać dla oka i tyle. Ją skończyłem wypowiadać się bo rozmawiałem o tym z kwiatem. Propsy mistrzowie.

Opublikowano

Każdy tak mówi :)

Dingox nie jest z naszego teamu. Więc proszę specjalnie nie "przejmować" się tym co piszę. Zabezpieczenia clienta będą jak każde inne. Zawsze ktoś sobie poradzi z każdym clientem prawda?. Nie ma tu co się przechwalać niczym.

Dingox jest na serwerze tylko KidModeratorem, tak wyszło, że publikuje kilka rzeczy naszych na mpcforum jako, że nas poprosił o zgodę publikacji. Więc czemu by nie ?

Głównymi administratorami którzy tutaj się wypowiadają to jest Antharis.pl oraz Evor.

Opublikowano

Nie mam nic do Waszego serwera, ani do Was samych bo Was poprostu nie znam, ale szczerze chłopaki, nie bierzcie się za grafikę bo Wam poprostu nie wychodzi.

5mt4.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kiedy to gowno startuje ?

lepiej wymyslcie jakies nowosci.do gry a nie ekran logowania.. na chuj komu taki ekran jak na ekranie logowania jest sie tylko pare sekund

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...