Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ekran logowania - Antharis.pl

Dingox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie !

Chciałbym Wam przedstawić ekran logowania, który zrobił jeden z członków Team Antharis a dokładnie Agron.

49270096258793890460.gif

Agron napisał :

Nowe, Autorskie logowanie w Cliencie - Przygotowałem dzisiaj "szablon graficzny" logowania do clienta w postaci GIF (animacji), który wprowadzi do clienta Evor. Liczę, że będziecie zadowoleni. Zawsze jakaś odmiana prawda ?

Wyczekujcie Antharis.pl !

Już niedługo nowy projekt!

Nowa wersja z systemem zapisu konta:

08571303221774217978.gif

Oraz jeszcze ostatnia rzecz dot. zmodyfikowanej wersji ekranu logowania :

Po kliknięciu w przycisk Konto 1 ( zastąpiony nazwą konta) automatycznie zalogujemy się na serwer bez wpisywania danych!

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Przypisywanie tego systemu logowania dla siebie...

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2687085-release-ultimate-hiper-mega-login-d.html

Co to za robota zmienić grafikę?

System zapisu też był udostępniany gdzieś, ja się pytam dlaczego podpisujecie to pod siebie ?

@antywarny^^

No, spoko ten system. Gratulację jego zrobienia, pewnie w każdym calu jest on wasz.

Super pomysł i w ogóle !

@down

Gdybyś widział co zrobiłem bysię nie odezwał..

No to może mi pokażesz co zrobiłeś?

Opublikowano

Piszcie czy chcecie jakiś zmian :)

Jesteśmy otwarci na propozycje ! :)

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2687085-release-ultimate-hiper-mega-login-d.html

System zapisu też był udostępniany gdzieś, ja się pytam dlaczego podpisujecie to pod siebie ?

@antywarny^^

No, spoko ten system. Gratulację jego zrobienia, pewnie w każdym calu jest on wasz.

Super pomysł i w ogóle !

Sure ;)

Dingox zapomniał o zaczerpnięciu pomysłu.

Wszystkie dowiecie się w zapowiedzi serwera :)

@up

Skorzystałem tylko z jednej rzeczy, zawarcia tego w jednym oknie, ale co Ty wiesz ;)
jesteś bogiem.

Zapomniałem o czymś - na tym forum nie można nic pokazać w przeddzień, zresztą Agron zrobił grafikę tego tła.

Na e*pvp miałeś kilka forum, spodobał nam się sposób tego wybierania.

Opublikowano

@antywarny^^

Super pomysł i w ogóle !

Słuchaj. Sytuacja wygląda następująco... Pomysł zaczerpnięty dokładnie z tego odnośnika co wysłałeś. Co do obróbki graficznej wykonanej prze zemnie to nie jest to edycja. Całą grafikę zacząłem od czystej warstwy 1024 - 768. Gdy serwer wystartuje, udostępnię plik psd na forum, więc się przekonasz, że nie jest to edycja czyjejś grafiki. Nie rozumiem jak możesz mnie oskarżać o edycję czyjejś grafiki ?! Tu dosłownie nic nie ma z tamtej pracy. Jedynie pomysł zaczerpnięty. Jak ktoś zrobił nowe logowanie i je udostępnił to inne osoby już nie mogą swoje zrobić? Zaraz trzeba oskarżać o jakąś jeba** edycję?! Jak nie masz pojęcia jak to zrobiłem to nie oskarżaj bezpodstawnie. I jeszcze raz powiem ! ROBIŁEM TĄ PRACE OD 0. Pomysł zaczerpnięty miałem z tego systemu logowania co wysłałeś, lecz ja to znalazłem w postaci filmiku prezentującego na youtube. Link mogę podać. Więc proszę nie oskarżać mnie bezpodstawnie o kopię lub edycję czyjejś pracy. Pozdrawiam.

PS. Gdzie tu wgl masz cokolwiek zedytowane ?! Jak to całkiem inna szata graficzna ?! No ale cóż... Hejt na tym forum jest najważniejszy prawda ?

PS2. Napisales co za problem zmienic grafike. Ale jak sam widzisz my nie zmienilismy tylko calej szaty graficznej na taki sam wzor. Mamy dodane kilka nowych funkcji np: Odnosnik do Forum, Rejestracji, Facebooka, YouTube oraz system zapisu hasła. Więc gdzie tu sens twojej wypowiedzi ?

Opublikowano

@up

Czy ja napisałem gdzieś, że obrabiałeś grafikę? Nie! Więc o co ci chodzi ? Może grafika jest autorska, ale oskryptowanie już nie jest. (autorska - mam na myśli wasza)

@edit

Te wszystkie wasze nowe funkcje są naciągane, ile to jest roboty w oskryptowaniu ? No sam mi powiedz ?

Tym samym miałem na myśli, że edycja oskryptowania do przystosowania waszej grafiki była stosunkowo do całego kodu niewielka.

Więc proszę mi nie pierdolić głupot.

@down

spoko.

Opublikowano

@up

Dobijasz mnie kwiat.

Spędziłem sporo czasu na skryptowaniu tego czegoś.

Masz rację, zgadzam się, ale do każdego skryptu dorzuciłem swoje 3 grosze, jeżeli chodzi o ten panel zarządzania kontem, hasła nie są zapisywane do plików .cfg itd. :)

@aw

Za to kocham MPC :)

Zawsze ktoś się przyczepi :(

Opublikowano

Całe oskryptowanie również nasze. Sam zobaczysz gdy wyjdzie nasz client i poradzisz sobie z rozpakowaniem, że u nas to jest całkiem inaczej zrobione. Na pierwszy rzut oka zauważysz różnicę. :)

Opublikowano

Całe oskryptowanie również nasze. Sam zobaczysz gdy wyjdzie nasz client i poradzisz sobie z rozpakowaniem, że u nas to jest całkiem inaczej zrobione. Na pierwszy rzut oka zauważysz różnicę. :)

Skrypty nasze = autorskie

Pomysł jedynie został zaczerpnięty z tego co zostało udostępnione na e*pvp

@up

Dobijasz mnie kwiat.

Spędziłem sporo czasu na skryptowaniu tego czegoś.

Masz rację, zgadzam się, ale do każdego skryptu dorzuciłem swoje 3 grosze, jeżeli chodzi o ten panel zarządzania kontem, hasła nie są zapisywane do plików .cfg itd. :)

@aw

Za to kocham MPC :)

Zawsze ktoś się przyczepi :(

Dokładnie, eVor się namęczył zrobił swoje i odwalił kawał dobrej roboty.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Grafika fajna... Ale... TO JEST METIN, GDZIE TU JAKIEKOLWIEK NAWIĄZANIE DO NIEGO? -.- No właśnie, nie ma -.- Już wolałbym, żeby było byle jakie z mieczem bojowym na pół ekranu, ale przynajmniej jest to Metin -.- Ludzie, wy chcecie zrobić drugiego WoW'a, Cabal'a, Diablo czy co? -.-

Opublikowano

Grafika fajna... Ale... TO JEST METIN, GDZIE TU JAKIEKOLWIEK NAWIĄZANIE DO NIEGO? -.- No właśnie, nie ma -.- Już wolałbym, żeby było byle jakie z mieczem bojowym na pół ekranu, ale przynajmniej jest to Metin -.- Ludzie, wy chcecie zrobić drugiego WoW'a, Cabal'a, Diablo czy co? -.-

Ale co, niektóre serwy mają jakieś template wallpery z deviantart :)

Tuta przynajmniej są dwa rendery z metina. Chcemy żeby ten serwer to było coś więcej niż metin, coś lepszego ;)

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Taaa... Na jedno całe logo wpieprzyć dwie postaci z Metka i ujdzie, nie? Wasz tok rozumowania mnie przeraża -.-

Opublikowano

Taaa... Na jedno całe logo wpieprzyć dwie postaci z Metka i ujdzie, nie? Wasz tok rozumowania mnie przeraża -.-

AveRa - My nie tworzymy metina... My chcemy stworzyć coś innego... Coś nowego :) Chcemy mieć swój własny styl. Wszystko u nas będzie w jednym i tym samym stylu, nawiązujące do fabuły gry. Postaramy się zrobić wszystko, aby nasz serwer wyróżniał się od pozostałych. Aby gracze zobaczyli prawdziwe piękno gry, nową odsłonę metina. Nic, dosłownie nic nie jest tu przypominające wow'a, cabal'a czy jakąkolwiek inną grę. Jak już wspomniałem, to nasz własny styl, który ma jakąś cząstkę metina :)

Opublikowano

Nie popadajmy w paranoje :)

Ekran logowania służy tylko i wyłącznie do wstąpienia w świat gry, jej charakter nadają specyficzne lokacje i ekrany ładowania prawda? To są rzeczy typowo kosmetyczne i będąc szczerym ten ekran nawiązuje do specyficznego charakteru tej gry.
Zaspojleruję.

Ta pieczara świecąca się w oddali jest zbliżona do wejścia jednego z dungeonów ;)

Oczywiście jesteśmy otwarci na Wasze propozycje ! :)

Pozdrawiam

Evor

Opublikowano

"Cząstka Metina" to w końcu to Metin czy nie? Nie wiem już w sumie, czy nie pomyliliście miejsc to zapowiedzi... Pożyjemy zobaczymy co wam z tego wyjdzie, jestem krytyczny co do tego, ale bardzo ciekawy jednocześnie. Mimo wszystko, powodzenia.

Opublikowano

"Cząstka Metina" to w końcu to Metin czy nie? Nie wiem już w sumie, czy nie pomyliliście miejsc to zapowiedzi... Pożyjemy zobaczymy co wam z tego wyjdzie, jestem krytyczny co do tego, ale bardzo ciekawy jednocześnie. Mimo wszystko, powodzenia.

Tak, mamy tą "cząstkę Metina" ale jak już koledzy wyżej napisali. Chcemy stworzyć coś nowego, lepszego a zarazem własnego. Każda osoba z Teamu Antharis wnosi coś od siebie.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Piszcie czy chcecie jakiś zmian :)

Jesteśmy otwarci na propozycje ! :)

Sure ;)

Dingox zapomniał o zaczerpnięciu pomysłu.

Wszystkie dowiecie się w zapowiedzi serwera :)

@up

Skorzystałem tylko z jednej rzeczy, zawarcia tego w jednym oknie, ale co Ty wiesz ;)

jesteś bogiem.

Zapomniałem o czymś - na tym forum nie można nic pokazać w przeddzień, zresztą Agron zrobił grafikę tego tła.

Na e*pvp miałeś kilka forum, spodobał nam się sposób tego wybierania.

Nie zapomnij kto Ci pomagał z tymi "ogniami". xD

64349649036432363794.png

Opublikowano

No fajnie to wygląda, ale... Wystarczyło raz napisać, że to ekran logowania na podstawie jakiegoś innego i że dodaliście coś od siebie. A wy spamujcie w 10postach w 1 temacie, powtarzając to samo za pomocą innych słów... I po co to komu? A tak wgl to "tylko winny się tłumaczy" Tłumaczycie to tyle razy jakbyście chcieli wmówić to na siłę ludziom... A inteligenty człowiek się domyśli sam. Tylko nie pisz, że na mpcforum jest mało inteligentnych ludzi. Więc nie wiem czy wam wierzyć.. A co do mpcforum to prawda, że ktoś się do czego przyczepi. Bo każdy ma prawo do krytyki i przyczepienia.

Opublikowano

No fajnie to wygląda, ale... Wystarczyło raz napisać, że to ekran logowania na podstawie jakiegoś innego i że dodaliście coś od siebie. A wy spamujcie w 10postach w 1 temacie, powtarzając to samo za pomocą innych słów... I po co to komu? A tak wgl to "tylko winny się tłumaczy" Tłumaczycie to tyle razy jakbyście chcieli wmówić to na siłę ludziom... A inteligenty człowiek się domyśli sam. Tylko nie pisz, że na mpcforum jest mało inteligentnych ludzi. Więc nie wiem czy wam wierzyć.. A co do mpcforum to prawda, że ktoś się do czego przyczepi. Bo każdy ma prawo do krytyki i przyczepienia.

Ale się nikt nie tłumaczy :)

Koleszko, jak pisałem wyżej Evor i Agron wzorowali się na tym i zrobili to sami to co udostępniłem także chcemy pokazać mpcforum, że można coś takiego zrobić i nikt nie mówi, że na mpc nikt nie ma prawa krytyki bo ma.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

System zapisywania kont troche słaby, ale okno logownaia zajeeee.... :)

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

System zapisywania kont troche słaby, ale okno logownaia zajeeee.... :)

System zapisu konta będzie rozwijany/zwijany, więc nikomu przeszkadzać nie będzie. :)
Opublikowano

"Nowe "autorskie" logowanie" hahahaha serio ?

Powinno być tak "Nowe autorskie logowanie by AG.Simpsey from epvp, z naszą grafiką".

Jeżeli coś nie jest wasze to nie piszcie, że jest...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...