Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Road to Platinum

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, kiedys tam gralem rankedy i spadlem do b3 blabla. Zaczalem grac znowu ranki i są efekty.

3rI0X.jpg

Jeszcze gralem jaxem 7-0 :P

Trzeba silver wbic. Yo.

Btw. Przegrana Lee mialem DC'ki tak samo 7-10 udyr, ale zbackdoorowalem nexusa enemy z nasusem 25-7 =)

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieki, jedna gra udirem na topce bo jakis jungler mi sie wwalil na jungle. Kolejny ss

3rIYs.jpg

Test muramany na udyrku, dziala dobrze! :D

Promo do bronze 1 mam =) Wczoraj jeszcze Bronze 3 0lp, a najlepsze jest to, ze bez zadnego BoLa. :)

Kolejny meczyk

3rKeT.jpg

Jeszcze 1 i B1 =)

TAK. Brąz 1 wita. Udir carryin again!

3rYWu.jpg

Opublikowano

NIe ma sie czym chwalic, gry w brązie sa na poziomie coop vs al. Daj to Ci z brazu karmą pod AD wyjde.

aha, zapomnialbym.. bo na tym forum panuje jedna zasada zeby w kazdym temacie pisac komus chujowa farma, wiec czas na to. Chujowa farma

/ GRATY DOBRY UDYR STARTUJ W LCS

Opublikowano

Dawaj, dawaj do Silverka, a potem Golda :P

Mam nadzieję, że do połowy sierpnia golda wbije. :P

Kolejny mecz.

3sBtS.jpgRyze? Nie pszypadeg? Tak sondze. Zabrali mi mida, nie moglem picknac udyra. (Gram bez BoLa..)

Ref

Opublikowano

Uwierz mi ... to tylko mała seria ... wbijesz max 95 lp i spadniesz do 0. Też byłem w Brąz IV i w tydzień wbiłem Brąz I 95 lp ... spadłem, kiedyś pokazywałem ranked, 3 afk (we 2 nie da się wygrać, to jest gra zespołowa).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Też mam podobne win streaki i właśnie grałem serię do Silvera. Wygrałem 2 pierwsze mecze,a wszystkie 3 oczywiście poszły w chuj ^_^ Życzę powodzenia ._________.

Opublikowano

RYZYM NA BOLU OCZYWISCIE <3 Znaczy Ryze na BoLu u przeciwnikow. Kolejny meczyk tym razem Ezem.

3zrP4.jpgCHUJOWA FARMA- Od 35 nie farmilem, bo mialem fullbuild.

Troche mi sie spadło, trzy meczyki przegrane pod rzad, ale nie ma po co tu ich wstawiac.

Opublikowano

trzy meczyki przegrane pod rzad, ale nie ma po co tu ich wstawiac.

Napisalem, nie są nawet warte zobaczenia. Nie gralem troche w Lola to skill spadl. ;p

Opublikowano

ten jak ciśnie, ja w tydzień z silv 3 na 5, 14 lost strike, potem 1 win i teraz 6 lost strike hahahahhaha

nie wiem co jest grane, czemu mma zawsze taki team.

ty widocznie masz szczęście do sojuszników w teamie.

Opublikowano

Carruje sam. Zawsze da sie wygrac gre. Raz pojdzie mi lepiej raz gorzej. Zobacz rengar 4-11? I co? Wyccarowalem. Popatrz na siebie a nie na innych.

Opublikowano

Kolejne dwa meczyki. Juz 68 punktow, coraz blizej srebra.

3Ahr0.jpg

Kolejny meczyk.. Team mnie carruje :(

3AiBg.jpg

84 LP <3

Opublikowano

I takie gry sie zdarzają, przed chwilą gralem nasusem to moj malza mial 0-9 w 15 minucie. Ja tez zlamilem tę grę no ale to bylo nie do wygrania. Jayce 9-0 w 15 to ból.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...